HostingWijzer

PCextreme hosting reviews vergelijken

Er zijn 84 ervaringen achtergelaten door klanten van PCextreme. De gemiddelde, algemene beoordeling die PCextreme heeft gekregen is 6,9.

0 10
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Wij hebben het hostingpakket per januari van dit jaar opgezegd nadat we via een andere aanbieder goedkoper konden afnemen.
Contact met Pc Extreme verliep overigens zeer moeizaam, het supportteam is enkel per mail bereikbaar waardoor een simpele handeling als dit zeer veel tijd in beslag neemt. Uiteindelijk ontvingen wij nog een laatste factuur dat meteen is voldaan, waarmee het dienstverband dan ook officieel is beëindigd.
Ruim vier maanden later ontvangen wij bericht van een incassobureau dat er nog een bedrag openstaat, het betreffende bedrag is destijds betaald, hiervan lever ik bewijs aan bij het incassobureau. Vervolgens krijg ik bericht van Pc Extreme dat ze de incassokosten eventueel kunnen kwijtschelden, er blijkt echter een heel ander bedrag open te staan dan waarvoor zij destijds het incassobureau voor hebben ingeschakeld. Dit terwijl in de mailcorrespondentie duidelijk vermeld staat dat met het voldoen van het factuur van destijds alles is voldaan en het dienstverband is beëindigd.

Lang verhaal kort, Pc Extreme is ontzettend moeilijk te bereiken, ze hebben hun financiële administratie niet op orde en proberen ondanks alles geld afhandig te maken terwijl er maanden eerder wordt gecommuniceerd dat alles in orde is.
Ondanks het feit dat ik nu al een halfjaar per mail door hun wordt lastig gevallen, zijn er nooit excuses gemaakt.

precair feitje: Incassobureau DAS gaf telefonisch te kennen dat zij regelmatig dossiers toegewezen krijgen van Pc Extreme waarvan achteraf blijkt dat het openstaande bedrag destijds al is voldaan en zij zelf de financiële administratie niet op orde hebben.

16 mei 2020 16:55
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Prijs van domeinnaam + static hosting ging stilzwijgend van 15 naar 87 euro per jaar. Kennelijk willen ze me niet meer als klant.

22 november 2019 15:31
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Slechte service, er word niet met je meegedacht. Human centered design hebben ze nog nooit van gehoord, onduidelijk website. Niet gebruiksvriendelijk, ik zou je website ergens anders hosten.

28 oktober 2019 11:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Ben nog nooit klant geweest van dit bedrijf, en wordt het in de toekomst ook zeker niet. Zomaar ineens krijg ik een berichtje van een heel oud woonadres van mij (7 jaar geleden) dat er een brief van mij was aangekomen, de eerste in 7 jaar.

Ik probeerde telefonisch contact te leggen met het bedrijf, en op geen enkel telefoonnummer waren ze te bereiken, de telefoonnummers waren helemaal niet in gebruik.

Dan de online chat maar starten, daar kreeg ik uiteindelijk na te praten met een robot, een medewerker aan de 'lijn'.
Ik moest maar contact opnemen via een e-mailadres wat hij kon, en wilde mij niet helpen via de chat. HUH... WAAROM HEB JE DAN EEN CHAT.

Uiteindelijk toch maar een e-mail verzonden naar het mailadres wat me is toegekend. Ik zou in 2009 een 'static small hosting' hebben afgenomen, dat bleek een gratis hosting te zijn? maar vanwege veranderingen moest ik er dit jaar maar voor betalen!? Hallo, 't is anno 2019. Goed en wel! Mail terug gekregen, het enige wat netjes is, is dat ze het pakket per direct stop wilde zetten en de factuur wilde crediteren.

Lang verhaal kort te maken: Wazige onderneming. Wil hier niet mee in zee!

Ik kende ze niet eens, trouwens.

28 augustus 2019 17:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Ze hebben plots hun prijzen verdubbeld waardoor hosting niet 43,50 op jaarbasis kost maar 87 euro!

7 april 2019 12:15
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ongelofelijk - al bijna 10 jaar een tevreden klant. Nooit geen klachten want alles werkt prima. Nu is alles ineens gewijzigd in een ander pakket en werkt alles nog steeds prima; maar alleen zijn de kosten nu in 1 jaar met >80% omhoog gegaan. Wel vriendelijk berichtje van de klantenservice dat ik gewoon kan opzeggen.

7 maart 2019 15:53
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Goede service
Redelijke prijs
Vriendelijke mensen
Ter zake kundig

24 augustus 2018 18:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Zeer vriendelijke, snelle support! Denken echt goed mee! Hosting zelf is ook prima! Nooit gezeur mee, en geen downtime.

19 augustus 2018 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Ik ben nu reeds enkele jaren klant bij PCExtreme. Wat begonnen was als een Raspberry Pi Colocatie is nu uitgegroeid tot een volwaardig pakket bij hen. De paar keer dat ik support nodig heb gehad hebben ze me steeds super geholpen.

3 augustus 2018 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

Ik was al klant sinds 2006 maar nu hebben ze het echt verpest. Ik bestel een nieuw domein waarbij de bestelprocedure volledig goed doorlopen werd en ik netjes de overeenkomst digitaal onderteken. Het domein wordt toegevoegd aan mijn control panel en ik wil hem activeren. Dit lukt niet. Na nog wat testen een ticket ingeschoten bij de support.

De reactie van support was dat het niet kon omdat het een premium domein betreft, dat ruim €4700 duurder is dan de afgesproken prijs. Dat is natuurlijk belachelijk maar ik had geen enkele reden om, tijdens het bestellen, aan te nemen dat de prijs niet zou kloppen.

De reactie van PCextreme was om maar direct het domein weer te verwijderen van mijn account en terloops direct ook een ander domein dat gewoon nog onder contract lag (maar wel opgezegd was).

De botte lompheid is mij in het verkeerde keelgat geschoten en heb direct alle diensten opgezegd. Ik heb nul vertrouwen meer in PCextreme.

10 april 2018 08:54
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Erg jammer. Mail meerdere mailen dagen uit de lucht. Belachelijke klantenservice.

Maar met rekeningen sturen en herinneringen zijn ze wel snel.

Zeker 12 jaar klant geweest. Eerste 8 jaar prima. Daarna snel afgegleden en inmiddels overgestapt.

13 februari 2018 22:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Dynamic

Al een aantal jaren klant met wat persoonlijk en klein-zakelijke websites. Sowieso al scherp prijzen en kwaliteit van de kant-en-klare webhosting pakketten voldoet aan de verwachtingen. Maar de service, daar is waar pcextreme echt in uitblinkt.

Ik had bijvoorbeeld een domein met webhosting, welke enkele dagen geleden al met een jaar verlengd was. Omdat ik de hosting van de site zelf wilde gaan verzorgen wilde ik deze opzeggen, maar was al te laat. Ik mailde, binnen 2 minuten antwoord. Nog enkele keren heen en weer gemaild en binnen een kwartier was het al rond, bovendien kosteloos! Helemaal top!

22 augustus 2016 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme Static

Wil je een hele goede performance en als je meer content hebt een lage prijs, ga dan naar PCextreme. Supportafdeling is klasse. Ben heel tevreden. Aanrader!
Ik heb nog een aantal sites draaien bij Webreus. Op zich ook redelijk tevreden daarmee maar PCextreme is duidelijk beter in mijn ogen.

29 februari 2016 14:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Problemen met mail gehad en support komt onmiddellijk met een praktische oplossing.
Bedankt

12 januari 2016 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Nog niet van belang
heb alleen om informatie en suport gevraagd

28 december 2015 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0