HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,8.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

1 domein naam geregistreerd bij mijn domein. Ik gebruikte het verder niet. Uit het niets betalingsherinnering gekregen per post.
Het ging om een bedrag van € 9,00, dat verhoogt werd naar een € 27,00. Mail gestuurd naar mijn domein, en uitgelegd dat ik nooit een factuur heb ontvangen, en dat ik de betreffende € 9,00 best wil betalen. Geen enkele reactie. Tot een week of 2 geleden een factuur van deurwaarders kantoor LAVG ontvangen. Kosten bijna € 55,00! Uitgelegd aan LAVG dat ik een mail heb gestuurd, en deze als bewijs ook naar LAVG meegestuurd. Reactie: Mijn Domein zegt nooit de mail ontvangen te hebben, dus gewoon betalen. Zowel Mijn Domein als deurwaarderskantoor LAVG: Nooit zaken mee doen!!!!!!!!

12 januari 2018 17:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Het is echt super irritant, dat de helpdesk niet telefonisch te bereiken is.
Bij het opstarten van de site van mijn zus, werd er eerst niet binnen een week gereageerd.
Na enkele mails van onze kant kwam er wel een reactie, maar nu is het na ruim een maand nog steeds niet opgelost.
Spijt van onze keuze bij Mijndomein.,nl.
Ik ben al jaren enorm tevreden met Vevida.com. Had ik mijn zus'site daar maar gehost.

7 januari 2018 15:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Super. Alles wat ik kan zeggen. Probeerde eens de 1 euro actie voor het eerste jaar, en verwachtte dat ik nog los DNS services moest kopen. Dit hoefde niet. Super service, snelle website, top dit!

26 december 2017 00:29
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

zeer tevreden na mijn overstap van 1puntcom naar mijndomein.
Hele verademing vergeleken de vorige.
Handige websitemaker om zelfs zonder al te veel kennis hier een mooie site van te maken, welke via https draait en goed snel is.

Bij vragen eigenlijk altijd binnen 24 uur antwoord, vaak sneller, en/of de oplossing zelfs al geleverd. Vriendelijke klantenservice.

21 december 2017 11:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik had al ongeveer 10 jaar 2 domeinnamen bij Mijndomein geregistreerd, maar deed er niets mee. Dat ging goed. Pas geleden heb ik er een geactiveerd met een emailpakket en toen ging het mis. Op zich was het activeren en instellen van de email eenvoudig te doen. Echter in gebruik bleek dat het niet goed werkte. Al op de eerste dag werd een lange uitgaande privémail naar een vriend tegengehouden door het spamfilter. De instellingen waren juist, maar het spamfilter besloot dat de mail op spam leek.
Mijndomein belooft binnen 24 uur vragen te beantwoorden. Dat was 3 weken geleden. Ik kreeg onmiddellijk het verzoek om de mail incl. headers aan hen te sturen. (vervelend voor mijn privacy maar toch gedaan). Ik kreeg geen antwoord, na een paar dagen een herinnering gestuurd, geen antwoord, na ruim een week de vraag overnieuw gestuurd. Toen kreeg ik te horen dat ze de vraag niet meer konden beantwoorden, want ze logden een week dus konden hem niet meer zien. Ook werd er gezegd dat ze een Ddos aanval hadden gehad en daardoor te druk, echter ik kon herleiden uit hun antwoord dat die een week ná mijn 1e vraag had plaatsgevonden en was dus geen reden om niet gewoon binnen 24 uur te reageren. Ook kon ik herleiden dat het spamfilter de mail tegengehouden moet hebben op inhoud van de mail of op inhoud van de onderwerpregel. Ik zie dat als inbreuk op mijn privacy.
Niet doen dus deze club, ze maken uiteindelijk niets waar en liegen dan zelfs als je ze daar op aanspreekt. Slecht bereikbaar ook want dat kan alleen per mail.
Ik ben niet voor niets op deze site, ik ben dus op zoek naar een nieuwe host.

21 december 2017 00:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

In vergelijking met andere webhostingsbedrijven, zeer slechte dienst en service. Dashboard zeer ongebruiksvriendelijk. Recent een upgrade gedaan, waarbij actieve databases ontkoppeld zijn, geen bericht vooraf.
Support reageet niet, wacht al bijna 2 dagen op antwoord op reactie/response.

