HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1049 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vriendelijke man gesproken!

11 maart 2019 20:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Hostnet.
Het is wel een van de duurdere hosting bedrijven maar stellen daar erg goede service tegen over.
Ik ben als klant al jaren erg tevreden.

8 maart 2019 17:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede klantenservice, waar je snel en op een begrijpelijke manier wordt geholpen

8 maart 2019 08:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wat een slechte service!!! Onbegrijpelijk dat ik mijn site welke al jaren bij jullie actief is niet meer kan wijzigen!!!
Nooit geïnformeerd over wijzigingen!! Klaar met Hostnet!

7 maart 2019 19:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ok Omar heeft me goed geholpen

7 maart 2019 18:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

professioneel

6 maart 2019 17:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vragen via chat gesteld , meteen snel antwoord, als iets niet duidelijk is wordt het uitgelegd op een begrijpelijke manier, ik blijf!

6 maart 2019 08:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snelle reactie en actie.

5 maart 2019 16:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In alle opzichten - met nadruk op service via Chat - een dikke tien.

5 maart 2019 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik zat midden in een chat sessie en zonder een afdoende antwoord, werd de sessie beëindigd

4 maart 2019 08:37
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Je wordt altijd goed geholpen!

3 maart 2019 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik ben al jaren bij Hostet, Altijd goede service, geen gedoe. Ze geven constant goede tips en heldere uitleg over zaken die belangrijk voor me zijn. Ik ben geen techneut, maar kom er met hun altijd wel uit.

28 februari 2019 16:55
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en adequate reactie van Tim.

27 februari 2019 19:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al jaren tevreden klant. Hostnet heeft een goed technisch team dat snel en adequaat helpt en vragen beantwoord. De website en het beheer van afgenomen diensten is overzichtelijk en gemakkelijk te wijzigen.

27 februari 2019 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima allemaal.

26 februari 2019 12:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0