HostingWijzer

PCextreme hosting reviews vergelijken

Er zijn 93 ervaringen achtergelaten door klanten van PCextreme. De gemiddelde, algemene beoordeling die PCextreme heeft gekregen is 7,1.

0 10
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Al jaren tevreden klant van PCExtreme. Altijd weer prettig verrast hoe snel en hulpvaardig de helpdesk is als je met iets zit. Vaak lossen ze het ter plaatse met en/of voor je op als je dat wilt. Niet moeilijk doen, maar gewoon goed, snel en klantvriendelijk!

5 augustus 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Eén keer evn wat gevraagd en Jeroen heeft dit súper goed én snel voor mij opgelost.

4 augustus 2020 15:25
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Premium

Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar dankzij Jeroen heb ik weer overzicht.
Hartelijk dank hiervoor!

30 juli 2020 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Very quick support!

13 juli 2020 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

tot nu toe erg goed! Fijn die helpdesk. Snel en kundig.

1 juli 2020 11:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Premium

Zeer goed geholpen door de helpdesk zelfs extra support aan geboden.
En zeer goede tips
Heel dankbaar voor deze hulp.
TOP service.

29 juni 2020 17:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik heb al vaker vragen gehad en de robot helpt dan eigenlijk helemaal niet maar dan word ik doorgestuurd naar een medewerker en dat gaat altijd heel snel. Zeer behulpzaam en effectief resultaat. Vandaag goed geholpen door Rob!

19 juni 2020 14:13
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

geen product gekocht

18 juni 2020 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik ben al jaren voor meerdere websites trouwe klant bij PC extreme. Het werkt altijd en bij vragen krijg je snel antwoord en helpen ze je goed op weg. Kan PcExtreme iedereen aanbevelen.

18 juni 2020 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Wij hebben het hostingpakket per januari van dit jaar opgezegd nadat we via een andere aanbieder goedkoper konden afnemen.
Contact met Pc Extreme verliep overigens zeer moeizaam, het supportteam is enkel per mail bereikbaar waardoor een simpele handeling als dit zeer veel tijd in beslag neemt. Uiteindelijk ontvingen wij nog een laatste factuur dat meteen is voldaan, waarmee het dienstverband dan ook officieel is beëindigd.
Ruim vier maanden later ontvangen wij bericht van een incassobureau dat er nog een bedrag openstaat, het betreffende bedrag is destijds betaald, hiervan lever ik bewijs aan bij het incassobureau. Vervolgens krijg ik bericht van Pc Extreme dat ze de incassokosten eventueel kunnen kwijtschelden, er blijkt echter een heel ander bedrag open te staan dan waarvoor zij destijds het incassobureau voor hebben ingeschakeld. Dit terwijl in de mailcorrespondentie duidelijk vermeld staat dat met het voldoen van het factuur van destijds alles is voldaan en het dienstverband is beëindigd.

Lang verhaal kort, Pc Extreme is ontzettend moeilijk te bereiken, ze hebben hun financiële administratie niet op orde en proberen ondanks alles geld afhandig te maken terwijl er maanden eerder wordt gecommuniceerd dat alles in orde is.
Ondanks het feit dat ik nu al een halfjaar per mail door hun wordt lastig gevallen, zijn er nooit excuses gemaakt.

precair feitje: Incassobureau DAS gaf telefonisch te kennen dat zij regelmatig dossiers toegewezen krijgen van Pc Extreme waarvan achteraf blijkt dat het openstaande bedrag destijds al is voldaan en zij zelf de financiële administratie niet op orde hebben.

16 mei 2020 16:55
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Prijs van domeinnaam + static hosting ging stilzwijgend van 15 naar 87 euro per jaar. Kennelijk willen ze me niet meer als klant.

22 november 2019 15:31
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Slechte service, er word niet met je meegedacht. Human centered design hebben ze nog nooit van gehoord, onduidelijk website. Niet gebruiksvriendelijk, ik zou je website ergens anders hosten.

28 oktober 2019 11:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Ben nog nooit klant geweest van dit bedrijf, en wordt het in de toekomst ook zeker niet. Zomaar ineens krijg ik een berichtje van een heel oud woonadres van mij (7 jaar geleden) dat er een brief van mij was aangekomen, de eerste in 7 jaar.

Ik probeerde telefonisch contact te leggen met het bedrijf, en op geen enkel telefoonnummer waren ze te bereiken, de telefoonnummers waren helemaal niet in gebruik.

Dan de online chat maar starten, daar kreeg ik uiteindelijk na te praten met een robot, een medewerker aan de 'lijn'.
Ik moest maar contact opnemen via een e-mailadres wat hij kon, en wilde mij niet helpen via de chat. HUH... WAAROM HEB JE DAN EEN CHAT.

Uiteindelijk toch maar een e-mail verzonden naar het mailadres wat me is toegekend. Ik zou in 2009 een 'static small hosting' hebben afgenomen, dat bleek een gratis hosting te zijn? maar vanwege veranderingen moest ik er dit jaar maar voor betalen!? Hallo, 't is anno 2019. Goed en wel! Mail terug gekregen, het enige wat netjes is, is dat ze het pakket per direct stop wilde zetten en de factuur wilde crediteren.

Lang verhaal kort te maken: Wazige onderneming. Wil hier niet mee in zee!

Ik kende ze niet eens, trouwens.

28 augustus 2019 17:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Ze hebben plots hun prijzen verdubbeld waardoor hosting niet 43,50 op jaarbasis kost maar 87 euro!

7 april 2019 12:15
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ongelofelijk - al bijna 10 jaar een tevreden klant. Nooit geen klachten want alles werkt prima. Nu is alles ineens gewijzigd in een ander pakket en werkt alles nog steeds prima; maar alleen zijn de kosten nu in 1 jaar met >80% omhoog gegaan. Wel vriendelijk berichtje van de klantenservice dat ik gewoon kan opzeggen.

7 maart 2019 15:53
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0