12 december 2017 18:30
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Even een lans breken voor deze hostingprovider. Ja, ze hebben de laatste tijd last van storingen. Maar ik volg nu al een tijdje het Twitterverkeer naar, van en over deze provider en kom tot de conclusie dat een grote, populaire provider veel mensen aantrekt die domweg niet weten waar ze mee bezig zijn. En zo kan het gebeuren dat ook hier veel mensen "1- en" geven terwijl de oorzaak van hun ongenoegen hun eigen onkunde is.
Wordpress-installaties die corrupt raken door besmette of kreupele plugins, sitefouten door zelf knoeien in de code, SSL aanvragen maar niet weten hoe je je site daarop moet instellen, je site offline doordat de facturen naar een niet-bestaand mailadres worden gestuurd (en jij je adreswijziging niet hebt doorgegeven) ... ik zie het allemaal voorbijkomen.

Mijndomein krijgt dan steevast de wind van voren. In feite zijn zij voor in elk geval een déél van de klachten en slechte beoordelingen het slachtoffer van het feit dat Mien met de Boodschappentas tegenwoordig een website denkt te kunnen bouwen en beheren.

Ik ben GEEN werknemer van Mijndomein, ik ben er KLANT. Voor heel veel domeinen, al een jaar of 7, dus ik zeg niet zomaar wat.

12 december 2017 14:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Na één jaar klant te zijn geweest ben ik inmiddels overgestapt naar een andere provider. Niet alleen is mijn website traag, naar regelmatig hebben ze problemen waardoor bijvoorbeeld je website of zelfs je e-mail eruit ligt. En zeker voor zakelijk gebruik is dat onacceptabel. Toen ik aankaartte dat mijn website traag was, kreeg ik een redelijk standaard reactie over de DDOS aanvallen waar ze mee te maken hebben. Toen deze voorbij waren was echter mijn website nog steeds traag en kreeg ik een niet erg bevredigend antwoord als "de servers moeten nog herstellen". Ze zijn wel heel voordelig, dat was ook een van de redenen om voor ze te kiezen, maar nu liever een iets duurder pakket met betere kwaliteit.

12 december 2017 14:31
Support
4,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wordt bij voorkomend probleem altijd goed geholpen !

7 december 2017 16:02
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Dit weekend 5 dagen offline door een DDOS aanval. Kan natuurlijk elke hosting provider overkomen. Maar Mijndomein communiceert heel slecht naar haar klanten dat er wat gaande is. Ik ben er zelf per toeval achter gekomen dat mijn websites niet meer werkten.
Inmiddels zijn alle websites verhuisd naar een andere provider. Mijn eerste reactie: wow, wat snel! Of, met andere woorden; wat was Mijndomein ongelofelijk traag. En dat voor 39,- per jaar? Mijndomein is helemaal geen geval goedkoop is duurkoop. Mijndomein is gewoon duur en slecht!

6 december 2017 16:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Supersnelle hulp, zelfs tijdens een DDoS aanval. Top!

5 december 2017 16:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Zolang er geen veranderingen plaatsvinden in je pakket, loopt alles lekker door. Na downgraden van een van mijn pakketten (van websitemaker naar alleen webhosting een en al drama...website uit de lucht, mail niet meer binnen in gmail-account, maar alleen nog maar in webmail. Nu week later en nog steeds bezig om alles op te lossen.
Daarbij ook ineens problemen met andere domeinen die ik beheer. Ga nu alles overzetten naar een ander...als dat maar goed gaat in 1x...

5 december 2017 10:06
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Traag en de laatste tijd veel storingen. Goedkoop is in dit geval duurkoop

3 december 2017 21:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Zeer goede betrouwbare provider.
Klachten worden bijna per direct opgepakt, en opgelost.
Zeer tevreden al jaren.

28 november 2017 08:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Al jaren lid, jammer dat het in de jaren duurder is geworden (maar dan ook echt veel duurder).
Verder is het jammer dat je de klantenservice niet kan bellen, dit geeft (voor mij) altijd een irritatie omdat ik moet wachten op antwoord. Verder ben ik er na al die jaren nog steeds dik tevreden mee

21 november 2017 17:59
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0