HostingWijzer

Internet Today hosting reviews vergelijken

Er zijn 2 ervaringen achtergelaten door klanten van Internet Today. De gemiddelde, algemene beoordeling die Internet Today heeft gekregen is 9,4.

0 10
Internet Today

Internet Today review door

Ervaring met hostingpakket:
Internet Today IT Linux Professional

Sinds 2003 al tevreden over het hele pakket en door de tijd heen steeds verbeterende updates en functies toegevoegd aan het server en aanverwante pakket waardoor ik alles aan mijn klanten kan aanbieden.

18 maart 2020 21:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Internet Today

Internet Today review door

Ervaring met hostingpakket:
Internet Today anders

Al jarenlang paar honderd domeinen voor klanten bij Internet Today gehad, deels enkel domein registratie, deels dns forwards, deels hosting en ook nog allerlei tussenvormen. Alles is zelf te regelen via satserver. Voor iemand die begrijpt hoe hosting en dns in elkaar zit perfect, nog nergens anders zo'n beheeromgeving gezien. Dit lijkt in niets op bv. Plesk.
Maar dan de kwaliteit? Uptime van de servers is op zich prima maar de belasting op de servers is soms te zwaar: een MySQL connectie opbouwen duurt soms zomaar 30 seconden: blijkt MySQL server even vol te zitten. Idem met de ftp server: zit ook veel te vaak vol. Kortom, performance is wel een issue bij ze.

Support is uitstekend, ook als het ingewikkelde dingen betreft als registratie of verhuizing van bv. Italiaanse domeinen met complexe regelgeving: de jongens duiken er zelf echt in en willen zelf ook weten hoe het zit. Support is ook persoonlijk: helpdesk lijkt te weten wie je bent en wat je kennisnivo is. Maatwerk bleek ook mogelijk: in een keer honderd domeinen verhuizen van ene Internet Today account naar ander account bleek zonder meer mogelijk waarbij zij ook de juridische aspecten goed in de gaten hielden.

@Internet Today: Doe wat aan die server performance en jullie schieten zo naar 4x een tien.

NB. Ik heb een reseller pakket bij Internet Today.

23 juni 2014 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0