HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 701 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,4.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

E-mail storing bij Mijndomein, wat een drama. Alles licht er al uren uit en we krijgen geen antwoorden op onze ticktes.

Een aantal jaren terug een betrouwbare provider maar dat is helaas hard minder geworden.

14 juni 2019 16:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

De laatste tijd erg veel problemen, die slecht en zeer traag worden opgelost. De reactietijd van de helpdesk is bedroevend langzaam. Jammer.

14 juni 2019 14:02
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Zeer slechte support , totaal niet oplossings gericht ! en heel erg traag en de reactie die je uiteindelijk krijgt slaat kant nog wal .
Vaste trouwe klanten kunnen de pot op ze doen er niets voor , ze willen alleen nieuwe klanten werven ….

20 mei 2019 14:54
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Veel te dure hosting voor wat je er voor krijgt. Platform is stabiel, klantenondersteuning redelijk.

27 maart 2019 14:38
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

In de voorwaarden van mijndomein staat dat indien de klant en mijndomein er per mail niet uitkomen, er telefonisch contact gelegd kan worden vanuit de supportdesk van mijndomein.

Ondanks het feit dat ik meerdere malen heb aangegeven dat ik er zelf met de replies niet uit kom, blijkt in werkelijkheid, dat er juist premium support moet worden afgenomen, om telefonisch contact te kunnen hebben, ook al ontstaat er door het ondervonden probleem bedrijfsschade aan de kant van de klant.

Ik vind het jammer dat dit zo moet.

11 maart 2019 12:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wanneer je na jaren (tevreden) klant zonder reden een 100% prijsverhoging voor je kiezen krijgt, zonder goedkopere opties. Wat doe je dan? Juist ja, wegwezen hier. Zeer klantonvriendelijk bedrijf, heeft de eigen winstcijfers meer in focus dan de dienstverlening naar de klant.

4 maart 2019 13:55
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Support is belangrijk, van gevorderd tot basis. Prijs/kwaliteit is prima (enige dat mist is een web-interface voor bestandsbeheer); mijn grootste klacht is de support. Op de site word ik verwezen naar FB, op FB naar de site, op de site naar een contactformulier, en via dat contactformulier word ik niet doortastend genoeg geholpen (na het aanleveren van ruim genoeg informatie) wordt geen complete hulp geboden. ik van 11:00 (start werk) tot nu, (16:20) niks aan mijn domein heb kunnen doen.
Uptime is wel goed.

11 februari 2019 16:09
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

google even naar: klachten mijndomein.nl en u weet dat u beter even verder kunt kijken, ongekent wat een slecht bedrijf! wanneer er iets is maakt niet uit wat maar er komt een faktuur die gaat naar Bos incasso, EDR of LAVG gerechtsdeurwaarders. zij willen niet voor iedere zaak mijndomein benaderen, en dat zijn er heel wat! dus je staat met de rug tegen de muur, ze vragen beweis, dat beweis is dan weer niet genoeg enz enz. komt geen eind aan. om ellende en gedoe te voorkomen sla mijndomein maar over!

de medewerkers van het incasso buro vertellen wel doodleuk aan de telefoon dat hun de opdracht hebben om bij zo veel mogelijk zaken geld binnen te krijgen, maar even een contactje voor de oplossing nee dat doen we niet. wat een mallafide zooi bijelkaar.

24 januari 2019 22:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

1 jaar geleden een Domeinnaam geclaimd ivm met doneer actie, bestellen gaat eenvoudig maar dan begint de ellende pas goed. Geen Support, geen telefoon, niet bereikbaar via e-mail. Ik heb uiteindelijk het domeinnaam schriftelijk op gezegd, toch kreeg ik een factuur (18 maal duurder dan de eerste keer) het domeinnaam was automatisch verlengt. 3 weken lang heb ik lopen te mailen met de incasso afdeling die uiteraard wel een werkend e-mail adres hebben (incasso@mijndomein.nl) ze wilden van niks weten. Bewijs jij maar eens dat je een brief hebt gestuurd. Nu dreigt mijn Domein.nl met verhogingen en incasso bureaus . Maar ik ga niet wijken voor deze boeven. Waardeloze tent! Heb dit soort praktijken nog nooit eerder meegemaakt binnen de web-branche.

