HostingWijzer

PCextreme hosting reviews vergelijken

Er zijn 78 ervaringen achtergelaten door klanten van PCextreme. De gemiddelde, algemene beoordeling die PCextreme heeft gekregen is 7,3.

0 10
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Goede service
Redelijke prijs
Vriendelijke mensen
Ter zake kundig

24 augustus 2018 18:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Zeer vriendelijke, snelle support! Denken echt goed mee! Hosting zelf is ook prima! Nooit gezeur mee, en geen downtime.

19 augustus 2018 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik ben nu reeds enkele jaren klant bij PCExtreme. Wat begonnen was als een Raspberry Pi Colocatie is nu uitgegroeid tot een volwaardig pakket bij hen. De paar keer dat ik support nodig heb gehad hebben ze me steeds super geholpen.

3 augustus 2018 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

Ik was al klant sinds 2006 maar nu hebben ze het echt verpest. Ik bestel een nieuw domein waarbij de bestelprocedure volledig goed doorlopen werd en ik netjes de overeenkomst digitaal onderteken. Het domein wordt toegevoegd aan mijn control panel en ik wil hem activeren. Dit lukt niet. Na nog wat testen een ticket ingeschoten bij de support.

De reactie van support was dat het niet kon omdat het een premium domein betreft, dat ruim €4700 duurder is dan de afgesproken prijs. Dat is natuurlijk belachelijk maar ik had geen enkele reden om, tijdens het bestellen, aan te nemen dat de prijs niet zou kloppen.

De reactie van PCextreme was om maar direct het domein weer te verwijderen van mijn account en terloops direct ook een ander domein dat gewoon nog onder contract lag (maar wel opgezegd was).

De botte lompheid is mij in het verkeerde keelgat geschoten en heb direct alle diensten opgezegd. Ik heb nul vertrouwen meer in PCextreme.

10 april 2018 08:54
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Erg jammer. Mail meerdere mailen dagen uit de lucht. Belachelijke klantenservice.

Maar met rekeningen sturen en herinneringen zijn ze wel snel.

Zeker 12 jaar klant geweest. Eerste 8 jaar prima. Daarna snel afgegleden en inmiddels overgestapt.

13 februari 2018 22:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

Al een aantal jaren klant met wat persoonlijk en klein-zakelijke websites. Sowieso al scherp prijzen en kwaliteit van de kant-en-klare webhosting pakketten voldoet aan de verwachtingen. Maar de service, daar is waar pcextreme echt in uitblinkt.

Ik had bijvoorbeeld een domein met webhosting, welke enkele dagen geleden al met een jaar verlengd was. Omdat ik de hosting van de site zelf wilde gaan verzorgen wilde ik deze opzeggen, maar was al te laat. Ik mailde, binnen 2 minuten antwoord. Nog enkele keren heen en weer gemaild en binnen een kwartier was het al rond, bovendien kosteloos! Helemaal top!

22 augustus 2016 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Wil je een hele goede performance en als je meer content hebt een lage prijs, ga dan naar PCextreme. Supportafdeling is klasse. Ben heel tevreden. Aanrader!
Ik heb nog een aantal sites draaien bij Webreus. Op zich ook redelijk tevreden daarmee maar PCextreme is duidelijk beter in mijn ogen.

29 februari 2016 14:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Problemen met mail gehad en support komt onmiddellijk met een praktische oplossing.
Bedankt

12 januari 2016 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Nog niet van belang
heb alleen om informatie en suport gevraagd

28 december 2015 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

Ben al heel wat jaren tevreden klant bij pcextreme. Nu ben ik geen power user (alleen een static blog en wat PHP applicaties) maar alles draait prima en als er iets mis is reageren ze heel snel op support tickets. Van harte aanbevolen!

17 december 2015 11:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Zeer goede ervaringen zowel per telefoon als per e-mail, zowel technisch als administratief.

14 december 2015 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Het is dat ze goede diensten leveren qua websites en uptime, maar de support is onvriendelijk en absoluut niet klant gericht.

18 november 2015 14:10
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Je plaatst een bestelling die je via e-mail ook moet bevestigen en daarna hoor je niks meer. Vele e-mails en chats verder wacht je nog steeds op je bestelling maar er komt niks. Hier neem ik dus nooit meer iets af.

18 september 2015 15:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

Hosting an sich prima, maar de klantenservice van PC Extreme vind ik echt belabberd. In de eerste instantie wordt je vaak met een kluitje het riet in gestuurd, en als je door blijft zeuren, en blijkt dat je toch iets meer technische kennis hebt dan de gemiddelde Nederlander, dan kan Systeembeheer er wel ineens naar kijken en zorgen dat een CMS systeem toch werkend wordt. Het bleek toch geen foutje te zijn aan de kant van het CMS systeem, maar aan de zijde van Pcextreme zoals ik al verteld had in mijn eerte bericht gezien het feit dat het bij de concurrent prima werkt. Hier hadden we uiteindelijk 12 berichten voor nodig en heel wat gedram van mijn kant om het op te lossen.

Jammer PCExtreme. Ik host al jaren bij jullie. Maar niet alleen hosting is belangrijk, maar de service die je aan je klanten geeft is alles bepalend.

26 augustus 2015 14:43
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Uitstekende prijsprestatie. Snelle beantwoording bij vragen door de support afdeling. Een provider die creatief en vernieuwend bezig is.

25 juni 2015 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0