HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima

14 april 2015 10:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al vele jaren tevreden (en dus trouwe) klant; chatten met klantenservice bij vragen is heel handig en gemakkelijk

14 april 2015 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede support via chat.. fijne hulp.. leuke websitemaker tool

13 april 2015 16:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fijn geholpen door een Live Chat agent.

13 april 2015 16:28
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

goeie service, niet te duur

13 april 2015 15:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had te maken met wat onduidelijkheid over mijn facturen. Misha van de helpdesk heeft mij daarbij goed geholpen.

13 april 2015 14:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Breed aanbod aan diensten, supportafdeling met verstand van zaken en over het algemeen zeer weinig storingen.

13 april 2015 10:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Overzichtelijke service

13 april 2015 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Twee keer contact gehad, op verschillende dagen, met de helpdesk van Hostnet via chat. Super, snel, vriendelijk en mijn vragen opgelost!!

13 april 2015 09:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zakaria een toffe werknemer! Ben goed geholpen..

12 april 2015 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Als onervaren website maker ben ik erg gelukkig met de hulp van de klantenservice. Erg behulpzaam en alles wordt met veel geduld op een makkelijke wijze uitgelegd. Een en al lof!

12 april 2015 15:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Support via chat is uitstekend! Je wordt netjes en snel te woord gestaan. Tevens het verhuizen van ons domein is vlekkeloos verlopen. Ondersteuning bij wordpress werd ook geleverd. Bijzonder goed! Ik ga hostnet zeker aanraden bij anderen.

11 april 2015 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel en vakkundig geholpen n.a.v. mijn vraag. Super!

10 april 2015 14:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Plezierige club. Er blijken it-mensen te zitten die ook 'niet-it-ers' begrijpen, zodat je ook dàn een begrijpelijk antwoord op je vragen krijgt. Gewoon praktisch en geen oeverloze verhalen (die ik elders wel 'standaard' tegenkom zodra ik met it te maken heb...)

10 april 2015 14:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Contact gehad met Rene,

Perfect geholpen !!!!!!!!!

10 april 2015 12:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
2,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0