HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel snelle reactie op de live chat en altijd met de juiste oplossing/het goede antwoord waardoor je meteen weer verder kan met het bouwen van de website.

18 mei 2015 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik koop al mijn websites hier. Ik mag gratis dns wijzigingen opgeven (dit doen lang niet niet alle websites). Website prijs is laag. Goed gestructureerde website, ook voor mensen die weinig tot geen verstand hebben van domeinnamen, dns, nameservers.
Heb 1 keer netjes mijn geld terug gekregen bij een websiteverhuizing en word altijd netjes geholpen als ik een probleem heb. Aanrader voor iedereen.

18 mei 2015 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet helpt je altijd met alles als er iets is dan lossen zij dat direct op.

12 mei 2015 17:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vriendelijk, geduldig, en behulpzaam ook voor mij terwijl ik er geen verstand van heb, Wordt ik stapsgewijs goed geholpen.

12 mei 2015 10:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede service en goede website, helemaal top

5 mei 2015 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goede service! backoffice van Hostnet staat altijd klaar en is zeer coulant in alle opzichten.
Ben ook zeer te spreken over de geboden diensten.

4 mei 2015 17:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Via chat goed geholpen door kundig personeel.
Duidelijk waar ons probleem zat en dit is nu opgelost.

1 mei 2015 11:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super goede service! Hostnet staat klaar om te helpen. Fijne chatservice; meteen antwoord op je vragen. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Erg persoonlijk. Personeel weet waar ze het over hebben. Ze proberen eventuele problemen meteen voor je op te lossen. Echt aan te bevelen. Ik ben erg blij dat ik voor Hostnet heb gekozen!

24 april 2015 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer klantvriendelijke service!

23 april 2015 11:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima service. Jammer dat sommige lay outs niet mogelijk zijn.

22 april 2015 12:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Bedankt voor de snelle & correcte service!

21 april 2015 12:07
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Tevreden over de diensten van Hostnet. Bijna al mijn websites worden door Hostnet gehost. Fijne support via chat.
Af en toe wel problemen met trage websites.

21 april 2015 10:33
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zojuist snel, plezierig en vakkundig geholpen door Youri (met collega) met siteprobleem. Ontzettend bedankt en GO 4 it NOW!

16 april 2015 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goed en snelle service.

14 april 2015 13:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer duidelijk en heel handig die chat functie

14 april 2015 12:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0