HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1071 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In alle opzichten - met nadruk op service via Chat - een dikke tien.

5 maart 2019 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik zat midden in een chat sessie en zonder een afdoende antwoord, werd de sessie beëindigd

4 maart 2019 08:37
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Je wordt altijd goed geholpen!

3 maart 2019 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik ben al jaren bij Hostet, Altijd goede service, geen gedoe. Ze geven constant goede tips en heldere uitleg over zaken die belangrijk voor me zijn. Ik ben geen techneut, maar kom er met hun altijd wel uit.

28 februari 2019 16:55
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en adequate reactie van Tim.

27 februari 2019 19:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al jaren tevreden klant. Hostnet heeft een goed technisch team dat snel en adequaat helpt en vragen beantwoord. De website en het beheer van afgenomen diensten is overzichtelijk en gemakkelijk te wijzigen.

27 februari 2019 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima allemaal.

26 februari 2019 12:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Support via chat bij Hostnet was super and snel. While we were chatting all got fixed and my questions were answered!

25 februari 2019 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed geholpen door Coen. Easy om de website te verhuizen.
Thanks

22 februari 2019 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Fijne webhost, eenvoudig te gebruiken en uitstekende chat-hulpdiensten!

22 februari 2019 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

altijd goed bereikbaar, snelle en goede support.

20 februari 2019 16:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

in het begin kwamen we erzelf niet helemaal uit we zijn super goed geholpen door de klanten service van hostnet.nl
onze erete ervaring is goed

20 februari 2019 12:58
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en persoonlijke helpdesk.

19 februari 2019 22:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben heel tevreden met wat Hostnet aanbiedt, heel stabiel en goede support. Ik had graag iets anders voorgesteld qua email services, maar gaandeweg is dat ook beter geworden.

19 februari 2019 19:19
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik ben al jaren klant van hostnet je ziet het ik geef overal een 10 voor want Hostnet is super goed
Als ik eeen vraag heb stel ik dat via de Chat van Hostnet ze zijn er altijd en geven goed advies ga zo door
groet Ina

19 februari 2019 11:00
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0