HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1072 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Goede service en vriendelijke helpdesk.

6 mei 2019 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Michiel heeft me super goed geholpen! heel klantvriendelijk!

6 mei 2019 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd snelle en geode hulp via de chat! Vriendelijk :)

6 mei 2019 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik was altijd super tevreden over jullie dienstverlening. Maar vanwege een misverstand moet ik nu een factuur betalen van EUR 40,95 die mijns inziens onterecht is.

Ik vind dit niet netjes en jammer dat ik op deze manier bij jullie wegga.

MvrGr,
mandy strobbe
0681788393

5 mei 2019 15:05
Support
2,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goede ervaring met jullie klantenserevice en met name Coen.
Hij merkte gelijk dat ik een Dino ben met heel weinig verstand van websites en kwam ook met een geweldig optie.

3 mei 2019 17:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Wij wilde onze website verhuizen. Hier kwamen nogal wat complicaties bij en met niet veel verstand van het bouwen van websites kwamen we dus ook niet ver. Hostnet was altijd bereikbaar per chat of telefoon en iedere medewerker was even behulpzaam en bereid een stapje extra te zetten om mee te denken.

3 mei 2019 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super snel geregeld en een super helpdesk!! een echte aanrader

3 mei 2019 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

de perfecte plaats voor alle domeinnamen die onder mijn beheer vallen. Als je support nodig hebt wil je niet met een computer chatten. Support is deskundig, problemen worden opgelos. Blij mee

2 mei 2019 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super vriendelijke support vestand van zaken super blij mee bedankt.

16 april 2019 21:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel en nette klantenservice

16 april 2019 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snel, helder en correct

16 april 2019 10:37
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super service, prijs en snelle support. Absolute aanrader

16 april 2019 08:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede prijzen en een uitstekende klantenservice die altijd klaar staat bij vragen of hulp!

15 april 2019 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top services! Fijn dat ze je probleem meteen oplossen terwijl je met ze aan het chatten bent.

15 april 2019 09:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle reactie via de chat.

14 april 2019 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0