HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

nette snelle service en hulp

24 januari 2018 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Adequaat, zeer vriendelijk en geduldig. De meerwaarde van hostnet zit vooral in de helpdesk. Zowel telefonisch als via chat.

18 januari 2018 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede en vooral snelle support met kennis van het internet. Iets wat ik nodig en verwacht van een professionele partij.

17 januari 2018 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben net begonnen, maar tot nu toe prima

11 januari 2018 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had een probleem met een externe hosting, met deze partij ben ik gestopt en weer terug overgestapt naar Hostnet. Aangezien hier wat problemen bij waren heeft Jasper bij super geholpen de website weer werkend te krijgen. Dus Jasper voor mij ben je hostnet werknemer van de maand. Goud waard

19 december 2017 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Beste mensen, Graag wil ik gebruik maken via uw site om mensen te waarschuwen om niet in zee te gaan met uw organisatie. reden is dat uw organisatie geen begrip en inlevingsvermogen heeft in de klant en alleen maar aan zichzelf denken ( procedures en regels ). Procedure en regels wordt naar gewerkt en gehandeld. dus zie je als klant wat over het hoofd of wil je van een contract af en ben je net te laat dan zit je er gewoon een jaar vast aan je contract bij dit geweldig vervelende bedrijf. Ze verhogen de prijs zomaar zonder je een fatsoenlijke brief via de post te sturen. Het gaat altijd via de mail, maar je krijgt zoveel mail van dit bedrijf dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en wel eens een prijsverhoging mist. Is de prijsverhoging 3 euro dan maakt het nog niet zoveel uit, maar bijna het dubbele dan een jaar ervoor. Naar mijn mening kan je dan van je contract af maar bij dit bedrijf niet. Mensen realiseer dus goed wat de consequenties kunnen zijn/worden als u met dit bedrijf in zee ga. Doe het niet en zoek een betrouwbaardere partner en niet Hostnet. Een ontevreden klant

16 december 2017 08:12
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Enige tijd geleden deed ik als bestuurslid de belofte om voor een vrijwilligersclub, die eens per jaar een fiets- en wandelproject organiseert voor goede doelen, een website te maken.
Na enige informatie te hebben ingewonnen besloot ik voor Hostnet-WebsiteMaker te kiezen.
Nu kunnen zaken wel als heel eenvoudig worden weergegeven maar het was voor mij als 68 jarige niet allemaal eenvoudig.
Ik heb enkele malen de hulp in moeten roepen van de Hostnet Helpdesk en werd op uitstekende wijze te woord gestaan met uitleg en oplossingen op mijn vragen.
Men nam de tijd en pas als ik aangaf dat ik het begreep werd het gesprek beëindigd.
Er staat nu een mooie site zie www.vatoefietsveghel.nl
Het grote voordeel is bovendien dat wanneer men werkt in de site veel zaken lijken op het werken in Word.
Ik beveel deze wijze van werken dan ook graag aan bij het maken van een website, zeker als u niet zo’n kei bent in het werken met een computer.
Mart van Lieshout

10 december 2017 12:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ok hosting, echter voor dezelfde prijs krijg ik je bij andere providers meerdere services erbij. Support is erg inflexibel. Ik ben er zeker van dat ik een aantal domeinnamen op tijd heb opgezegd, echter is dit niet voor alle domeinen bij hostnet in het systeem verwerkt. Het gaat om 12 euro; hier had ik wel een beetje coulance en flexibiliteit verwacht. Het domein wordt niet meer gebruikt, maar toch zal ik nu een jaar lang het domein bezet houden en betalen voor niks. Ik heb meerdere contracten voor domeinen lopen, dus erg vreemd dat ze zo inflexibel zijn.

29 november 2017 15:50
Support
2,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

top bedrijf telefonisch altijd bereikbaar
helpen je prima aan telefoon kei aardig behulpzaam volk
aanrader voor heel nederland

16 november 2017 22:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fijne service!

16 november 2017 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Af en toe snap ik er niets meer van. En dan is er een super goede klantenservices waar je snel antwoorden en tips van krijgt.

11 november 2017 14:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

€240 vragen voor een backup. Bizar.

11 november 2017 09:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

tot nu toe altijd een fijne ervaring gehad met de servicemedewerkers van hostnet! Behulpzaam, kundig en snelle service.

2 november 2017 22:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik heb langere tijd vastgezeten aan ongewenste services van dit bedrijf daargezien ze alle diensten stilzwijgend verlengen! Pas hier mee op.

23 oktober 2017 15:47
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Via de chat zeer adequaat geholpen. Nemen je alle zorgen uit handen. Nooit problemen gehad.
Ik vind de tarieven van de domeinnamen wel wat aan de hoge kant, maar kwaliteit mag natuurlijk zijn prijs hebben.

23 oktober 2017 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0