HostingWijzer

Robohost hosting reviews vergelijken

Er zijn 30 ervaringen achtergelaten door klanten van Robohost. De gemiddelde, algemene beoordeling die Robohost heeft gekregen is 9,1.

0 10
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

In één woord prima!
Handig paneel en erg snelle support.
Aanrader dus.

12 augustus 2015 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Je gaat niet zo maar over, dus eerst even testen.
En dat valt toch heel erg positief uit. Snel, prima service (Erwin) ook toen ik even bleef haken achter wat triviale probleempjes. CPanel is natuurlijk een prima tool, maar als je alleen wat domeinen afneemt moet je dit missen en dan blijken eenvoudige zaken, zoals een redirect, toch wat meer tijdrovend. Dus maar meteen hosting toegevoegd. Als dit zo blijft, dan word ik werkelijk blij!!

26 april 2015 22:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Het support is echt GEWELDIG! Ze helpen je meteen met alles!

2 februari 2015 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Ik zit al 1 jaar bij Robohost. Ik heb een WP met ca 50.000 bezoekers p.m. 0,5 mln pagina's in de Google index. Mijn lading time is onder 2 sec. Natuurlijk zijn ook pikuren maar dit valt erg mee. Ik ben zeer tevreden over de support van Robohost. Altijd bereikbaar (per email), ook in het wknd, vroeg in de ochtend, soms zelfs laat in de avond. Ze laten je niet met een website die down is, zitten. Problemen worden snel opgepakt EN opgelost! Cpanel heeft alles aan board; van mysql tot backup. Trouwens ze backupen ook hun eigen servers. Een keer had ik een clon van mijn database en website aangevraagd. Binnen 1 dag stond het erop. Fantastisch! Zoek je een share hosting? Zoek niet verder. Ik heb al meerdere gehad. Robohost is momenteel de beste wat prijs/kwaliteit en support betreft. Ik hoop dat het ook zo zal blijven!

13 januari 2015 18:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Eerste paar maanden zonder problemen de hosting gebruikt, tot er ineens geen toegang meer was tot mijn CPANEL Domain.

Erg vervelend dat niemand je telefonisch te woord wil staan.
Na 1 week bleek dat mijn hosting was opgeheven ( zonder geldige reden ) en ik gaf aan hiervoor zeker geen akkoord te hebben gegeven.
Echter 2 weken later was de hosting weer online maar waren ALLE MAILBOXEN + INHOUD VERWIJDERD !

We zijn nu langer als 1 maand bezig, mijn hele business ligt stil, support vanaf hun kant is minimaaaaaaaal en heeft mij al veel te veel van mijn eigen tijd gekost terwijl.

We kunnen dan ook zeker adviseren hier niet uw hosting te doen zodat situaties waar ik mijzelf nu in bevind u bespaard kunnen blijven.

EINDRESULTAAT: Al langer dan 1 maand niet online, geen verkoop en dus geen inkomen.
Hosting word op dit moment verhuist en overgezet.

26 december 2014 17:04
Support
3,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

De mannen van Robohost hebben me super geholpen toen ik het echt niet meer wist en dringend hulp nodig had!
Bedankt!!!

23 december 2014 16:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Voor een opdracht op school had ik snel en goedkoop hostingaccount nodig. Alles was prima, ook snel antwoord op vragen. De sitebuilder had ik niet nodig dus daar kan ik niks over zeggen.

3 december 2014 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Snel online en snel geholpen, helemaal top!

24 november 2014 14:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Wij hebben met ons bedrijf Deb-Link het eerste jaar geen problemen ervaren en de service was helemaal goed. Tot een paar weken geleden, net toen we onze derde website bij robohost hadden ondergebracht kreeg de box, waarin onze core business is ondergebracht, storing. Omdat we eigenlijk alles in de cloud doen is dat een onprettige gewaarwording. Een paar weken later bleek dat migratie van de box door Robohost de enige remedie was. Hopelijk gaat het vanaf nu technisch allemaal goed met het geheel. Wat ik heel erg netjes en prettig vind is dat Robohost snel reageerde op de mails die verzonden werden. En dat ze wel atijd probeerden mee te denken.
Groet, Raymond van Orsouw
Mede-eigenaar / Creative Master @ Deb-Link Services

16 november 2014 19:17
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Hele fijne ervaring tot nu toe bij ROBOHOST. De service via de mail vind ik goed. Ze zijn erg behulpzaam. Wel jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

12 november 2014 10:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Zeer goede hosting. Alles meteen geregeld ook.
Duidelijk en precies wat ik nodig had!

21 oktober 2014 20:59
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Zeer tevreden. Email wordt snel en adequaat beantwoord en het pakket is inderdaad inclusief alles wat je kunt bedenken. Al zal ik de helft niet gebruiken, maar voor dit geld :)

19 oktober 2014 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Betaalbaar webhosting voor elke portemonnee!

Reactietijd is zeer snel, zelfs in het weekend!

Ga zo door RoboHost!

1 februari 2014 21:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Wordpress draait als nooit tevoren, support door echte mensen inplaats van ingeblikte autoreply antwoorden.
Een aanrader!

14 november 2013 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Ze hebben me bij Robohost erg goed geholpen na slechte ervaringen bij een andere provider. M'n site draait nu lekker snel en nog geen downtime gehad!

11 september 2013 10:13
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0