HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1083 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Supervriendelijk en vlot geholpen!

12 april 2019 19:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ben zeer te spreken over Hostnet. Heb als webdesigner veel met verschillende partijen te maken, het aanbod is goed, de service is echt super!

12 april 2019 18:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Beste klantenservice, zonder twijfel!! Regelmatig contact opgenomen via de chat of telefoon, maar ie-de-re jongeman is even vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben geduld en zijn oprecht. Een voorbeeld voor de klantenservice wereld, of het nou gaat om webhosting of het verkopen van schoenen. Petje af!

11 april 2019 19:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Eens je geboekt hebt en jarenlang klant bent, wordt enkel en alleen nog naar het geldgewin gekeken en wordt je via sluwe verkoopsvoorwaarden in de tang gehouden

11 april 2019 18:28
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is in service sterk achter uit gegaan bij de kleiste vraag word er gelijk verwezen naar een managed service contract dit is voor starters gelijk een beton blok aan kosten. Geef starters de kans als zij groeien en het zelf niet aan kunnen zullen ze wel uit goodwill managed bij hostnet gaan afnemen.

11 april 2019 13:10
Support
1,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Word altijd heel snel geholpen door vakkundige mensen, werk er al jaren mee samen en ben enorm tevreden mee

10 april 2019 21:46
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Echter heb ik zelf geen account, maar was dit wel waar zij mij bij hielpen om uit te zoeken. Dit doordat ik naar een webpagina toe wilde, en hier hun site voor ogen kreeg.

Echter ben ik een chat met de medewerkers begonnen. Ik werd op een erg prettige manier benaderd. Ook de reacties waren erg prettig. Gewoon lekker neutraal, maar toch ontzettend vriendelijk!

Ga zo door toppers. Bedankt voor de hulp!

10 april 2019 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Helaas wat problemen met versturen en ontvangen van mijn mail. Na een geslaagde chat was dit binnen 5 minuten verholpen en loopt deze weer als een zonnetje! Uitstekende klantenservice!

10 april 2019 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Top!

9 april 2019 21:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super fijne chat support

9 april 2019 19:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima en zeer snelle hulp en begeleiding via de chat van de klantenservicemedewerker!

9 april 2019 19:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed geholpen door Roy.

9 april 2019 13:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wat een geduld, ze hebben me echt goed geholpen en meegekeken!

9 april 2019 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Uitstekende service via chatfunctie

9 april 2019 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super support door Rick via Chat. Snel en efficient.

6 april 2019 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0