HostingWijzer

One.com hosting reviews vergelijken

Er zijn 33 ervaringen achtergelaten door klanten van One.com. De gemiddelde, algemene beoordeling die One.com heeft gekregen is 2,8.

0 10
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

10 jaar klant, steeds dezelfde service en gebruik. De kostprijs hiervoor per jaar was in het begin 30 Euro en steeg de afgelopen jaren naar een nog aanvaardbare 50 Euro, tot onlangs de nieuwe factuur 126 Euro (honderdzesentwintig) bedroeg! Dat is dus maal 2,5! Voor exact dezelfde service en gebruik van mijn website! Omdat "de klanten duidelijkere pakketten willen" en je allerlei zaken bijkrijgt die ik met mijn eenvoudige website en gebruik helemaal niet hoef.

Deze eenzijdige aanpassing van de deal is onaanvaardbaar, op geen enkel moment en voor geen enkele reden. Dit is dus ook het laatste jaar dat ik klant ben, en zo gauw als ik kan ben ik weg.

Over de periode van 10 jaar dat ik klant was, is de prijs méér dan verviervoudigd... Een firma die zijn klanten zo behandelt, daar denk ik wat van.

31 december 2020 11:45
Support
3,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Professional Plus

IMAP toegang geeft veel problemen met Prefix, afgelopen weekend zonder waarschuwing geen web toegang meer want plotseling alleen nog support voor de laatste twee versies van de bekende calling-home browsers. Heb uiteraard geen zin om volledige kantoor van nieuwe computers te gaan voorzien omdat zij weer eens naar een cursus zijn geweest. Heb wel wat anders te doen. Opzeggen van de 2 abonnementen ging dus niet want ze haalden na de eerste poging direct beide domains uit de lucht dus kan opzeggen niet meer want ingestelde mail werkt niet meer.. Geen reactie op opzeg per mail, gedwongen doorbetalen tot 6 november 2021!!! terwijl zij me geen toegang meer geven en de domeinen niet vrijgeven.
Zijn dus een stel rovers en heb er erg spijt van dat ik ze ooit aan klanten heb aangeraden. Ben bezig met een advocaat te kijken in hoeverre wij de zaak op een nette manier kunnen afronden en wij weer door kunnen met ons werk. Blijf er dus ver weg van!!!!!!

16 december 2020 22:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

BLIJF hier WEG!! Ik heb hier al 3 jaar 5 websites gekocht. Ik betaalde vroeger voor alles 90 euro + domeinnamen. Er werd recent 185 euro per website van mijn rekening gehaald en dit onder het mom dat ze mij op de hoogte hebben gebracht via mail. Echt afzetterij om verbeteringen de gebruiken als excuus om de prijzen meer dan te verdubbelen.
Stay away they asked me 185 euro for one website. I have 5 sites Before a payed 90 euro an extra for the domain. Pure scam to double the price with no new contract.

14 juli 2020 14:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

STAY AWAY !! No geoip module support, which is a very basic requirement to let a site function ! Very bad support staff without any technical knowhow which resulted in several 500 internal server errors !! Very expensive for the service they offer which is non !!!

25 juni 2020 10:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Starter

Het wordt je onmogelijk gemaakt op te zeggen.
Door omstandigheden niet per mail maar per brief opgezegd.
One geeft aan niets ontvangen te hebben en heeft een incassobureau ingeschakeld. Dus hogere kosten.
Nu meld dit incassobureau dat zijn een latere datum van opzegging hebben door gekregen van one.com, ik heb nog steeds geen bevestiging van opzegging.
Het zijn oplichters.
Ik ga de factuur nu wel betalen maar last het er niet bij zitten.
Ben samen met een bevriende advocaat bezig om een beeld te krijgen van mensen die dit soort zaken met ONE .com ook hebben meegemaakt om een zaak te beginnen.
Mocht je soort gelijke ervaring hebben met one.com meld het ons via mail. belvandijk@gmail.com. je kunt ook bellen met 0657105129.

5 december 2019 11:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Business

Heel slecht, NOOIT aan beginnen!
Ze hebben force caching ineens ingeschakeld, zodat mensen niet meer konden inloggen op mijn site. Dat hebben ze me niet verteld. Heb veel geld uitgegeven aan experts om het op te lossen. Maar de fout zat dus uiteindelijk bij one.com Schadevergoeding? De helft van de hostingkosten. Een lachertje! Dit bedrijf is héél slecht en is in haar communicatie ronduit autistisch te noemen. Echt niet doen dus!

