HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1049 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Toe nu toe enkel ervaring met de Support, daarom staat de rest nog op 2 ster.
Vriendelijke klantenservice en snelle, duidelijke antwoorden.

23 maart 2019 19:05
Support
8,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Topbedrijf met topklantenservice!

22 maart 2019 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De slechste control panel ik ooit heb gezien! Ook niet 24/7 beeikbaar. En voornamelijk bestaande websites op oude servers draaien. Ze luisteren niet als Transip naar de klant, maar denken aan hun zelf. Maar ik denk dat ze er geen verstand van hebben, ze gaan niet verder dan hun neus lang is.

22 maart 2019 03:49
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik probeer in te loggen in MijnHost, maar ik weet niet meer via welk wachtwoord ik dit kan doen.

Een chat met de medewerker levert ook niets op, want ze kan niet zeggen waar ze het wachtwoord naar toe stuurt i.v.m. privacy-redenen. Maar ze is op de hoogte van klantnummer...! Ik wacht intussen al ruim 23 minuten op een telefoon, die mij binnen 5 minuten is toegezegd.

21 maart 2019 20:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snelle en vakkundige antwoorden en direct een oplossing.

21 maart 2019 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vlot geholpen, prima!

20 maart 2019 18:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wederom super snel en vriendelijk geholpen!

20 maart 2019 17:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Redelijke prijzen, buitengewoon goede en vlotte support.

20 maart 2019 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben erg snel en goed via de chat geholpen. Duidelijke uitleg

19 maart 2019 11:17
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd een snel antwoord in soms moeilijke materie, fijn!

19 maart 2019 11:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

super hulp per chat met het verhuizen van xs4all naar hostnet. Als dit representatief is voor de diensten, ben ik nu al blij met de overstap.

14 maart 2019 21:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top! Heel erg blij met de prijs en de klantenservice.

14 maart 2019 20:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Het reserveren van een domein ging redelijk makkelijk, maar overstappen naar een andere websitebouwer was drama.

In contact komen met een medewerker ging vrij vlot en eerst werd mij gezegd dat het dezelfde dag nog geregeld zou zijn. Twee dagen later was er nog niks geregeld, dus ik weer chatten... Zou die avond geregeld worden! Maar de volgende dag nog niks. Pas 24 uur later kreeg ik een mail dat er een en ander in gang was gezet.

Daarbij stond op de site dat het pakket voor wordpress voor een jaar 3 euro per maand zou kosten. Toen ik de factuur kreeg, bleek die 3 euro per maand echter zonder BTW... Al met al vind ik dit bepaald niet netjes.

14 maart 2019 19:45
Support
5,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al jaren plezier van Hostnet. Nooit een probleem gehad en vragen worden altijd duidelijk en geduldig beantwoord. Prima kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

14 maart 2019 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top service!

13 maart 2019 12:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0