HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 899 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super service. Enorm snel en deskundig. Tim, je wordt van harte bedankt!

21 juli 2015 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

altijd snel en precies helemaal top

21 juli 2015 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super service. Altijd heel vriendelijk en eerlijk, ook als je onnodig een service blijkt te hebben zeggen ze je eerlijk dat je die niet nodig hebt en kunt opzeggen.

20 juli 2015 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg te spreken over de uiterst deskundige en efficiƫnte helpdesk!

20 juli 2015 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Bij het opzeggen, kun jij een lange weg tegemoet gaan.
Er is voor hun altijd wel een smoes om jou opzegtermijn minstens 1 jaar uit te stellen. Denk je datje het hebt opgezegd, blijkt er niets te zijn doorgekomen of etc..

20 juli 2015 10:22
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is snel, eerlijk en betrouwbaar. Altijd online, en de support is razend snel. Daarnaast is de prijs in het eerste jaar niet het goedkoopst, maar andere aanbieders verhogen de prijzen met giga hoeveelheden, waar hostnet redelijk blijft. Transparantie Dikke plus! Echt een aanrader

7 juli 2015 13:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Jelmer is een fijne vent

7 juli 2015 10:04
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer tevreden over de helpdesk. Altijd snel en adequaat geholpen. Professionele en vriendelijke dienstverlening.

6 juli 2015 17:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima bedrijf, altijd bereikbaar.

6 juli 2015 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vandaag wederom uitstekend geholpen met de upgrade.

6 juli 2015 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben nu meer dan 2 jaar klant bij Hostnet, en ik moet eerlijk zeggen dat de support keer op keer B-U-I-T-E-N-G-E-W-O-O-N snel te bereiken is, en het 'probleem' tot dusver altijd professioneel & vriendelijk opgelost is.
En, vergeleken met andere providers is HOSTNET een aanrader qua stabiliteit van hun VPS-en & hosting pakketten.
Kudos !

2 juli 2015 17:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is niet de goedkoopste, maar op aanraden van een vriend heb ik zowel een url als hosting bij deze partij aangeschaft. Eerder vandaag stuitte ik op een probleem, maar ik kon direct terecht bij de service. Heel fijn geholpen door Edward van de klantenservice. Hij nam de tijd, legde alles netjes uit en dacht met mij mee om de best passende oplossing te vinden.

Top service, bedankt!

1 juli 2015 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede en snelle support, bestellen gaat via de portal snel en makkelijk.

1 juli 2015 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top bedrijf

23 juni 2015 21:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De support van Hostnet is uitstekend.

23 juni 2015 08:15
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0