HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 718 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,3.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Na de overstap naar een nieuwe internetprovider heeft mijndomein.nl me prima geholpen om mijn e-mailadressen opnieuw in te stellen. Geduldige, beleefde en duidelijke uitleg via de mail gekregen.

5 augustus 2014 09:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Ik weet niets van websites en heb een domein gekocht http://theorie.center en http://theoriecursus.training dus amateur dat ik ben sloop alles en even mailen en de mannen fixen alles zodat ik weer alles kan slopen, top support.

30 juli 2014 15:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Erg positief, kom steeds terug om mijn scripts te testen..

29 juli 2014 19:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ben wel te spreken over MijnDomein. Uitstekende support, snelle reactie en afhandeling.
Ik had wel e-mail problemen, vrijwel iedereen kreeg mijn mails in hun ongewenst mapje. Dat is nu opgelost.

Belangrijkste van alles vind ik dat er snel wordt gereageerd met een oplossing als er iets is. Voor support kan ik een dikke 10 geven!

24 juli 2014 13:58
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Professionele en oplossingsgerichte helpdesk. Je wordt goed en snel geholpen. Dit keer was het een klein probleempje maar ook in het verleden met grotere problemen die zelfs niet eens aan hun lagen wordt je perfect geholpen en proberen ze je altijd de goede richting in te sturen.

Kortom super service!

10 juli 2014 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Snel geholpen (binnen enkele uren) en toen via e-mail contact oplossing niet werd gevonden, is het via telefonisch contact alsnog adequaat opgelost.

9 juli 2014 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Support is fantastisch. Je krijgt zeer snel een antwoord op vragen.

8 juli 2014 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik heb al een tijdje mijn hosting bij mijndomein.nl en dat beviel al supergoed! Heldere website, makkelijk om aan de achterkant van de hosting iets aan te passen.
Recentelijk is mijn website gehackt en ik kreeg keurig een mailtje dat de website uit de lucht was gehaald en wat ik kon doen om te zorgen dat de website weer online kon. Op elke vraag kreeg in dezelfde dag nog een reactie en binnen no-time was mijn website weer online! Ben super blij met deze goede hosting en service!

7 juli 2014 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Zeer goede ervaring met de service. Zeer snelle en goede hulp bij een probleem.

7 juli 2014 10:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Geen ervaring met prijs, kwaliteit etc, aangezien het de host was van mijn klant en niet van mijn eigen site. Maar wel zeer hulpvaardig geweest bij het verhuizen van de domeinnamen van mijn klant naar een andere host en niet moeilijk gedaan over het terugstorten van restbedragen. Had niet gehoeven maar toch gedaan, dus zeer netjes.

4 juli 2014 14:15
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Zoals altijd ...... snel, erg goeie prijs, en een super support afdeling !!
Technische problemen worden eigenlijk direct opgelost.
Bij grotere problemen wordt er permanent teruggekoppeld naar de eigenaar van het domein, wat ik super vind.
Zo weet je wat er speelt ,en blijf je op de hoogte.
Heb diverse domeinen gerigistreerd, en zal ook in de toekomst alleen maar via mijndomein domeinen vast laten leggen.
PRIMA !!!!!!!

3 juli 2014 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Geweldige ervaring.
Service heel goed. De terugkoppeling was snel en efficient.

Goed team bij mijndomein.nl

2 juli 2014 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Snelle reactie bij afhandeling van calls. Zelfs op zaterdag supersnelle verwerking van DNS aanvragen.

30 juni 2014 16:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Ze helpen altijd super snel!

30 juni 2014 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Na overstappen naar een andere provider, toch geholpen met het terughalen van de verloren email. Top service!

30 juni 2014 13:29
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0