30 oktober 2019 11:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Plus

Echt een bagger service

29 maart 2019 09:50
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Plus

Vreselijke server host.

Letterlijk -en zonder overdrijven- heb je om de twee dagen problemen, waarbij je website enkele uren plat ligt.

Kwaliteit is beneden alle peil.
Hun chat support -tijdens de dal uren- is het enige positieve.

25 maart 2019 11:27
Support
4,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Plus

Zeer slechte webhoster. De website ligt er continu uit en als je de helpdesk inschakelt, begrijpen ze zelf niet wat er fout is. Ze kunnen storingen niet verhelpen.

22 maart 2019 23:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com E-mail only - Plus

Worst of the worst. Om de zoveel dagen downtime, altijd dezelfde commentaar, technische dienst gaat kijken, blabla.
Na de zesde keer op 1,5 week tijd snappen ze niet dat je het beu bent, en begrijpt de, incompetente, chatservice niet dat je geïrriteerd geraakt. Worst hosting ever. Unreliable and rude.

7 februari 2019 11:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Plus

Worst service ever, the chat is the most annoying part. No responsibility and zero understanding of what they are suppose to support.

24 januari 2019 10:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Business

I have been a client of One.com for many years, a webmaster for almost 15 years, since the last few years there is an exponential increase in domain name fees which cannot be explained by one.com. When support emails are sent about this increase you receive the automated response from support but no further answers or explanations to your query. A few of my domain fees have been increased by 300% percent in the last three years, these are domains that are only add-ons, no hosting, no upgrades. Be careful with this company as there are cheaper domain hosts out there providing better packages. Control panel is not user-friendly and leaves much to be desired. Cpanel is best suited for the very basic of users below novice. Be careful when you cancel a subscription you may find that magically you are required to pay at the next subscription date.

5 januari 2019 17:50
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Plus

Ze beloven een factuur te crediteren (€9.90) sturen vervolgens aanmaningskosten van €12 en als ik niet rap betaal komt er nog €50 bovenop. Klantvriendelijkheid en klantbehoud is niet het sterkste punt. Vlug €9,90 betalen en opzeggen, Ze zijn voor die €9.90 liever een klant kwijt met meer dan 6 domeinen dan hun fout toegeven.

15 oktober 2018 14:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Wordpress Hosting - Premium

Ik heb een commerciële nationale televisie omroep bedrijf met een site via one.com

Nadat ze in mijn configuratie scherm hebben gesjoemeld met doorverwijzen van mijn pagina naar hun app obe photo ipv mijn
nieuwe site uploaden, vertrouw kwijt geraakt. Ik probeer vandaag al 2 dagen een juiste verhuiscode te verkrijgen maar sturen in plaats daarvan een onjuiste verhuiscode en de volgende dag wordt er beweerd dat de mail bij hun geregistreerd niet juist is, vervolgens kan ik mijn site via mijn nieuwe website hosting niet uploaden alleen via hun, een mail sturen anders dan hun support gaat ook niet en ik krijg alleen maar support tickets en géén verhuiscode en word ik dus alsmaar voor de gek gehouden. Ik heb inmiddels contact genomen met de Cyber politie.

10 juli 2018 15:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

One.com is de ideale balans tussen kwaliteit en prijs voor velen.

!! Met volgende link krijg je €14 korting: http://one.me/enazhnls

De helpdesk is zeer goed, in neem altijd de Engels talige online chat en ben steeds verder geholpen geweest, ook bij technische vragen (dns instellingen en zelfs php errors). Dit alles zonder extra kost is fantastisch

Overigens krijg je veel opslag, voor zover ik weet oneindigveel e-mailadressen, 1 mariadb,...

Als je een hosting nodig hebt voor een gewone site (html/php/js/css) is one.com voor zijn prijs gewoon een echte aanrader.

2 nadelen:
- slechts 1 DB mogelijk maar is via prefixes op tabelnamen makkelijk omheen te werken
- geen 100% uptime, ik heb op 7 sites in 3 jaar hosting al 3 a 4 keer een website offline zien staan, dit is snachts tijdens ze hun back-ups doen en ik een update uploade opgemerkt (ik vermoed eenboverlapping van backup en nieuwe site op zelfde moment) en als ik het via chat zei was het direct opgelost, anders hoogstwaarschijnlijk binnen het uur vanzelf terug online

Dus, voor simpele hosting zoek niet verder, 14€ korting -> http://one.me/enazhnls

30 juni 2018 01:06
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">