HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

We hebben een managed hosting server voor ons Social Media platform. Er komt veel bij kijken om een dergelijk platform te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het in de lucht blijft. Klanten kunnen zomaar weglopen wanneer de site niet goed bereikbaar is. En dat kost geld. Kwaliteit kost geld, maar geen kwaliteit kunnen leveren kost kapitalen!

Voor ons platform hebben we dan ook gekozen voor Hostnet. Zij leveren kwaliteit, vakkennis, goede ondersteuning waar en wanneer nodig is. Supersnel alles geregeld en altijd bereikbaar wanneer nodig is. Voor ons in ieder geval een zeer betrouwbare partner gebleken. Ga zo door!

14 november 2013 20:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geweldig en snel!

14 november 2013 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

chathelpdesk werkt perfect. Snelle service van deskundige medewerkers. Niets van: ik ga het even aan een collega vragen, of, dat moet IT doen. Ook z'n dooddoener.

Maar niets van dat al. Het is prima verzorgd en snelle service.

11 november 2013 14:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Trage webhosting en mijn website is regelmatig helemaal niet bereikbaar. Wanneer je daar contact over opneemt met de helpdesk adviseert men je vrolijk om andere hosting te nemen.

Support via e-mail en telefoon is erg traag. De telefonische helpdesk is zelfs maar dagelijks tot 19:00 beschikbaar en altijd een lange wachttijd tot je iemand aan de lijn krijgt. Op een ticket (support via e-mail) krijg je gemiddeld pas na 5 dagen antwoord.

11 november 2013 00:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De helpdesk heeft mij geduldig te woord gestaan en geholpen met het handmatig installeren van mijn website. Snel te bereiken en de juiste aanwijzingen maken dat je snel verder kunt, heel prettig!

9 oktober 2013 12:18
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben net zeer goed door support geholpen ivm kleine aanpassing die ik op mijn website moest zetten. Was prima werk. Verwijzing naar bestand downloaden etc.

8 oktober 2013 09:54
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben super tevreden over de klantenservice van Hostnet!! Ik ben een half jaar geleden overgestapt naar Hostnet wat echt een verademing is. Eindelijk een bedrijf met klantenSERVICE. Zeker met de techniek, waar ik zelf niet altijd even handig in ben. Vanochtend heeft een van de medewerkers ruim een half uur de tijd genomen en hij heeft me echt uit de brand geholpen. Held van de dag ;)

28 september 2013 15:05
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zojuist geholpen door Mike van de support dienst, hij heeft me heel erg goed geholpen, en ook geïnformeerd over vele dingen, hij nam goed de tijd, en kon al mijn vragen prima beantwoorden. super!

24 september 2013 19:17
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb mijn host adressen allemaal bij host net ondergebracht omdat ze veel goedkoper zijn. Alles onder 1 dak. Waar ik zeer tevreden ben is de klantenservice. Telkens als ik ze bel voor mijn ondeskundigheid of ik ze spreek op de chat elke keer hebben ze mij perfect geholpen. Ik heb nog nooit zon goede klantenservice gehad. Chapeau ! Komen zeker in aanmelding voor de WARME douche. Brian Jordy Klein.

21 september 2013 17:43
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn laptop begaf het en alles moest overgezet op mijn nieuwe laptop, ook mijn outlook. Geen eenvoudige klus. Met de support van Hostnet zijn mijn e-mail accounts telefonisch weer in orde gebracht. Hele rustig, stap voor stap. Heel fijn!! Dank jullie wel!

12 september 2013 13:23
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn vraag is via de chat heel snel en adequaat beantwoord. Ging heel makkelijk en Jesse hielp mij door de stappen heen.

12 september 2013 13:18
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is in mijn ervaring de meest betrouwbare partij om je sites te laten hosten. Er zijn veel opties die helder en makkelijk hanteerbaar zijn. Natuurlijk biedt Hostnet, net zo min als andere hosts, geen 100% performance. Er zijn momenten van storing of onderhoud. Maar deze momenten zijn zeer beperkt en wat belangrijker is: de communicatie daarover is open, eerlijk en correct. En daarbovenop heeft Hostnet een service via telefoon, chat of mail die werkelijk subliem is.

5 september 2013 12:07
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werd meteen bij de chat geholpen toen ik niet in kon liggen...goed en snel geholpen ook met andere vragen!
Als dit zo blijft ben ik dik tevreden

2 september 2013 10:11
Algemeen
8,0
Prijs
4,0
Kwaliteit
4,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In een rechtszaal zal ik de term 'oplichters' misschien niet helemaal stand kunnen houden. Maar dat gevoel heb ik wel bij dit bedrijf.
Ik had liefst vier domeinnamen vastgelegd. Herhaaldelijk heb ik daarover met ze gecommuniceerd, want er waren altijd weer andere regeltjes. Uiteindelijk heb ik alle vier de domeinen gekocht, maar kreeg een paar dagen later de melding dat ze ze toch niet konden leveren.
Het betaalde bedrag zou eerst binnen 14 dagen worden terugbetaald, maar nu opeens binnen 30 dagen. Ik heb nog niets van mijn geld gezien.
Het is echt te schandalig voor woorden.
Pas op: ga niet met dit bedrijf in zee, want ze kunnen niets, maar dan ook helemaal NIETS, van hun praatjes waarmaken.

13 augustus 2013 15:48
Algemeen
2,0
Prijs
2,0
Kwaliteit
2,0
Support
3,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt! Wat een boefjes!

Ik heb bij Hostnet enige tijd een zakelijke website gehost, en wat domeinnamen geregistreerd, omdat ik een tijdje als ZZP-er aan de slag ging.

Binnen het eerste jaar heb ik de service bij Hostnet netjes, via mijn Hostnet opgezegd, omdat ik de service niet meer nodig had. Echter, ik kreeg toch na een tijdje een nieuwe factuur voor een nieuw jaar service, waar ik dus niet om heb gevraagd.

Hostnet gebeld en uitgelegd dat ik de service netjes had opgezegd. Hostnet stelde echter dat dit wel bij hun was binnen gekomen, maar niet op de juiste wijze (erg vaag.) Omdat ik op dat moment erg druk was,het bedrag ook niet heel hoog was en Hostnet wel heel erg aan het dreigen was met een rechtszaak, heb ik onder protest betaald, met wederom een opzegging (ook in de betaling) en via de Hostnet site. Zoals gezegd, ik gebruikte de service helemaal niet meer.

Mijn verbazing was dan ook enorm toen ik het jaar daarop WEER een factuur voor deze services kreeg. Hostnet kwam wederom met dezelfde smoes van onjuiste opzegging. Gelukkig had ik dit keer print screens gemaakt van de opzegging op hun eigen site, echter vertelde Hostnet doodleuk dat een opzegging pas definitief is NADAT Hostnet zelf een bevestiging hiervan heeft gezonden, en tja....laten ze dat nu niet doen! Ik heb geen idee of het was omdat hun software niet werkt, of dat dit de normale werkwijze bij Hostnet is, maar normaal is het niet. Wettelijk evenmin. ik heb de tweede keer dan ook niet meer betaald en aangegeven dat ze het maar uitzoeken. Alle dreigementen van incasso en rechtszaken heb ik naast mij neergelegd en uiteindelijk was het stil. Ik hoop nooit meer iets met dit bedrijf te maken te krijgen in de toekomst!

1 augustus 2013 12:27
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0