HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

heel goedkoop
snelle support
in het algemeen goeie hosting

27 januari 2015 16:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb tot nu toe hele goede ervaringen met Hostnet. Scherpe prijs, goede prijs/kwaliteitverhouding en vooral een hele actieve en behulpzame helpdesk. Ik heb een keer of drie contact gehad via de chat, en iedere keer werd ik snel geholpen en is het probleem opgelost. Een aanrader dus!

27 januari 2015 15:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaringen met Hostnet.

27 januari 2015 13:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Great support, Great service.

26 januari 2015 15:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede service via chat. Geduldig, klantvriendelijk, alle vragen zijn beantwoord en er wordt goed meegedacht.

26 januari 2015 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede en snelle afhandeling bij vragen

26 januari 2015 11:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaring met Hostnet is kort. Ik heb een domeinnaam gekocht en alles was snel geregeld. Het chatten met de helpdesk was ook erg handig bij eventuele vragen. Goede communicatie en duidelijke website en portal! Prijs van domeinnaam was overigens ook goedkoop (in mijn ogen).

26 januari 2015 10:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Op zondagmiddag is een instellingenprobleem met mijn mail in letterlijk 20 seconden opgelost via Chat. Heel erg fijn! Daar ben ik zeer tevreden over.

25 januari 2015 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede service
fijn contact en goed geholpen. Goed idee, de live chat met Rene

23 januari 2015 14:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb nu een aantal jaren Hostnet als provider. Zowel mijn webshop, website als domeinnamen heb ik bij Hostnet onder gebracht. Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen, zowel telefonisch, per ticket of chat.

23 januari 2015 13:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super ervaringen bij Hostnet, helpen me bij elk probleem goed op weg!

23 januari 2015 11:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ipadressen veranderen. De support is heel vriendelijk maar ik ben het tegendeel van een 'nerd' en ik begrijp dus helemaal niets van waar ik wat moet invullen.

23 januari 2015 11:12
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support is altijd fantastisch, echt heel fijn. Mijn gedoe met de sites is altijd meteen opgelost. Ga zo door!

23 januari 2015 11:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb via de chat regelmatig contact met jullie helpdeskmedewerkers en ervaar de ondersteuning die bieden eigenlijk altijd als zeer goed. Complimenten.

22 januari 2015 16:42
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben alleen maar heel tevreden over Hostnet en vooral de support! Startend met Website Maker en overgestapt naar Wordpress omdat deze meer past bij mijn wensen. Eigenlijk valt Wordpress niet onder de support service maar ze nemen dan toch nog even tijd voor me en kijken mee waardoor ik weer vooruit kan. Super tof! Jelmer bedankt!

22 januari 2015 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0