HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 691 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,5.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

De webhosting pakketten bij Mijdomein zijn niet echt verkeerd als je het vergelijkt met andere providers en je hebt gelijk een goede SSL wat flink wat geld bespaart. Het down gaan van de website is wat ik merk en bij mijn klanten aardig teruggeschroefd.

Probleem is momenteel de services via de helpdesk. Al jaren klant bij Mijndomein maar nog nooit deze chaos mee gemaakt.
Door het premium pakket waarvoor een klant moet betalen voor hulp (belachelijk)slurpt alle tijd van de Helpdesk medewerker op waardoor er voor de andere KLANTEN van Mijndomein geen tijd meer overblijft en lange wachttijden van meer dan een week ontstaan.

Volgens mij is het premiumpakket voor hulp een grote fout van Mijndomein het totaalpakket voor hosting zal te duur worden en de klant komt niet meer of verdwijnt omdat er geen hulp wordt geboden.

Jammer dat deze provider wat eerder bekend stond om zijn goede services voor een graai techniek kiest om geld binnen te halen.
Voor een goede provider beveel ik Vimexx aan de best beoordeelde webhosting provider in 2017. Niet duur en de de services is nog gratis.

29 november 2018 23:44
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Al jaren klant maar ontdek steeds meer de onmogelijkheden. Steeds groter is leuk maar voor de klant niet.
Heb 16 domeinen maar ga ze verlaten.

20 november 2018 21:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Opeens zijn ze mijn opzegging kwijt zijn de mailtjes waardeloos die ze sturen na dagen. Verder zijn ze enigszins agressief en gaat het niet goed met hen. Tevens zijn de tarieven met 77 % verhoogd, zonder enige vorm van communicatie. Dat is waar ze zeker niet goed in zijn, communiceren zijn ze niet gewend. In het verleden betaalde ik € 39,00 en ineens is het € 69,00. Dat is toch onvoorstelbaar bij een NORMAAL bedrijf. Dus een dikke onvoldoende voor dit bedrijf. Of ze het nog lang volhouden, ik heb wel een idee, maar het ligt aan hun eigen houding. Op de reviewsites staan ze heel slecht bekend.

18 november 2018 15:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ongelooflijk dat een bedrijf met zó weinig service nog niet failliet is. Vroeger raadde ik iedereen mijndomein aan maar dat is al lang verleden tijd. Bellen kan niet, op de mail krijg je na dagen pas antwoord en aan dat antwoord heb je vervolgens niets. En dus maar weer mailen en wachten op het volgende onbruikbare antwoord. Vanavond ook maar het laatste domein wat daar nog huisde verplaatst naar een hoster die nog wèl weet wat service is.

31 oktober 2018 21:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Pretenderen dat ze PHP ondersteunen maar dat is niet zo.
Al 3 weken lang gesteggel over het feit dat de standaard e-mailfunctie in PHP niet meer werkt. Het werd niet gecommuniceerd naar de gebruikers, er werd laks gereageerd en het is nog steeds niet hersteld. Telefonisch contact of een chat kan niet, je bent afhankelijk van hun goede wil om antwoord te krijgen.
Kortom: wegwezen! Dit wordt niet beter dus mijn advies is om naar een echte provider over te stappen.

12 oktober 2018 10:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Waardeloze bedoeling. Support echt zo slecht, vaak geen reactie, geen oplossingen. Ik heb mijn domeinen opgezegd, de laatste had ik net gekocht maar daar kon ik zeker een week lang niets mee doen omdat hij door hun geblokkeerd werd. Voordat deze werd geactiveerd heb ik hem opgezegd en de betaling teruggedraaid. Dit per email meegedeeld. Geen reactie en alsnog een rekening sturen voor de het niet gebruikte domein dat niet eens bruikbaar was! Schandalig!

11 oktober 2018 22:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Waardeloos! Je wordt laat en slecht geholpen of gewoon helemaal niet. Echt bizar... na 4 dagen weggegaan.

9 oktober 2018 11:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Waardeloos, maar dan ook compleet waardeloos. Support is er niet of nauwelijks, een openstaand serviceticket wordt meerdere keren gesloten zonder dat er een oplossing is geboden. Als klap op de vuurpijl een onaangekondigde tariefsverhoging van maar liefst 77%. Dat zou een andere ondernemer eens moeten proberen. Trap er niet in en kies voor een fatsoenlijke partij

23 september 2018 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Het is een waardeloze hosting. De prijs met meer dan 50 % opgeschroefd, je site is langzaam, de support is om te huilen. Geen telefoonnummer wat je kan bellen maar alles via email Het duurt drie dagen (als je gelukt hebt) voor je antwoord hebt en dan schepen ze je nog af met een standaard antwoord wat er staat op de pagina van de helpdesk. Je probleem is dan gewoon niet opgelost met als gevolg weer mailen en wachten tot er iemand reageert. Kortom het is allemaal waardeloos en ik ga er zeker weg.

19 september 2018 13:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Niet bereikbaar en totaal geen kennis van zaken. geen helpdesk omdat dan een duur 0900 nummer moeten nemen. Het is bij een schijn contractie mbt de dienstverlening. ik ben op dit moment alles weg aan het halen, prijsverhoging, dicht zetten van site ( zonder rede. Ik zeg ga nooit van €1,- een website afsluiten, je krijgt voor €10000,- spijt.
Andere hostnet partijen hebben een perfect helpdesk account managment.

28 augustus 2018 20:11
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Mijndomein. Een van de slechtste zo niet de slechtste.
Wekenlang bezig om een website die hun gereserveerd hebben, maar die al maanden online was, weer terug te zetten.
geen idee wat daar werkt? Maar blijkbaar geen mensen die verstand hebben van ICT.

23 augustus 2018 08:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Wij zijn als kleine stichting heel tevreden over de service van mijndomein. Heldere en snelle communicatie.

20 augustus 2018 19:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Oef, zo slecht nog niet meegemaakt. Wij zaten met meerdere domeinnamen en hostingpakketten bij Mijndomein, maar hebben dit allemaal weggehaald bij mijndomein. Een flinke klus, maar de moeite waard. Zo enorm veel storingen, slechte bereikbaar, en inderdaad sinds dit jaar een absurd hoge verhoging van prijzen. Zonder dit te communiceren, dat hebben we vaker gezien bij mijndomein. Bij reactie op email na enkele dagen, laten we zichzelf erg kennen. Verongelijkt en denken totaal niet aan de klant. Service is een echte 0.En ze zijn, zeker nu, enorm duur. Niet doen, ik geloof niet dat ze in business blijven, dus bespaar je de tijd en ergernissen.

20 augustus 2018 17:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Tot nog toe prima ervaring met MijnDomein. Hoewel er wat probelemen opdoken bij het overdragen van een domein heeft de klantenservice me prima geholpen. Alle opgelost en nu kunnen we aan de slag!

17 augustus 2018 22:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

I.v.m. vakanties kan het wat langer duren, er men antwoord krijgt, maar je wordt uitstekend en vriendelijk geholpen.

17 augustus 2018 08:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0