HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1036 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele snelle en duidelijke chat met uw medewerker Jasper gehad! Top!

31 januari 2019 11:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben snel geholpen. Jammer dat ik mijn naam niet eenvoudiger aan kan passen, maar regels zijn regels... ;) Super bedankt.

30 januari 2019 19:21
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hele goede ervaring met Rick en de heer Bleeker!

30 januari 2019 19:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Dank voor de snelle en duidelijke hulp.

30 januari 2019 15:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ik ben tot nu toe niet wijzer geworden van de ondersteuning.
Wellicht is Dennis nog bezig om mn probleem op te lossen.

29 januari 2019 16:55
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldige online-support van Omar! Binnen 10 minuten was mijn verhuizing geregeld. De reden om mijn account te verhuizen lag niet in het feit dat ik ontevreden ben over Hostnet, maar omdat ik het beheer van mijn website en hosting onder 1 dak wilde hebben.

28 januari 2019 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Service is erg goed. Word erg snel en goed geholpen!

28 januari 2019 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed. Support is vooral goed: snel, goed op de hoogte en heel servicegericht.

Enige kritiekpunten zijn nogal specifiek:
1. bij aanschaf van een hostingpakket is het niet mogelijk om dit bij een bestaand SUBdomein te doen. Het is wel mogelijk om dit achteraf aan te passen, maar dit vraagt toch extra handelingen.
2. niet mogelijk om in de DNS zelf de TTL in te stellen.

28 januari 2019 08:42
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Snelle en vakkundige hulp wanneer er problemen zijn. Een oplossing is altijd snel gevonden.

26 januari 2019 14:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ons probleem is dat mails die we versturen in antwoord op vragen van onze klanten regelmatig in de SPAM box belanden. Op advies van Hostnet hebben we een test uitgevoerd en deze geeft een aantal tips welke je niet als gebruiker kunt instellen en je de hosting nodig hebt. Geen van de 3 adviezen die de test geeft kunnen worden uitgevoerd/opgelost door Hostnet. Kortom hoe nu verder?

21 januari 2019 10:54
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top organisatie, top service. Bijna altijd bereikbaar en altijd snel een oplossing. Werk met veel providers door mijn job, Hostnet staat met alles op nummer 1, echt een aanrader!

21 januari 2019 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zojuist geholpen door medewerker Dennis van support bij Hostnet.

Ik had een aantal problemen met mijn instelling van mijn email omgeving bij Hostnet en die van Mozilla Thunderbird.

Diverse accounts accounts werkten niet meer goed./ verkeerd.

Alle problemen heeft hij vakkundig voor mij opgelost.

Hartelijk dank hiervoor.

Hulde aan Dennis!!

Hartelijke groet,
Wim

18 januari 2019 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zojuist goede service gehad met van een chatmedewerker. Kort, bondig en behulpzaam.

17 januari 2019 16:27
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Support is super; snel en behulpzaam.
De webdesigner mag beschikken over professionelere templates en meer verschillende formats qua indeling en voorbeelden

17 januari 2019 15:18
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Even 1 ster voor de klantenservice chat. Wordt er gewoon uit gegooid terwijl ik iets aan het uitzoeken ben. Kan ik dadelijk mijn verhaal weer helemaal opnieuw doen. Bedankt hoor.

17 januari 2019 15:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0