HostingWijzer

sLaunch hosting reviews vergelijken

Er zijn 43 ervaringen achtergelaten door klanten van sLaunch. De gemiddelde, algemene beoordeling die sLaunch heeft gekregen is 9,8.

0 10
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer tevreden! Een week geleden hosting afgenomen bij slaunch, SSD 100GB ruimte. Super! Kan vele mailadressen aanmaken, en mijn wordpress website draait ook nog eens lekker snel! Echte aanrader, zeker ook vanwege de service en prijs.

24 februari 2019 13:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Heel tevreden over de hosting bij sLaunch. Zeer goede ervaringen ermee ook met de support afdeling!

20 februari 2019 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

We hebben diverse dakspecialist bedrijven en zijn al sinds jaren klant bij slaunch. Zelf hoeven we maar een mail te sturen, domeinnaam wordt geregistreerd en doorgelinkt naar een pagina die we opgeven. Website werkt altijd, en fijn dat we tijdens een actie een domeinnaam kunnen doorlinken en hoeven we geen extra website te laten bouwen, hierdoor zijn we voor een paar euro klaar.

23 januari 2019 19:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Sinds kort heb ik een eigen website en een collega van me adviseerde mij slaunch. Kortweg vanwege de service en de stabiliteit. Inmiddels een aantal weken klant en bij een vraag van de bouw van mijn website, ook al weet ik dat het een hosting bedrijf is wordt ik keurig geholpen waar nodig en waar kan. Daarnaast nog geen enkele storing ondervonden met mijn website of dat deze plat lag.

13 januari 2019 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Super geholpen! Raad iedereen om over te stappen naar slaunch. Had een wordpress website bij een andere partij draaien, echter al diverse malen offline in korte tijd. Slaunch heeft alles uit handen genomen en mijn wordpress verhuisd. Nu een nog groter pakket, en nog meer mogelijkheden. Super tevreden :-) Bedankt slaunch!

12 januari 2019 12:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Geweldig bedrijf! Niets meer, en niets minder. Ik wilde voor mijn hobby een blog maken in Wordpress. Maar hoe begin je? Domeinnaam gekozen en veel gelezen over hosting. Gelukkig niet met een goedkoop bedrijf in zee gegaan zoals ik de laatste tijd lees dat het daarna duurkoop wordt, hoge bedragen en veel niet bereikbaar! Slaunch heb ik een mail gestuurd en de vraag gesteld wat ze me zouden kunnen bieden. Helder en duidelijk antwoordt kreeg ik snel terug! Deze mensen hebben duidelijk liefde voor hun vak. Inmiddels heb ikzelf een WordPress website gebouwd en heb ik een mooie blog waar ik wekelijks mijn verhaal op doe en nog belangrijker hij is nog nooit uitgevallen! Diverse vrienden heb ik slaunch aangeprezen en inmiddels ook al sommige overgestapt en die spreken ook alleen maar positief.

14 december 2018 09:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Overgestapt naar sLaunch nadat de huidige provider alles flink heeft verhoogd. Achteraf veel sneller moeten doen, want goedkoop is duurkoop. Slaunch heeft geen aanbiedingen en ik weet wat ik moet betalen. Komen er ook eerlijk voor uit dat ze je niet lokken en niet gaan paaien moet goedkope abonnementen. De service is perfect, website lekker snel en ze hebben fijn geholpen bij de verhuizing. Erg tevreden en zou slaunch echt aanbevelen.

6 december 2018 19:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer tevreden, hebben vele losse domeinnamen. Na bestelling is alles direct actief en online. Erg tevreden, prijs super en service helemaal top.

24 november 2018 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

GEWELDIG!! Super service, al jaren klant en nooit problemen, of zorgen dat de website down is want dat is nog geen enkele keer gebeurd. Erg tevreden

24 november 2018 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

FANTASTISCH! Zelfs op zondag krijg je netjes antwoordt terwijl ze dan niet eens aanwezig zijn staat op de website. Gister alles verhuisd naar slaunch en ben super tevreden. Wat een klantvriendelijkheid en wat een service. Was huiverig met een verhuizing maar nu werkte het steeds niet vandaar op zondag. Maar totaal niets gemerkt, alles was zo verhuisd en ze hebben me overal mee geholpen. Top jongens!

5 november 2018 20:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Wauw factor! Ben sinds een maand overgestapt naar sLaunch. Huidige provider ging de prijzen verdubbelen en mijn website was vaak niet bereikbaar waardoor klanten geen afspraak konden maken. Bij sLaunch heb ik gevonden wat ik wilde en dat was net dat beetje ondersteuning wat ik nog nodig heb. Ze hebben alles uit handen genomen, domeinnaam was zo verhuisd en de Wordpress website hebben ze gratis overgezet. De website is nog geen minuut offline geweest! Email kon ik zo instellen omdat ik een uitgaande server erbij heb besteld. Ben een zeer tevreden klant!

31 oktober 2018 20:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Lovend! Wat een service! Pas oververhuisd naar slaunch en ben nu al een zeer tevreden klant. Ik heb zelf mijn wordpress verhuisd maar dat ging niet helemaal goed :-( was ook mijn fout maar slaunch heeft zonder pardon mijn fout hersteld, ook heb ik ze gevraagd hier best voor te willen betalen maar zat bij de service in kreeg ik te horen. Ook de website van mijn vrouw gaan we verhuizen naar slaunch.

31 oktober 2018 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Super tevreden! Vorige week mijn Wordpress website verhuisd naar sLaunch en draait als een zonnetje. Bij mijn vorige provider werd zomaar de PHP versie aangepast, bij sLaunch kan ik dit handmatig instellen en dus rustig op mijn gemak klaar maken voor de nieuwe PHP versie. Ook de service is geweldig! Ze nemen veel uit handen en zorgen dat je snel weer online bent. Ook inloggen is geen probleem je kan direct alles aanpassen vele malen meer dan bij mijn vorige provider.

18 september 2018 07:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer goede ervaring. Ik heb een eigen hotelletje en heb diverse domeinnamen en een website draaien bij slaunch. Zelf helaas al een paar keer een fout gemaakt, en Martijn van slaunch helpt me direct. Binnen no-time opgelost en kan ik weer verder, terwijl het mijn domme fout is. Martijn bedankt, en ga zo door. Jullie bieden super service en ook andere collega's! Daarbij ook super dat er nooit storing is, althans altijd online!

4 augustus 2018 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer tevreden, misschien wel meer dan dat. Sinds kort klant van sLaunch ben overgestapt van andere provider waarbij er continu wat was en niet mogelijk was. Bij slaunch was dat niet het geval en kont alles gewoon draaien, verhuizing gedaan ondersteuning gekregen en alles draait als een zonnetje!! Ben erg tevreden en raad iedereen aan hier te hosten!

4 augustus 2018 22:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0