HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goede hosting kan me ogen niet geloven zeer goede support! meteen hosten hier zal ik zeggen

21 maart 2015 14:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prettig contact, kundig en support staat altijd klaar om te helpen. aanrader.

20 maart 2015 15:30
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

prima klantenservice altijd erg snel en goed ook sávonds en in het weekend.
snelheid van de aangeboden hosting kan misschien iets sneller

20 maart 2015 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n fijne support meegemaakt!
Was voor een klant bezig met de verhuizing van 3 domeinnamen en heb contact gezocht via de chat.
Ik kreeg Rene als support medewerker en die heeft me uren geholpen van aanvraag voor verhuizing en aanmaken van DNS zone totdat alles was opgeleverd inclusief webhosting pakketten en alles.
Echt helemaal TOP!!!

20 maart 2015 12:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Sinds juli 2014 klant bij Hostnet en nog steeds super tevreden. Bij problemen direct support en altijd een antwoord die alles oplost. Zeker weten dat ik nog lang klant blijf :)

19 maart 2015 19:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vooral in het supporten is Hostnet een van de beste Hostingbedrijven.

19 maart 2015 17:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

uitstekend

18 maart 2015 15:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mocht je ergens niet uitkomen, dan kan je gelijk met iemand chatten. Vaak word je vraag al binnen 2 min beantwoord. Dit heeft mij erg goed gehopen!

18 maart 2015 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prettig geholpen via de chat, duidelijke uitleg.

17 maart 2015 17:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer snelle service en bovendien goedkoop!:)

17 maart 2015 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben goed geholpen!

17 maart 2015 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle, deskundige service. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

17 maart 2015 13:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

goede ondersteuning

16 maart 2015 14:49
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Twee keer support gevraagd, twee keer uitstekend geholpen.

16 maart 2015 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik wilde een eigen website opzetten. De domeinnaam registreren ging gemakkelijk, alleen de website beheren vond ik redelijk lastig.

16 maart 2015 13:16
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0