HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 958 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Probleem van' Spoofing ' direct herkend en direct mijn DNS van mijn domeinnaam gewijzigd. Top en snel geholpen

13 december 2018 17:42
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima en snel.

13 december 2018 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zojuist weer fantastisch geholpen en gerust gesteld door Jasper van de helpdesk.
Kundig, snel en meedenkend. Top!

13 december 2018 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Helemaal blij met de chatservice. Het spoof-probleempje was zo opgelost.

13 december 2018 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostent levert goede service. Het hangt er wel vanaf wie je hebt. Vandaag werd ik door Bob geholpen en dat was gewoon erg goed. Meteen raak. Hostnet heeft niet de laagste prijzen, maar zijn ook niet duur. Qua service kies ik altijd voor hen.

12 december 2018 09:05
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zeer snelle, goede en fijne support

11 december 2018 08:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed geholpen door jasper.

10 december 2018 21:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

perfect.

10 december 2018 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik was op zoek naar de specificaties en verschillen van Website Maker en Website Maker lite. Helaas doet Hostnet daar heel geheimzinnig over. Op de website is in ieder geval niets te vinden. Ook via de chat kwam de medewerker er maar met moeite uit maar uiteindelijk een vaag antwoord. Termen als 'mogelijk' en 'het zal waarschijnlijk'... Tja.. waarom niet gewoon een pagina waar de specificaties duidelijk op vermeld staan? Vreemd.

10 december 2018 10:51
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer professioneel, flexibel en kwalitatief goede dienstverlening levert Hostnet. Ik heb niks te klagen, support is geweldig, Abdel van support en zijn collega Maarten specifiek wil ook ook complimenteren. Meerdere malen op 1 dag gebeld en elke keer razendsnel geholpen en ook elke keer super vriendelijk en meedenkend. Top bedrijf gewoon, ga zo door!

6 december 2018 20:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

prima support

6 december 2018 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Met name de support is super. Ik ben een echte N00b qua Wordpress en hosting, maar ik wil veel. Zelfs met ingewikkelde kwesties als het exporteren van databases kwamen we er vrij snel uit via een heldere chat.

Binnen enkele seconden heb ik vaak al een reactie via de chat.

6 december 2018 09:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Mijn vraag is niet beantwoord. Zeer slechte helpdesk

5 december 2018 16:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wordt altijd goed, snel en naar tevredenheid geholpen.

5 december 2018 14:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super super geholpen, het megaprobleem waar ik uren aan gewerkt heb binnen no time opgelost door medewerker Marvin!!!
Wat een service!

1 december 2018 13:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0