18 januari 2019 19:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Als website bouwer kom ik met regelmaat de hosting Mijn Domein tegen. Op zijn zachts gezegd een partij waar je liever geen zaken mee wil doen. Hun Backend is een houtje touwtje systeem waar zelfs wij geen wijs uit kunnen worden.

Support desk heeft geen verstand van zaken. Een reactie op een ticket na 5 dagen is absurd. Als het nou een antwoord zou zijn waar je mee wat kunt is het misschien te rechtvaardigen maar met de onzin antwoorden kom je geen stap verder. Leuk als je mede afhankelijk bent van online communicatie met je klanten en opdrachtgevers.
Voor die prijs zijn er ook echt hosting bedrijven die kwaliteit en service wel serieus nemen.

Klant geadviseerd om over te stappen naar een fatso

14 januari 2019 19:15
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

De webhosting pakketten bij Mijdomein zijn niet echt verkeerd als je het vergelijkt met andere providers en je hebt gelijk een goede SSL wat flink wat geld bespaart. Het down gaan van de website is wat ik merk en bij mijn klanten aardig teruggeschroefd.

Probleem is momenteel de services via de helpdesk. Al jaren klant bij Mijndomein maar nog nooit deze chaos mee gemaakt.
Door het premium pakket waarvoor een klant moet betalen voor hulp (belachelijk)slurpt alle tijd van de Helpdesk medewerker op waardoor er voor de andere KLANTEN van Mijndomein geen tijd meer overblijft en lange wachttijden van meer dan een week ontstaan.

Volgens mij is het premiumpakket voor hulp een grote fout van Mijndomein het totaalpakket voor hosting zal te duur worden en de klant komt niet meer of verdwijnt omdat er geen hulp wordt geboden.

Jammer dat deze provider wat eerder bekend stond om zijn goede services voor een graai techniek kiest om geld binnen te halen.
Voor een goede provider beveel ik Vimexx aan de best beoordeelde webhosting provider in 2017. Niet duur en de de services is nog gratis.

29 november 2018 23:44
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Al jaren klant maar ontdek steeds meer de onmogelijkheden. Steeds groter is leuk maar voor de klant niet.
Heb 16 domeinen maar ga ze verlaten.

20 november 2018 21:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Opeens zijn ze mijn opzegging kwijt zijn de mailtjes waardeloos die ze sturen na dagen. Verder zijn ze enigszins agressief en gaat het niet goed met hen. Tevens zijn de tarieven met 77 % verhoogd, zonder enige vorm van communicatie. Dat is waar ze zeker niet goed in zijn, communiceren zijn ze niet gewend. In het verleden betaalde ik € 39,00 en ineens is het € 69,00. Dat is toch onvoorstelbaar bij een NORMAAL bedrijf. Dus een dikke onvoldoende voor dit bedrijf. Of ze het nog lang volhouden, ik heb wel een idee, maar het ligt aan hun eigen houding. Op de reviewsites staan ze heel slecht bekend.

18 november 2018 15:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ongelooflijk dat een bedrijf met zó weinig service nog niet failliet is. Vroeger raadde ik iedereen mijndomein aan maar dat is al lang verleden tijd. Bellen kan niet, op de mail krijg je na dagen pas antwoord en aan dat antwoord heb je vervolgens niets. En dus maar weer mailen en wachten op het volgende onbruikbare antwoord. Vanavond ook maar het laatste domein wat daar nog huisde verplaatst naar een hoster die nog wèl weet wat service is.

31 oktober 2018 21:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Pretenderen dat ze PHP ondersteunen maar dat is niet zo.
Al 3 weken lang gesteggel over het feit dat de standaard e-mailfunctie in PHP niet meer werkt. Het werd niet gecommuniceerd naar de gebruikers, er werd laks gereageerd en het is nog steeds niet hersteld. Telefonisch contact of een chat kan niet, je bent afhankelijk van hun goede wil om antwoord te krijgen.
Kortom: wegwezen! Dit wordt niet beter dus mijn advies is om naar een echte provider over te stappen.

12 oktober 2018 10:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0