HostingWijzer

One.com hosting reviews vergelijken

Er zijn 27 ervaringen achtergelaten door klanten van One.com. De gemiddelde, algemene beoordeling die One.com heeft gekregen is 3,1.

0 10
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Grote Webruimte

Echt een bagger service

29 maart 2019 09:50
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Grote Webruimte

Vreselijke server host.

Letterlijk -en zonder overdrijven- heb je om de twee dagen problemen, waarbij je website enkele uren plat ligt.

Kwaliteit is beneden alle peil.
Hun chat support -tijdens de dal uren- is het enige positieve.

25 maart 2019 11:27
Support
4,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Grote Webruimte

Zeer slechte webhoster. De website ligt er continu uit en als je de helpdesk inschakelt, begrijpen ze zelf niet wat er fout is. Ze kunnen storingen niet verhelpen.

22 maart 2019 23:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com XL Webruimte

Worst of the worst. Om de zoveel dagen downtime, altijd dezelfde commentaar, technische dienst gaat kijken, blabla.
Na de zesde keer op 1,5 week tijd snappen ze niet dat je het beu bent, en begrijpt de, incompetente, chatservice niet dat je geïrriteerd geraakt. Worst hosting ever. Unreliable and rude.

7 februari 2019 11:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Grote Webruimte

Worst service ever, the chat is the most annoying part. No responsibility and zero understanding of what they are suppose to support.

24 januari 2019 10:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com XL2 Webruimte

I have been a client of One.com for many years, a webmaster for almost 15 years, since the last few years there is an exponential increase in domain name fees which cannot be explained by one.com. When support emails are sent about this increase you receive the automated response from support but no further answers or explanations to your query. A few of my domain fees have been increased by 300% percent in the last three years, these are domains that are only add-ons, no hosting, no upgrades. Be careful with this company as there are cheaper domain hosts out there providing better packages. Control panel is not user-friendly and leaves much to be desired. Cpanel is best suited for the very basic of users below novice. Be careful when you cancel a subscription you may find that magically you are required to pay at the next subscription date.

5 januari 2019 17:50
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Grote Webruimte

Ze beloven een factuur te crediteren (€9.90) sturen vervolgens aanmaningskosten van €12 en als ik niet rap betaal komt er nog €50 bovenop. Klantvriendelijkheid en klantbehoud is niet het sterkste punt. Vlug €9,90 betalen en opzeggen, Ze zijn voor die €9.90 liever een klant kwijt met meer dan 6 domeinen dan hun fout toegeven.

15 oktober 2018 14:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com XL3 Webruimte

Ik heb een commerciële nationale televisie omroep bedrijf met een site via one.com

Nadat ze in mijn configuratie scherm hebben gesjoemeld met doorverwijzen van mijn pagina naar hun app obe photo ipv mijn
nieuwe site uploaden, vertrouw kwijt geraakt. Ik probeer vandaag al 2 dagen een juiste verhuiscode te verkrijgen maar sturen in plaats daarvan een onjuiste verhuiscode en de volgende dag wordt er beweerd dat de mail bij hun geregistreerd niet juist is, vervolgens kan ik mijn site via mijn nieuwe website hosting niet uploaden alleen via hun, een mail sturen anders dan hun support gaat ook niet en ik krijg alleen maar support tickets en géén verhuiscode en word ik dus alsmaar voor de gek gehouden. Ik heb inmiddels contact genomen met de Cyber politie.

10 juli 2018 15:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

One.com is de ideale balans tussen kwaliteit en prijs voor velen.

!! Met volgende link krijg je €14 korting: http://one.me/enazhnls

De helpdesk is zeer goed, in neem altijd de Engels talige online chat en ben steeds verder geholpen geweest, ook bij technische vragen (dns instellingen en zelfs php errors). Dit alles zonder extra kost is fantastisch

Overigens krijg je veel opslag, voor zover ik weet oneindigveel e-mailadressen, 1 mariadb,...

Als je een hosting nodig hebt voor een gewone site (html/php/js/css) is one.com voor zijn prijs gewoon een echte aanrader.

2 nadelen:
- slechts 1 DB mogelijk maar is via prefixes op tabelnamen makkelijk omheen te werken
- geen 100% uptime, ik heb op 7 sites in 3 jaar hosting al 3 a 4 keer een website offline zien staan, dit is snachts tijdens ze hun back-ups doen en ik een update uploade opgemerkt (ik vermoed eenboverlapping van backup en nieuwe site op zelfde moment) en als ik het via chat zei was het direct opgelost, anders hoogstwaarschijnlijk binnen het uur vanzelf terug online

Dus, voor simpele hosting zoek niet verder, 14€ korting -> http://one.me/enazhnls

30 juni 2018 01:06
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Kleine Webruimte

DOWNTIMES - 24/7
Niks meer op toe te voegen,
Blijf op verre aftand, ben nu echt op het punt om 5 domeins te gaan verhuizen naar een andere betere hosting.
One.com is zeer slecht geworden in de afgelopen jaren.
Meer dan een jaar geleden heb ik downtimes aangekaart bij de support en vervolgens iedere keer dat ik me sites checkte, was er altijd een daar van of meerdere down, dus moest ik iedere keer contact met support opnemen om me site online te krijgen. Support zegt dat ze al op de hoogte ervan zijn, dat klopt maar doen er geen moeite om het op te lossen. Belachelijk. Blijf ter alle kosten op verre afstand!

21 juni 2018 16:22
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

Deze hosting is volledig geautomatiseerd. Opzeggen is een gekkenwerk en men heeft geen gehoor naar emails verzonden ter opzegging. Hosting aangaan of domeinnaam registreren gaat in een oogwenk maar opzeggen is een ware lijdensweg. Echt onaanvaardbaar.
Een service waar je aan vast zit als een blok aan het been.

18 juni 2018 15:44
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Middelgrote Webruimte

Zeer onbeschofte klantenservice, je wordt nergens goed mee geholpen en krijgt de meest bizarre antwoorden. Daarnaast ieder jaar een significante prijsverhoging, van +/- 20 euro naar 60 euro het volgende jaar, zonder aankondiging. Ook op de website communiceert One dit niet op een vriendelijke manier. Wij gaan verder kijken.

1 juni 2018 15:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Grote Webruimte

Ligt er constant uit, en wanneer hij het wel doet supertraag, NIET AAN TE BEVELEN!

27 maart 2018 14:55
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com Kleine Webruimte

Slecht slecht. Als je probeert je eigen domeinnaam te verhuizen en een token aanvraagt dan moet je hemel en aarde bewegen om dat voor elkaar te krijgen. Zo'n token moet je via de helpdesk aanvragen (kan/gaat niet automatisch met je wachtwoord, zoals dat wel kan bij de meest hostingpartijen). Gewoon een complete ramp de werkwijze van dit bedrijf.

23 maart 2018 19:17
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
One.com

One.com review door

Ervaring met hostingpakket:
One.com anders

SLECHT SLECHT

14 maart 2018 14:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0