HostingWijzer

RealHosting

Prijs
3,3
Kwaliteit
7,2
Support
6,3
Algemeen
4,5
Telefonische helpdesk
0887508918
Support
servicedesk@realhosting.nl
Website
https://realhosting.nl/
Over RealHosting

Bij RealHosting kunt u terecht voor al uw hosting. Of het nu gaat om een kleine hobbywebsite of een bedrijfskritische webapplicatie. Om uw webpagina of webapplicatie succesvol te hosten, hebben wij de RealCloud ontwikkeld. Dit next-generation cloud platform vormt zich naar uw behoeften in plaats van andersom.
Door de flexibele schaalbaarheid van dit platform is het tevens uitstekend geschikt voor wederverkoop. Onze hosting is whitelabel en door onze kortingstructuur kunt u interessante marges creëren.
Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het hosten van bekende OpenSource applicaties. Ons platform is uitgebreid getest voor de hosting hiervan.
Grotere of complexere webapplicaties kunnen gebruik maken van onze Managed Hosting. Met onze maatwerk oplossingen zijn we instaat om hosting specifiek in te richten voor uw applicatie, organisatie en processen.

RealHosting heeft 2 hosting pakketten met prijzen van € 6,04 tot € 12,09 per maand en schijfruimte vanaf 2.500 mb tot 5.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 3,3 en het hoogste cijfer een 7,2, de gemiddelde score van RealHosting is een 5,3.