HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Toch een hele fijne hosting partij. Het is voor simpele doeleinden echt een goede partner. Ik host er de kleinere website's en vraag er al mijn domeinnamen aan. Support is sowieso echt super, altijd binnen een paar minuten geholpen via de handige jongens op de chat!

9 maart 2015 08:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

de live chat is geweldig en zeer snel. ook kijken ze verder dan wat ik kon ontdekken om het probleem op te lossen. zeer de moeite waard om daar ook een site te hosten

9 maart 2015 08:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super ervaring met Hostnet. Support was erg snel en vriendelijk met helpen. Binnen enkele minuten had ik antwoord op mijn vraag en waren de instellingen doorgevoerd.

8 maart 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaring met Hostnet is vooral de support die ik gekregen heb. Ik heb binnen 2 dagen 3 mensen gesproken die mij perfect geholpen hebben bij elke stap dat ik wilde doen.

Hierbij geef ik aan dat Hostnet een zeer klantvriendelijke hosting is! Keep up to good work. Sterker door Strijd

6 maart 2015 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel, efficient en kundig!
top

6 maart 2015 11:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had contact via de chat met medewerker Rene. Ik was nogal een lastige klant om accounts samen te voegen. Ik ben prima geholpen door Rene! Top!

6 maart 2015 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al een aantal jaar zeer tevreden klant bij Hostnet. Nog nooit problemen ondervonden met de server of e-mail. Zeer goede service, altijd bereid te helpen en ze denken ook nog eens mee met de klant. Top!

6 maart 2015 09:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Site blinkt niet uit in overzichtelijkheid en af en toe ook best wat storingen gehad, maar het lijkt steeds beter te worden. Steeds meer dan je zelf dingen regelen en -als een goeie als Zakaria hebt- dan zijn problemen via de chat ook snel op te lossen.
Al met al een ruime voldoende.

5 maart 2015 17:30
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd goede en snelle hulp, de chat is zelfs na 21;00 nog aanspreekbaar en helpen je direct! Zeer tevreden over de dienstverlening en de producten zijn scherp geprijsd.

4 maart 2015 21:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer prettige ervaring met de supportafdeling als iets niet duidelijk is!

3 maart 2015 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

pfff, eindelijk jongens (en meisjes) die je niet van het kastje naar de muur sturen. Kundig en behulpzaam.

3 maart 2015 15:54
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

er goede mensen op de chat.kennis nivo is hoog

3 maart 2015 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goed geholpen!!

3 maart 2015 12:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldige ervaring met Hostnet. Er wordt accuraat gereageerd om 'problemen'. Kom je er niet helemaal uit, dan wordt er direct op ingesprongen. Prima provider!!

3 maart 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaringen zijn goed. De problemen die ik heb ervaren, zijn steeds correct en snel opgelost. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en behulpzaam, als ook beleefd.

3 maart 2015 09:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0