HostingWijzer

Namecheap

Prijs
0,0
Kwaliteit
0,0
Support
0,0
Algemeen
0,0
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
support@namecheap.com.
Website
https://www.namecheap.com/
Over Namecheap

OVER NAMECHEAP

Namecheap is een in 2000 opgericht bedrijf dat bekend staat als één van de grootste Amerikaanse webhosting bedrijven, met wereldwijd meer dan 10 miljoen domeinnamen onder haar beheer. Namecheap beschikt over ruim 1000 medewerkers in 10 verschillende landen. Het aantal domeinen dat Namecheap in beheer heeft groeit elk jaar aanzienlijk met ruim 25%.

HOSTING VAN NAMECHEAP

Domein registratie bij Namecheap begint vanaf 9$ per jaar, shared hosting begint daarentegen al vanaf 2,88$ per maand. Namecheap is in verhouding dus vrij goedkoop, in vergelijking met andere hosting bedrijven.

MARKT VAN NAMECHEAP

Namecheap richt zich voornamelijk op de Engelstalige markten, de website van Namecheap is dan ook alleen in het Engels beschikbaar. Er kan hierbij gekozen worden voor een datacenter in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Namecheap heeft 5 hostingpakketten met prijzen van € 3,30 tot € 16,91 per maand en schijfruimte vanaf 2 mb tot 100 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 0,0 en het hoogste cijfer een 0,0, de gemiddelde score van Namecheap is een 0,0.