HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1049 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu toe meer dan tevreden. Ik ben behoorlijk nieuw in dit wereldje. Ik heb ook wel gezien dat sommige partijen goedkoper zijn, maar ik heb geen ervaring met andere partijen. Enige wat ik wel weet is dat de support hier echt niet normaal goed is. Je wordt altijd snel en goed geholpen en dat is erg belangrijk als je een website aan het bouwen bent en je komt er even niet uit. Snelheid van de sites is ook top.

Ik ben meer dan tevreden!

Karim

22 september 2015 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

We hadden de site overgezet van een host naar hostnet en hadden de dB import gedaan. Alles was goed gegaan maar de site wou toch niet op het scherm komen. Via de Hostnet chat heeft de support het supersnel door wat er mis was [keyboard layout] en kon het probleem verhelpen. Ook hadden andere menu items een 404 error maar ook hier wist de support dit erg snel op te lossen en we kregen info hoe dit in de toekomst zelf te verhelpen.

22 september 2015 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hotsten heeft een erg prettige en snelle manier van support. De chat werkt efficiƫnt en meestal hebben de medewerkers meteen een gepaste oplossing.

21 september 2015 10:49
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Adequate service/support; goed contact. Kreeg meteen alle gegevens om over te stappen naar een andere provider, maar heb gemaild, dat dat niet nodig is. Heb een domeinnaam opgezegd, omdat ons bedrijf er al een paar jaar niets meer mee deed.

21 september 2015 10:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Direct opgelost terwijl ik wacht. Niet heel veel wachttijd ofzo.Dus super.

18 september 2015 14:29
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer vriendelijke en behulpzame helpdesk. Als ik een probleem heb kan ik altijd bij ze terecht.

18 september 2015 13:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Weer prettig geholpen door Tim

17 september 2015 15:39
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik kan redelijk veel zelf regelen, maar als ik een vraag heb word ik binnen vijf minuten altijd geholpen via de chatservice. Ik vind dit echt superhandig: het gros van de dingen regel ik namelijk zelf, maar soms is hulp van een expert even fijn.

14 september 2015 13:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Nieuwe klant bij Hostnet, op zondag zeer snel geholpen met support dmv een livechat. Kan nu gewoon weer doorwerken.

13 september 2015 12:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als je domeinnaam belangrijk voor je is, gan dan zeker niet in zee met hostnet. Tegen de wet verlengd Hostnet stilzwijgend met een belachelijk hoog tarief. Je domeinnaam ben je kwijt, het enige waar zij goed in zijn is aanmaningen sturen. Zeer klantonvriendelijk.

12 september 2015 00:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

live support via chat werkt super..erg goed en snel geholpen.

9 september 2015 21:16
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Voor mijn werkgever zitten meerdere domeinnamen en hostingpakketten bij Hostnet. Ze zijn altijd goed bereikbaar, via chat, mail en telefoon en bereid om mee te denken in het zoeken naar oplossingen. Ook wanneer het niet standaardsituaties betreft!

9 september 2015 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed contact gehad met deskundige via de chat. Dankjewel Jasper:)

8 september 2015 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een aantal domein namen gereserveerd grof geld voor betaald en maar 1 gekregen en ook nog een incasso op me afsturen.
Suport was zeer onvriendelijk had maar beter moeten lezen en was mijn eigen schuld wat een waardeloze partij is het hostnet.

geen aanrader

8 september 2015 15:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top service, top bedrijf..!!

8 september 2015 13:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0