HostingWijzer

Oxilion

Prijs
5,2
Kwaliteit
5,6
Support
4,0
Algemeen
5,2
Telefonische helpdesk
088-7877678
Support
info@oxilion.nl
Website
http://www.oxilion.nl/
Over Oxilion

Oxilion is een professioneel, kwalitatief en innoverend IT bedrijf, gericht op het leveren van diensten en producten voor de internet gerelateerde markt. Bij Oxilion werken hoog opgeleide mensen met een enorme drive. De behoefte van de klant bepaalt de oplossing en niet andersom.

De vier focusgebieden zijn Internet Services, Datacenter Services, Storage en Verbindingen. Hierbij werken wij samen met de marktleiders op hun kerngebieden.

De producten die Oxilion levert zijn onder meer hostingoplossingen, VMware servers met een hoge beschikbaarheidsgarantie, Cloudcomputing, secure rackspace in verschillende datacentra, Virtual DataCenter, storage oplossingen en glasvezel breedbandverbindingen.

Het voordeel voor onze klanten is dat zij 1 aanspreekpunt hebben voor alle Internet gebaseerde oplossingen en onze klanten worden bewust verwend met onze support.

Oxilion heeft 6 hosting pakketten met prijzen van € 1,20 tot € 30,25 per maand en schijfruimte vanaf 50 mb tot 4.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 4,0 en het hoogste cijfer een 5,6, de gemiddelde score van Oxilion is een 5,0.