HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring met Hostnet.nl. Vastleggen en checken van een domein is zo geregeld. Ik krijg netjes 3 maanden voor einde contract een mail dat hij wordt verlengd als je niks doorgeeft. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

7 april 2015 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Meer dan 2 jaar nu de de website Sunrise Residence.nl actief bij Hostnet.nl Als ik mijn tevredenheid over Hostnet moet geven is het een 9+. Altijd bereikbaar en zeer correct reageren met de juist oplossing. Zodat je snel verder kunt met je website.
Mvg Gerard Immel

6 april 2015 11:41
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Over het pakket en de support was ik meer dan tevreden. Wat weinig opties in het webhosting programma, maar wel compleet. Verder vond ik vooral de prijs een reden om over te stappen

3 april 2015 13:37
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
4,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Makkelijk het chatten bij een probleem. Gelijk goed antwoord.

3 april 2015 12:46
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had een probleem met mijn email en spam folders, en dat werd goed begeleid opgelost door Misha! Thanks voor de hulp!

Goede klantenservice, snel geholpen!

3 april 2015 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle service via chat, telefoon en e-mail. Helemaal super!

3 april 2015 10:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De support is goed. Je wordt direct geholpen en switchen van pakket is ook geen probleem (kan zelfs tot 14 dagen na de tijd nog). Dus je kunt mooi even proberen of je iets bevalt. Top hosting!

3 april 2015 10:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

net begonnen ben totaal niet technisch daarom al een paar x gebeld met de helpdesk (met het lood in mn schoenen want je voelt je toch een digibeet als je ze moet bellen) Heerlijk dat je zo beleefd en correct wordt behandeld. keep up the good work!
toen ik de medewerker een compliment maakt dat ze me nu al een paar x goed geholpen hadden was hij wel zo commercieel om te vragen of ik dat wereldkundig wou maken. Dat doe ik graag!!

2 april 2015 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog geen moment spijt gehad van mijn overstap naar Hostnet met mijn web-design bedrijfje!

2 april 2015 09:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Via een korte chat het juiste antwoord op mijn vraag gekregen, thanks!

1 april 2015 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Duidelijke en professionele support. Altijd een oplossing voor onze problemen en vragen.
Direct service als we erom vragen. Gewoon helemaal PRIMA!

1 april 2015 11:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik word zeer slecht geholpen. Een domein dat ik dacht te hebben gestopt, bleek nogmaals verlengt te zijn. Bij contact met de klantenservice compleet geen begrip gekregen en ook willen ze dat ik nog een jaar meer ga betalen, terwijl dit volgens de wet van Dam zeker niet mag!

Zeer teleurgesteld, aangezien ik in de afgelopen jaren flink wat geld heb betaald aan hosting en domeinnamen...

31 maart 2015 11:04
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Lekkere snelle hulp hier snappen ze je natuurlijk wel

Helemaal top

30 maart 2015 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring bij Hostnet, alleen de wachtrij voor telefonisch contact was wel erg lang, de chat hulp werkt prima, snel en duidelijk.

30 maart 2015 13:35
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

mijn ervaringen met hostnet zijn echt helemaal top. Een geweldige klantenservice en daarbij diensten tegen een betaalbaar tarief voor iedereen

Ik zal vast nog een keer terugkomen

30 maart 2015 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0