HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1049 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had deze domeinnaam achter de hand gehouden, heb er nooit gebruik v gemaakt en zal het ook niet gebruiken. Bij het opzeggen goede support gehad.

11 februari 2019 16:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Het oplossen van problemen via chat en/of telefoon/teamviewer verloopt perfect. Zelfs op Zaterdag ;- )

9 februari 2019 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij mijn laatste chat met Joost moest ik lang wachten uiteindelijk heb ik de verbinding verbroken. Ook vond ik het vreemd dat ik zelf moest vragen of hij ermee bezig was.Helaas deze keer een slecht cijfer.
Dit is mijn eerste keer deze bevinding te hebben moeten constateren.

8 februari 2019 17:25
Support
2,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

ben zeer ontevreden, geef als waarde nog geen 1

8 februari 2019 11:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel fijne chatfunctie, behulpzame medewerkers. Ook de verhuizing van onze website naar Hostnet ging lekker soepel. In tegenstelling tot een andere host waar het allemaal niet lukte was dit een verademing om alles uit handen te kunnen geven.

8 februari 2019 10:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima via de chat te woord gestaan. Snel, vakkundig, etc.. Goede reclame voor het bedrijf.

7 februari 2019 14:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uiterst correct, snel antwoord op vragen en perfecte begeleiding. Dank hiervoor.
Hartelijke groeten,
Michiel Hoes

7 februari 2019 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima

6 februari 2019 17:24
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super ondersteuning van jullie medewerker Omar. Zoals ook al eerder met een andere collega van hem.

6 februari 2019 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super helpdesk!

6 februari 2019 10:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben een leek in dit soort dingen dus toen het niet goed ging met het overzetten van het domein zag ik de bui al hangen. Maar ik ben echt geweldig geholpen door de klantenservice (Kees).
Hij heeft alles in hele duidelijke stappen uitgelegd en zelf alles uitgezocht wat nodig was. Top service!

4 februari 2019 21:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top service, altijd weer. Vandaag in het bijzonder, blijft toch een zondag! Lekker bezig daar!

3 februari 2019 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik raad altijd bij al mijn vrienden en familieleden Hostnet aan. De klantenservice is altijd mega vriendelijk en de prijzen voor de hosting zijn goed te overzien. Ik heb al mijn sites via Hostnet lopen.

Blije klant!

31 januari 2019 19:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele snelle en duidelijke chat met uw medewerker Jasper gehad! Top!

31 januari 2019 11:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben snel geholpen. Jammer dat ik mijn naam niet eenvoudiger aan kan passen, maar regels zijn regels... ;) Super bedankt.

30 januari 2019 19:21
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0