HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 687 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,5.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Pretenderen dat ze PHP ondersteunen maar dat is niet zo.
Al 3 weken lang gesteggel over het feit dat de standaard e-mailfunctie in PHP niet meer werkt. Het werd niet gecommuniceerd naar de gebruikers, er werd laks gereageerd en het is nog steeds niet hersteld. Telefonisch contact of een chat kan niet, je bent afhankelijk van hun goede wil om antwoord te krijgen.
Kortom: wegwezen! Dit wordt niet beter dus mijn advies is om naar een echte provider over te stappen.

12 oktober 2018 10:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Waardeloze bedoeling. Support echt zo slecht, vaak geen reactie, geen oplossingen. Ik heb mijn domeinen opgezegd, de laatste had ik net gekocht maar daar kon ik zeker een week lang niets mee doen omdat hij door hun geblokkeerd werd. Voordat deze werd geactiveerd heb ik hem opgezegd en de betaling teruggedraaid. Dit per email meegedeeld. Geen reactie en alsnog een rekening sturen voor de het niet gebruikte domein dat niet eens bruikbaar was! Schandalig!

11 oktober 2018 22:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Waardeloos! Je wordt laat en slecht geholpen of gewoon helemaal niet. Echt bizar... na 4 dagen weggegaan.

9 oktober 2018 11:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Waardeloos, maar dan ook compleet waardeloos. Support is er niet of nauwelijks, een openstaand serviceticket wordt meerdere keren gesloten zonder dat er een oplossing is geboden. Als klap op de vuurpijl een onaangekondigde tariefsverhoging van maar liefst 77%. Dat zou een andere ondernemer eens moeten proberen. Trap er niet in en kies voor een fatsoenlijke partij

23 september 2018 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Het is een waardeloze hosting. De prijs met meer dan 50 % opgeschroefd, je site is langzaam, de support is om te huilen. Geen telefoonnummer wat je kan bellen maar alles via email Het duurt drie dagen (als je gelukt hebt) voor je antwoord hebt en dan schepen ze je nog af met een standaard antwoord wat er staat op de pagina van de helpdesk. Je probleem is dan gewoon niet opgelost met als gevolg weer mailen en wachten tot er iemand reageert. Kortom het is allemaal waardeloos en ik ga er zeker weg.

19 september 2018 13:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Niet bereikbaar en totaal geen kennis van zaken. geen helpdesk omdat dan een duur 0900 nummer moeten nemen. Het is bij een schijn contractie mbt de dienstverlening. ik ben op dit moment alles weg aan het halen, prijsverhoging, dicht zetten van site ( zonder rede. Ik zeg ga nooit van €1,- een website afsluiten, je krijgt voor €10000,- spijt.
Andere hostnet partijen hebben een perfect helpdesk account managment.

28 augustus 2018 20:11
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Mijndomein. Een van de slechtste zo niet de slechtste.
Wekenlang bezig om een website die hun gereserveerd hebben, maar die al maanden online was, weer terug te zetten.
geen idee wat daar werkt? Maar blijkbaar geen mensen die verstand hebben van ICT.

23 augustus 2018 08:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Wij zijn als kleine stichting heel tevreden over de service van mijndomein. Heldere en snelle communicatie.

20 augustus 2018 19:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Oef, zo slecht nog niet meegemaakt. Wij zaten met meerdere domeinnamen en hostingpakketten bij Mijndomein, maar hebben dit allemaal weggehaald bij mijndomein. Een flinke klus, maar de moeite waard. Zo enorm veel storingen, slechte bereikbaar, en inderdaad sinds dit jaar een absurd hoge verhoging van prijzen. Zonder dit te communiceren, dat hebben we vaker gezien bij mijndomein. Bij reactie op email na enkele dagen, laten we zichzelf erg kennen. Verongelijkt en denken totaal niet aan de klant. Service is een echte 0.En ze zijn, zeker nu, enorm duur. Niet doen, ik geloof niet dat ze in business blijven, dus bespaar je de tijd en ergernissen.

20 augustus 2018 17:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Tot nog toe prima ervaring met MijnDomein. Hoewel er wat probelemen opdoken bij het overdragen van een domein heeft de klantenservice me prima geholpen. Alle opgelost en nu kunnen we aan de slag!

17 augustus 2018 22:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

I.v.m. vakanties kan het wat langer duren, er men antwoord krijgt, maar je wordt uitstekend en vriendelijk geholpen.

17 augustus 2018 08:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ben al meer dan klant en heb meerdere mensen geadviseerd/geholpen hun website naar mijndomein te verplaatsen maar dat doe ik niet meer. De helpdesk reageert na ongeveer een week pas op een vraag. Het antwoord dat je dan krijgt slaat nergens op en helpt ook helemaal niets. Website is nu al 4 weken niet bereikbaar maar geen enkele hulp wordt geboden. Ik ga alles verhuizen naar een andere partij.

16 augustus 2018 09:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goed. Duidelijke help op de website en anders een goede helpdesk die goede oplossingen weet aan te dragen.

12 augustus 2018 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goede en snelle service.

6 augustus 2018 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Echt een verschrikkelijk matig bedrijf. Ze pompen flink geld in marketing, maar de service is dramatisch. Hebben inderdaad de prijzen verhoogd zodat je een zogenaamd verbeterd pakket hebt. Maar je moet wel ff het dubbele betalen. In plaats van dat ze de pakketten goedkoper maken omdat er zo ontzettend veel storingen zijn...vaak ligt onze webmail eruit, wat heel erg vervelend is als bedrijf. Maar het ergste is nog de service. Ik heb een probleem op de website sinds zij de pakketten hebben omgezet. Dit heeft flink urgentie maar heb nu na 2 dagen nog nergens een reactie op! DAT kan gewoon echt niet. Verder kan je geen telefonisch contact maken, nou oke dat schijnen er meer zo te doen, maar wat doe je dan precies als je mail eruit ligt? Of ze reageren niet op je aangemaakte ticket? Er is ook geen livechat... Mijn advies als je nog kan kiezen ga naar Vimexx o.i.d. daar heb ik mijn andere site lopen en nooit problemen mee. Maar blijf weg bij mijndrama!

3 augustus 2018 13:32
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0