HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1052 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en adequate reactie van Tim.

27 februari 2019 19:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al jaren tevreden klant. Hostnet heeft een goed technisch team dat snel en adequaat helpt en vragen beantwoord. De website en het beheer van afgenomen diensten is overzichtelijk en gemakkelijk te wijzigen.

27 februari 2019 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima allemaal.

26 februari 2019 12:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Support via chat bij Hostnet was super and snel. While we were chatting all got fixed and my questions were answered!

25 februari 2019 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed geholpen door Coen. Easy om de website te verhuizen.
Thanks

22 februari 2019 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Fijne webhost, eenvoudig te gebruiken en uitstekende chat-hulpdiensten!

22 februari 2019 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

altijd goed bereikbaar, snelle en goede support.

20 februari 2019 16:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

in het begin kwamen we erzelf niet helemaal uit we zijn super goed geholpen door de klanten service van hostnet.nl
onze erete ervaring is goed

20 februari 2019 12:58
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en persoonlijke helpdesk.

19 februari 2019 22:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben heel tevreden met wat Hostnet aanbiedt, heel stabiel en goede support. Ik had graag iets anders voorgesteld qua email services, maar gaandeweg is dat ook beter geworden.

19 februari 2019 19:19
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik ben al jaren klant van hostnet je ziet het ik geef overal een 10 voor want Hostnet is super goed
Als ik eeen vraag heb stel ik dat via de Chat van Hostnet ze zijn er altijd en geven goed advies ga zo door
groet Ina

19 februari 2019 11:00
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De service en hulp is altijd heel fijn.

18 februari 2019 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Great Service

18 februari 2019 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik zit nog steeds te wachten op antwoord op mijn vraag dus zelfs 1 ster is te veel

18 februari 2019 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

fijn snel adequaat op zondagmiddag geholpen

17 februari 2019 17:31
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0