HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1052 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Het reserveren van een domein ging redelijk makkelijk, maar overstappen naar een andere websitebouwer was drama.

In contact komen met een medewerker ging vrij vlot en eerst werd mij gezegd dat het dezelfde dag nog geregeld zou zijn. Twee dagen later was er nog niks geregeld, dus ik weer chatten... Zou die avond geregeld worden! Maar de volgende dag nog niks. Pas 24 uur later kreeg ik een mail dat er een en ander in gang was gezet.

Daarbij stond op de site dat het pakket voor wordpress voor een jaar 3 euro per maand zou kosten. Toen ik de factuur kreeg, bleek die 3 euro per maand echter zonder BTW... Al met al vind ik dit bepaald niet netjes.

14 maart 2019 19:45
Support
5,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al jaren plezier van Hostnet. Nooit een probleem gehad en vragen worden altijd duidelijk en geduldig beantwoord. Prima kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

14 maart 2019 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top service!

13 maart 2019 12:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vriendelijke man gesproken!

11 maart 2019 20:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Hostnet.
Het is wel een van de duurdere hosting bedrijven maar stellen daar erg goede service tegen over.
Ik ben als klant al jaren erg tevreden.

8 maart 2019 17:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede klantenservice, waar je snel en op een begrijpelijke manier wordt geholpen

8 maart 2019 08:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wat een slechte service!!! Onbegrijpelijk dat ik mijn site welke al jaren bij jullie actief is niet meer kan wijzigen!!!
Nooit geïnformeerd over wijzigingen!! Klaar met Hostnet!

7 maart 2019 19:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ok Omar heeft me goed geholpen

7 maart 2019 18:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

professioneel

6 maart 2019 17:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vragen via chat gesteld , meteen snel antwoord, als iets niet duidelijk is wordt het uitgelegd op een begrijpelijke manier, ik blijf!

6 maart 2019 08:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snelle reactie en actie.

5 maart 2019 16:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In alle opzichten - met nadruk op service via Chat - een dikke tien.

5 maart 2019 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik zat midden in een chat sessie en zonder een afdoende antwoord, werd de sessie beëindigd

4 maart 2019 08:37
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Je wordt altijd goed geholpen!

3 maart 2019 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik ben al jaren bij Hostet, Altijd goede service, geen gedoe. Ze geven constant goede tips en heldere uitleg over zaken die belangrijk voor me zijn. Ik ben geen techneut, maar kom er met hun altijd wel uit.

28 februari 2019 16:55
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0