HostingWijzer

PCextreme hosting reviews vergelijken

Er zijn 100 ervaringen achtergelaten door klanten van PCextreme. De gemiddelde, algemene beoordeling die PCextreme heeft gekregen is 7,3.

0 10
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik maak al jaren gebruik van de hosting van PCextreme en dit is altijd goed bevallen. Als ik ergens niet uit kom is de support altijd vlot en behulpzaam.

12 oktober 2020 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

alleen maar goede ervaringen mrt PCextreme. Jarenlang klant geweest. Vanaf het moment dat ik mijn agency begon totdat ik van carriere veranderde.

28 augustus 2020 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Goed geholpen met een vraag die ik had over een WordPress website. Werd heel snel op gereageerd en het probleem was ook snel opgelost.

20 augustus 2020 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik had een grote fout gemaakt en die werd door Rob keurig behandeld.
Alles draait weer prima.

14 augustus 2020 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

De support van PCExtreme is altijd perfect en snel! Al 10 jaar een blije klant!

13 augustus 2020 18:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Bieden verschillende pakketten aan tegen hele betaalbare prijzen. Maak nu sinds 2014 gebruik van hun webhosting en maildomein en nooit problemen mee. Het is wel vervelend dat ze sinds kort niet meer per telefoon te bereiken zijn en alles via de chat moet. Maar ze zijn hierop wel redelijk goed te bereiken als je even de robot voorbij bent, en ze helpen je daarna ook goed verder. Al met al wel een partij die ik kan aanraden.

11 augustus 2020 14:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Gezien de laatste uurtjes in welke ik vaak contact zocht met pcextreme, per chat, moet ik zeggen ze zijn hun geld dubbel en dik waard.
Als beginneling had ik de ene vraag na de andere. Ik dacht dat ik met het volgen van een Youtube filmpje er wel uit zou komen. Dus niet.
Ze regelden meer voor me dan ik had durven te hopen. Ook de vooruitziende blik waar het fout kon gaan en daar actie op uitvoeren was zeer lovenswaardig.
Hier zitten mensen die er niet alleen zitten om geld te verdienen maar ook plezier hebben in het helpen van anderen.
Niets dan lof!

7 augustus 2020 17:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Al jaren tevreden klant van PCExtreme. Altijd weer prettig verrast hoe snel en hulpvaardig de helpdesk is als je met iets zit. Vaak lossen ze het ter plaatse met en/of voor je op als je dat wilt. Niet moeilijk doen, maar gewoon goed, snel en klantvriendelijk!

5 augustus 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Eén keer evn wat gevraagd en Jeroen heeft dit súper goed én snel voor mij opgelost.

4 augustus 2020 15:25
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Premium

Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar dankzij Jeroen heb ik weer overzicht.
Hartelijk dank hiervoor!

30 juli 2020 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Very quick support!

13 juli 2020 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

tot nu toe erg goed! Fijn die helpdesk. Snel en kundig.

1 juli 2020 11:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Premium

Zeer goed geholpen door de helpdesk zelfs extra support aan geboden.
En zeer goede tips
Heel dankbaar voor deze hulp.
TOP service.

29 juni 2020 17:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik heb al vaker vragen gehad en de robot helpt dan eigenlijk helemaal niet maar dan word ik doorgestuurd naar een medewerker en dat gaat altijd heel snel. Zeer behulpzaam en effectief resultaat. Vandaag goed geholpen door Rob!

19 juni 2020 14:13
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

geen product gekocht

18 juni 2020 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0