HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij Hostnet krijg ik duidelijke antwoorden op mijn vragen, goede en relevante hulp. De hosting is stabiel en goed betaalbaar. De combinatie van uitstekende support en stabiele hosting zorgt ervoor dat ik bij Hostnet zit en blijf.

31 januari 2015 13:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

goede en snelle service!

30 januari 2015 20:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima hosting en support, niks op aan te merken.

30 januari 2015 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is een fijn bedrijf om me samen te werken, altijd bereikbaar met een goede nette en snelle service als je iets niet weet of fout hebt gedaan. Echt een aanrader!

30 januari 2015 17:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede website, goede informatie en goede service! Voor onervaren webheerders als ik zou er soms nog meer tekst en uitleg fijn zijn, maar via de chat wordt je super geholpen, dus op die manier kom je er zeker uit. Ervaren gebruikers zullen overigen echt meer dan genoeg hebben aan de info op de website.

30 januari 2015 16:25
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goeie klantenservice, snelle duidelijke antwoorden. Erg handig zo een livechat-service.

30 januari 2015 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele goede online support. Refunds is ook heel makkelijk en probleemloos.

30 januari 2015 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb zojuist gechat met René omdat ik met een paar vragen zat, ik chat wel eens vaker met verschillende instanties, maar deze beleving was in één woord TOP!!! Daar kunnen diverse bedrijven nog heeeel veel van leren.

30 januari 2015 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben zojuist ontzettend goed geholpen door Jelmer Offenberg met het installeren van Wordpress. Ondanks dat Hostnet niet verplicht is om bij het gebruik van externe producten te helpen, heeft Jelmer hier gewoon de tijd voor genomen! Super!

29 januari 2015 15:34
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Moest WordPress handmatig installeren en snapte helemaal niks van.... maar dankzij geduld van chat medewerker hebben we stap voor stap samen dat ding aan de praat gekregen. BEDANKT toppers :)

29 januari 2015 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Je kunt een hele leuke website maken.
Ook als je er niet zoveel kennis van hebt.

28 januari 2015 21:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle afhandeling van probleem, eenvoudig via chat!

27 januari 2015 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

ben geholpen door Dion le Maître. had erg veel geduld en heeft alles tot in de puntjes voor me uitgezocht en geholpen het probleem te verhelpen

dikke 10

27 januari 2015 18:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben redelijk tevreden over hostnet.
Zelf vind ik service erg belangrijk. Aan de ene kant is deze bij Hostnet vriendelijk en professioneel (ik ben zojuist nog goed geholpen), aan de andere kant is er helaas geen hulp bij zaken die (net) buiten de standaarddienstverlening vallen, zoals bijvoorbeeld een minimale aanpassing van een bestandje (.htaccess) op een moment waarop ik even in nood zit en het zelf niet kan doen.

27 januari 2015 17:31
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede dienstverlening met heldere en snelle communicatie. Je wordt goed geholpen en praktische oplossingen worden aangedragen.

27 januari 2015 16:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0