HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 720 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,3.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Hele slechte ervaring.
Ik ben een leek in computers.
Maar "mijn domein" zijn neurts die ook zo praten en werken.
Als leek heb je er niets aan.
Ze verkopen hun product, prima!
Maar alles ZEER ONDUIDELIJK EN TOTAAL NIET MEE TE WERKEN als je niet veel verstand van computers hebt.
Zakken vullen zonder duidelijkheid en service.

17 augustus 2020 14:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

verlengen stilzwijgend je contract telkens voor een jaar waardoor je er aan vast zit. Ze maken het expres ingewikkeld om iets op te zeggen en schrijven gewoon af.
Zeer slechte service en communicatie via irritante 'tickets' en dreigen direct met een incassoprocedure. Hun 'goede' (??) naam is minder waard dan een paar tientjes.

17 augustus 2020 12:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ze spelen vies. Je gaat akkoord met een jaar abonnement (domeinnaam + Email) van €11 per jaar, ze verlengen je abonnement plotseling met een verhoging van €39 per jaar!! Vertrouw ze niet!!

PS: Ik denk dat de 10sterren reviews door mijndomein.nl zelf geplaatst word.

29 mei 2020 19:32
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Oplichters. Houden zich niet aan afspraken en zijn totaal ongeïnteresseerd. Schrijven teveel geld af en beroepen zich op schimmige regels om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Duurste pakket doch vaak vertragingen in email en hosting.

1 april 2020 14:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Oplichters!!!

Communicatie zelfs met advocaat niet mogelijk!
Ongelooflijk flutbedrijf! Geen communicatie, alles via incasso.
Geen antwoorden, gewoon doorgaan met onzinnige onware onzin.
Nooit zaken mee doen!!! 15 jaar klant geweest!!!

25 maart 2020 01:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Ik kreeg een melding dat mijn domein ging verlopen. Prima, ik wilde het laten verlopen. Wordt er vervolgens zomaar geld afgeboekt! En wel 55 keer hoger dan het eerste jaar. Blijkbaar toch verlengt!
Stilzwijgend verlengen is niet meer van deze tijd. Vooral stilzwijgend verlengen tegen een hoger bedrag. Ik heb ook nooit een factuur ontvangen.
Ga niet in zee met deze club.

7 maart 2020 17:15
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik heb een zeer slechte ervaring met Mijn Domein. Ik kocht vorig jaar een domeinnaam (met opties voor webhosting) voor een bedrag van rond de 20,- euro. Voordat het jaar om was, werd er ineens onaangekondigd een bedrag van 75,- euro van mijn rekening afgeschreven voor een periode van weer een jaar..Ik heb dat bedrag gestorneerd en een mail gestuurd dat ik geen gebruik meer wilde maken van de domeinnaam. Het antwoord dat ik kreeg was dat er een opzegtermijn van een aantal maanden gehanteerd wordt. Dit heb ik nooit ergens gelezen Vervolgens kreeg ik een aanmaning het bedrag te betalen. Ik heb opnieuw contact gezocht via de chat en aangegeven dat ik wilde beëindigen. Dat was niet mogelijk. Ik kon nu wel opzeggen, maar moest voor 2020 dan nog wel een heel jaar betalen. Een bedrag dat bijna 4x zo hoog is als het bedrag waar ik de domeinnaam vorig jaar voor had gekocht. Inmiddels is het zo dat ik via een incassobureau een sommering voor betaling heb ontvangen (verhoogd met extra kosten natuurlijk...). Ik zou dus nooit meer kiezen voor Mijn Domein en ook iedereen afraden zaken met dit bedrijf te doen!! Ik ben wel zeer tevreden over One.com die ieder jaar weer keurig ruim van te voren een mail sturen met de vraag of je de webhosting nog wilt verlengen. Zij kondigen dan keurig aan wat de kosten zijn en je maakt het zelf aan ze over. Ook de kosten voor het pakket blijven daar gewoon hetzelfde. Honderd keer beter en prettiger qua service dan dat louche bedrijf Mijn Domein! 😵

19 februari 2020 20:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wij zijn als webdesign bedrijf altijd een grote voorstander geweest van Mijndomein en hebben vele klanten dan ook naar hun verwezen voor het registreren van een domeinnaam en webhosting.

Echter hebben wij daar nu spijt als haren op ons hoofd van! Nog nooit hebben wij zaken gedaan met zo'n groot oplichterszooitje als Mijndomein.

Het begon toen de website van een klant van ons plots offline ging en wij erachter kwamen dat dit te wijten was aan het feit dat Mijndomein over was gegaan op een nieuwe PHP versie. Na diverse malen heen en ween discuseren over wiens fout het nu uiteindelijk was, gaven ze na maar liefst één week toe dat het aan hunzelf lag en duurde het daarna nog steeds bijna 3 dagen om het probleem uiteindelijk op te lossen.

Voor een schadevergoeding van de gelede downtime kon niet gesproken worden. Het enige wat we via tickets en e-mail te horen kregen was "er is helaas niets dat we voor u kunnen doen".

