HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 718 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,3.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Vriendelijke support, blijven volhouden tot probleem is opgelost ook al ligt de oorzaak niet bij hun.

21 oktober 2014 13:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Ik had een probleem met het installeren van Wordpress op mijn site. Na uren getobt te hebben besloot ik de helpdesk te contacten via de mail. Tot mijn eigen verbazing kreeg ik binnen no-time een mail terug met de mededeling wat het probleem was en dat ze het al aangepast hadden. En dit op zondag!! Klasse!!

19 oktober 2014 19:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Een klein probleem met mijn email: Gemeld en op dezelfde dag nog verholpen door een snelle response en inhoudelijke meteen de juiste oplossing. Zeer tevreden!

18 oktober 2014 16:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wij maken met ons bedrijf al vele jaren gebruik van mijndomein.nl als webhoster.
Het was even wennen, dat de communicatie met de support-afdeling voornamelijk via email dient te verlopen.
Doch wij kunnen slechts constateren, dat niet alleen de kwaliteit van de dienstverlening gestaag toeneemt, doch bovenal de snelheid waarmee (binnen een uur !) op tickets gereageerd wordt.
Grote klasse !

15 oktober 2014 16:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

zeer goed en vakkundige en snelle helpdesk
zeer tevreden

13 oktober 2014 18:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Zeer behulpzaam goede helpdesk en pakketten waar je wat aan hebt

12 oktober 2014 20:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik ben zeer tevreden met jullie support en klantvriendelijkheid!

10 oktober 2014 23:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Heb tot hier toe, enkel maar positieve ervaring gehad.
Altijd snel geholpen, wanneer er een probleem was.

7 oktober 2014 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Verreweg de beste. Ik heb via klanten allerlei ingewikkelde en nare webhosts meegemaakt waar echt alles moeilijk is: bij mijndomein zijn de meeste dingen meteen en binnen een paar klikken te regelen. Support: super! Ze zijn snel en behulpzaam en helpen zelfs met het oplossen van fouten die buiten het pakket vallen (omdat je zelf niet weet wat er mis gaat). Helemaal top, ik ben fan van mijndomein en raad iedereen aan je website hier te laten hosten.

6 oktober 2014 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Ik heb in de loop der jaren verschillende domeinnamen gekocht bij meerdere domeinregistrars. Mijndomein is mijn favoriet omdat het erg gebruiksvriendelijk is en je een goede ondersteuning krijgt. Top.

3 oktober 2014 08:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Tot nu toe (5 jaar) uitstekende ervaring.
Snelle registratie van domeinnamen. Prima pakket Websitemaker om snel sites mee te bouwen en aan te passen. Snelle helpdesk (o.k. niet telefonisch maar online) maar ook voor een online helpdesk lekker snel en bovenal deskundig.

Al met al zeer tevreden en daarom deze review!

2 oktober 2014 15:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Werk sinds een aantal maanden met mijndomein, en ben erg te spreken over de goede service, als er wat is lossen ze het direct op!

2 oktober 2014 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Zeer slechte klantenservice. Al een maand geleden gemaild hoe ik mijn pakket kan wijzigen in alleen een domeinnaam ipv heel websitemaker pakket. Nu een maand later nog steeds geen antwoord. in een paar weken tijd diverse mails gehad met eerst dat mijn pakket per 24 sept wordt opgezegd, daarna dat hij wordt, verlengd, dan weer een mail met opgezegd. Ik kan er geen wijs uit worden, en krijg geen contact met die mensen daar. Inmiddels blijkt mijn website dus opgezegd, en ben ik ook mijn zakelijke domeinnaam kwijt (en loop zo dus klanten mis, en mijn visitekaartjes kloppen niet). Weer gemaild met die mensen, maar weer geen reactie.. Als iemand hier zn website wil beginnen, ik zou het ABSOLUUT NIET DOEN. Daarnaast vindt ik de website zeer onoverzichtelijk, en het wordt je bijna onmogelijk gemaakt om contact te zoeken (geen telefoonnummer o.i.d. alleen een 'contactformulier' invullen. Maar aangezien je daar na een maand geen antwoord op krijgt is dat ook vrij zinloos.

26 september 2014 15:34
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Fijn bedrijf, prima service, helder, goede kwaliteit.
En ik moest vanwege wsnp helaas mijn account opzeggen, was net iets te laat qua opzegtermijn, maar dat werd door Arianne heel fijn, snel en superklantvriendelijk opgepakt en afgehandeld.

Dank!

16 september 2014 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goed ervaren. snel contact. De site was alleen zo nu en dan beetje "zoeken" voor mij. Kan ook aan mij liggen.

16 september 2014 10:59
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0