HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 708 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,4.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Per brief opgezegd. Daarop is niet gereageerd. Toch wordt abonnementsgeld geïncasseerd. Na stornering komen er berichten met dreigement dat de deurwaarder wordt ingezet. Nooit aan deze provider beginnen!

21 juli 2019 16:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

het zijn een stelletje oplichters. mijn man zit al een half jaar in een verpleeghuis en daar krijgt hij een rekening van 146,00 euro. mijn man kan helemaal niet met een computer omgaan. Nu ligt hij nachten er van wakker omdat die lui een deurwaarder hebben ingeschakeld. Hoe ze aan het adres van het verpleeghuis komen en aan zijn naam is voor ons een raadsel. we hebben nog nooit een factuur gehad en moeten nu bewijzen dat die nota niet van ons is. schandalig

8 juli 2019 20:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Jarenlang was ik dik tevreden en brachten wij onze klanten onder bij Mijn Domein. Maar wat er tegenwoordig aan de hand is weet ik niet. De prijzen zijn letterlijk verdubbeld, maar er is de ene storing na de andere en totaal geen mogelijkheid om contact met ze te krijgen. "Tickets" worden pas na 2 dagen beantwoord. Waardeloos!

1 juli 2019 17:50
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Klote firma
Verhogen de prijzen en proberen je weer een jaar te laten betalen.
Wet van Dam is van toepassing voor consumenten, schermen ze er mee dat het zakelijk is ..... geen bedrijfsnaam en geen btw nummer ingevuld dus niet zakelijk.
Gelukkig had ik de automatische incasso vorig jaar al geblokkeerd, anders hadden ze weer geld geïnd.
Nu zwart op wit dat het stopt.

30 juni 2019 13:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Jarenlang m'n domeinen bij Mijndomein ondergebracht en dat leek allemaal oké. Totdat ik de aanbieding trapte die je de belofte deed om voor €4,00 een jaar lang je domein daar te kunnen stallen. Die €4,00 klopt wel, alleen zitten er veel haken en ogen aan, want Mijndomein hanteert haar 'eigen waarheid'.
Opeens wordt er € 69,00 van een willekeurige bankrekening afgehaald en na stornering ontstaat er een ware aanval op jou als consument waarin je uiteindelijk gesommeerd wordt om te betalen. Ook al staat er op de factuur dat je ieder jaar een lager bedrag zou betalen, blijft Mijndomein vasthouden aan die €69,00. Tot aan het incassobureau aan toe, die er vrolijk, naast de extra kosten die Mijndomein rekent er ook nog bovenop gooit.
Men claimt dat dit volgens bepaalde wetgeving vanuit Mijndomein helemaal juist is. Ondertussen spammen ze je met allerlei dreigementen en doet men een 'voorstel' die je nooit zult verkiezen, zodat Mijndomein kan zeggen, dat het je 'eigen schuld is' dat je voor hogere kosten komt te staan.

Op berichten van mijn kant wordt na één week pas gereageerd, of er komt een reactie die niets met de vraagstelling en/of reactie te maken heeft, bijvoorbeeld in hoeverre het FTProtocol werkzaam is.

Ik heb deze situatie twee maal gehad en in het laatste geval claimt men de maand opzegtermijn, die gezien de benoemde data uitkomt op ruim zes weken en dan ineens weer wordt bijgesteld in een ander onnavolgbaar termijn.

Advies: betaal NIET als je denkt dat het niet terecht is,w ant het is mij gebleken dat slechts één reactie van de jurist er al voor zorgt dat Mijndomein alle claims (zoals kan via Registar niet zo snel geregeld worden) laat vervallen en dat de domein per direct beëindigd kan worden, zonder daar één cent voor te betalen.

Dus laat je niet in deze valstrik jagen en betaal NIET, als het niet nodig is!!

26 juni 2019 16:09
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

domein voor 1 euro wordt al gauw 10 euro, ze hebben een maand opzegtermijn en mailen pas als je niet meer kan opzeggen waardoor het automatisch verlengd wordt.

niet doen

23 juni 2019 13:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Prijzen zijn de afgelopen periode zeer sterk gestegen, van 40eu per jaar naar 80eu. WeDaarbij is de service afgenomen, dus ik ga mijn hosting en domeinen hier weg halen. De prijs kwaliteitsverhouding is tegenwoordig ver onder de maat.

21 juni 2019 15:49
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

E-mail storing bij Mijndomein, wat een drama. Alles licht er al uren uit en we krijgen geen antwoorden op onze ticktes.

Een aantal jaren terug een betrouwbare provider maar dat is helaas hard minder geworden.

14 juni 2019 16:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

De laatste tijd erg veel problemen, die slecht en zeer traag worden opgelost. De reactietijd van de helpdesk is bedroevend langzaam. Jammer.

14 juni 2019 14:02
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Zeer slechte support , totaal niet oplossings gericht ! en heel erg traag en de reactie die je uiteindelijk krijgt slaat kant nog wal .
Vaste trouwe klanten kunnen de pot op ze doen er niets voor , ze willen alleen nieuwe klanten werven ….

20 mei 2019 14:54
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Veel te dure hosting voor wat je er voor krijgt. Platform is stabiel, klantenondersteuning redelijk.

27 maart 2019 14:38
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

In de voorwaarden van mijndomein staat dat indien de klant en mijndomein er per mail niet uitkomen, er telefonisch contact gelegd kan worden vanuit de supportdesk van mijndomein.

Ondanks het feit dat ik meerdere malen heb aangegeven dat ik er zelf met de replies niet uit kom, blijkt in werkelijkheid, dat er juist premium support moet worden afgenomen, om telefonisch contact te kunnen hebben, ook al ontstaat er door het ondervonden probleem bedrijfsschade aan de kant van de klant.

Ik vind het jammer dat dit zo moet.

11 maart 2019 12:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wanneer je na jaren (tevreden) klant zonder reden een 100% prijsverhoging voor je kiezen krijgt, zonder goedkopere opties. Wat doe je dan? Juist ja, wegwezen hier. Zeer klantonvriendelijk bedrijf, heeft de eigen winstcijfers meer in focus dan de dienstverlening naar de klant.

4 maart 2019 13:55
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Support is belangrijk, van gevorderd tot basis. Prijs/kwaliteit is prima (enige dat mist is een web-interface voor bestandsbeheer); mijn grootste klacht is de support. Op de site word ik verwezen naar FB, op FB naar de site, op de site naar een contactformulier, en via dat contactformulier word ik niet doortastend genoeg geholpen (na het aanleveren van ruim genoeg informatie) wordt geen complete hulp geboden. ik van 11:00 (start werk) tot nu, (16:20) niks aan mijn domein heb kunnen doen.
Uptime is wel goed.

11 februari 2019 16:09
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

google even naar: klachten mijndomein.nl en u weet dat u beter even verder kunt kijken, ongekent wat een slecht bedrijf! wanneer er iets is maakt niet uit wat maar er komt een faktuur die gaat naar Bos incasso, EDR of LAVG gerechtsdeurwaarders. zij willen niet voor iedere zaak mijndomein benaderen, en dat zijn er heel wat! dus je staat met de rug tegen de muur, ze vragen beweis, dat beweis is dan weer niet genoeg enz enz. komt geen eind aan. om ellende en gedoe te voorkomen sla mijndomein maar over!

de medewerkers van het incasso buro vertellen wel doodleuk aan de telefoon dat hun de opdracht hebben om bij zo veel mogelijk zaken geld binnen te krijgen, maar even een contactje voor de oplossing nee dat doen we niet. wat een mallafide zooi bijelkaar.

24 januari 2019 22:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0