Als kersje op de taart besloot Mijndomein er voor om één van onze eigen domeinnamen te veilen op een veilingsite. Dat wij nog 30 dagen de tijd hadden deze te verlengen valt weer buiten de discussie maar we konden volgens Mijndomein voorkomen dat de domein aan iemand verkocht werd... als wij ze €550,- zouden betalen!!

Daar wij de domeinnaam voor slechts €15 hebben gekocht en dit ook de vernieuwingskosten moesten zijn, waren wij zeker niet van plan om er zo'n belachelijk hoog bedrag voor neer te tellen. Tot verbazing van een zekere Chinese domeinhandelaar die schijbaar veel waarde zag in de domeinnaam voor één van zijn meest smakeloze online bedoelingen. En dan te bedenken dat de domeinnaam bestaat uit een persoonlijke naam!

Dit lieten wij er natuurlijk niet bij zitten en opnieuw hebben wij onze klacht gedaan bij Mijndomein die hier niets van wou weten. Ze geven aan dat de factuur voor de domeinnaam niet op tijd is voldaan en geven er niets om dat andere (betrouwbare) webhosts deze dan vervolgens gewoon weer vrijgeven in plaats van veilen! Het antwoord was opnieuw "we kunnen helaas niets voor u betekenen".

Dat ze een compleet online merk offline gooien met alle opgebouwde SEO e.d. interesseert ze helemaal niks! Een compensatie, gratis (troost)domein of ook maar meedenken aan een oplossing kan er niet van af. Waardeloze support van dames die geen enkel verstand blijken te hebben van het domein waarin ze werken en complete weigering van het nemen van verantwoordelijkheid.

Innmiddels hebben wij een nieuwsbrief uitgedaan naar onze klanten dat wij ze maar liefst een korting aanbieden van 60% als ze naar een andere webhostingprovider overstappen en wijgeren wij nu actief klanten zolang ze nog bij Mijndomein geregistreerd zijn. (Gelukkig is iedereen tot nu toe bereidwillig om simpelweg hun diensten bij Mijndomein op te zeggen).

Wij willen niks meer met dit amateuristische oplichterszooitje te maken hebben!

22 januari 2020 19:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Had een vraag over een factuur maar kon ze niet bereiken, onmogelijk om te bellen en due zogenaamde chat van ze verschijnt nooit. Gevolg: wel incasseren en dreigen, maar geen antwoord over hoe te betalen op de oorspronkelijke factuur. Ze verhigen met incassokosten maar dat is juridisch niet geldig als je zelf niet wilt communiceren! Dus trap er niet in.
Of het incassobureau louche is moet ik nog ervaren, maar dat is in het algemeen wel iets dat voorkomt ook al mag dat niet,

7 januari 2020 11:39
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Slecht!!
Om de haverklap werkt de boel weer niet. Kan inmiddels sinds 4 dagen in in mijn mail omdat er zonodig weer iets veranderd moet.
Voor de zoveelste keer wordt de indeling van de mail veranderd en kun je ales weer gaan uitzoeken hoe het werkt.
Mijn site moet voor de 3e keer (en voor veel geld)veranderd omdat mijn domein weer eens iets anders wil. Leuk als je voor je bedrijfje hiervan afhankelijk bent!!

22 november 2019 13:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Zeker niet naar toe gaan. En al helemaal niet als je met je bedrijf afhankelijk bent van je website. Gemiddeld 1x per maand ligt de site plat. Alleen bereikbaar via een ticket systeem en dan moet je heeeeeel lang wachten op een antwoord. Waardeloos. Ik moet de sterren minstens een waarde van 1 geven, maar dat zijn ze zelfs niet waard.

27 oktober 2019 18:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Wat een drama! Ben al jaren klant en zolang je geen problemen hebt is er niets aan de hand maar support is een drama. Ze hebben nieuw e-mail systeem en ik ontvang al weken geen email meer support schuift het af op de leverancier van het nieuwe systeem en daar moet ik het maar mee doen.. ik ga snel overstappen!

3 oktober 2019 14:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Per brief opgezegd. Daarop is niet gereageerd. Toch wordt abonnementsgeld geïncasseerd. Na stornering komen er berichten met dreigement dat de deurwaarder wordt ingezet. Nooit aan deze provider beginnen!

21 juli 2019 16:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

het zijn een stelletje oplichters. mijn man zit al een half jaar in een verpleeghuis en daar krijgt hij een rekening van 146,00 euro. mijn man kan helemaal niet met een computer omgaan. Nu ligt hij nachten er van wakker omdat die lui een deurwaarder hebben ingeschakeld. Hoe ze aan het adres van het verpleeghuis komen en aan zijn naam is voor ons een raadsel. we hebben nog nooit een factuur gehad en moeten nu bewijzen dat die nota niet van ons is. schandalig

8 juli 2019 20:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Jarenlang was ik dik tevreden en brachten wij onze klanten onder bij Mijn Domein. Maar wat er tegenwoordig aan de hand is weet ik niet. De prijzen zijn letterlijk verdubbeld, maar er is de ene storing na de andere en totaal geen mogelijkheid om contact met ze te krijgen. "Tickets" worden pas na 2 dagen beantwoord. Waardeloos!

1 juli 2019 17:50
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0