HostingWijzer

PCextreme

Prijs
7,2
Kwaliteit
6,8
Support
7,2
Algemeen
6,8
Telefonische helpdesk
0207009910
Support
verkoop@pcextreme.nl
Website
https://www.pcextreme.nl/
Over PCextreme

We zijn in 2004 gestart als één van de scherpst geprijsde Internet Service Providers van Nederland. De door ons gezette trend is door velen gevolgd. Anno 2011 zijn we één van de grotere hosting partijen van Nederland en bedienen we meer dan 35.000 klanten.

Missie
PCextreme biedt een breed assortiment aan kant en klare (web)hosting diensten met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Dit maakt de dienstverlening bereikbaar voor een zeer breed publiek van zowel prijsbewuste consumenten als middel- en kleinbedrijf, binnen en buiten Nederland. De grote schaal waarop PCextreme opereert stelt ons staat in om betrouwbaarheid van de dienst te combineren met een scherpe prijs. Ondanks de lage prijs bieden we aanvullende ondersteuning in het gebruik van onze diensten en bij het oplossen van incidenten. Een goede behandeling van de klant staat centraal.

Visie
PCextreme streeft er naar de huidige positie in de hosting markt vast te houden en verder uit te bouwen. We zijn een pionier op de betaalbare hostingmarkt en willen dit karakter behouden. Om dit te bewerkstelligen werken we voortdurend aan de innovatie en verbreding van onze dienstverlening. Ook de informatievoorziening richting de klant kent voortdurende aandacht. Door hier veel aandacht aan te besteden beperken we de behoefte aan persoonlijke ondersteuning en kunnen we de prijs van de dienst scherp houden.

PCextreme heeft 4 hosting pakketten met prijzen van € 0,00 tot € 12,04 per maand en schijfruimte vanaf 150 mb tot 250.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 6,8 en het hoogste cijfer een 7,2, de gemiddelde score van PCextreme is een 7,0.