HostingWijzer

sLaunch hosting reviews vergelijken

Er zijn 34 ervaringen achtergelaten door klanten van sLaunch. De gemiddelde, algemene beoordeling die sLaunch heeft gekregen is 9,8.

0 10
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

FANTASTISCH! Zelfs op zondag krijg je netjes antwoordt terwijl ze dan niet eens aanwezig zijn staat op de website. Gister alles verhuisd naar slaunch en ben super tevreden. Wat een klantvriendelijkheid en wat een service. Was huiverig met een verhuizing maar nu werkte het steeds niet vandaar op zondag. Maar totaal niets gemerkt, alles was zo verhuisd en ze hebben me overal mee geholpen. Top jongens!

5 november 2018 20:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Wauw factor! Ben sinds een maand overgestapt naar sLaunch. Huidige provider ging de prijzen verdubbelen en mijn website was vaak niet bereikbaar waardoor klanten geen afspraak konden maken. Bij sLaunch heb ik gevonden wat ik wilde en dat was net dat beetje ondersteuning wat ik nog nodig heb. Ze hebben alles uit handen genomen, domeinnaam was zo verhuisd en de Wordpress website hebben ze gratis overgezet. De website is nog geen minuut offline geweest! Email kon ik zo instellen omdat ik een uitgaande server erbij heb besteld. Ben een zeer tevreden klant!

31 oktober 2018 20:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Lovend! Wat een service! Pas oververhuisd naar slaunch en ben nu al een zeer tevreden klant. Ik heb zelf mijn wordpress verhuisd maar dat ging niet helemaal goed :-( was ook mijn fout maar slaunch heeft zonder pardon mijn fout hersteld, ook heb ik ze gevraagd hier best voor te willen betalen maar zat bij de service in kreeg ik te horen. Ook de website van mijn vrouw gaan we verhuizen naar slaunch.

31 oktober 2018 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Super tevreden! Vorige week mijn Wordpress website verhuisd naar sLaunch en draait als een zonnetje. Bij mijn vorige provider werd zomaar de PHP versie aangepast, bij sLaunch kan ik dit handmatig instellen en dus rustig op mijn gemak klaar maken voor de nieuwe PHP versie. Ook de service is geweldig! Ze nemen veel uit handen en zorgen dat je snel weer online bent. Ook inloggen is geen probleem je kan direct alles aanpassen vele malen meer dan bij mijn vorige provider.

18 september 2018 07:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer goede ervaring. Ik heb een eigen hotelletje en heb diverse domeinnamen en een website draaien bij slaunch. Zelf helaas al een paar keer een fout gemaakt, en Martijn van slaunch helpt me direct. Binnen no-time opgelost en kan ik weer verder, terwijl het mijn domme fout is. Martijn bedankt, en ga zo door. Jullie bieden super service en ook andere collega's! Daarbij ook super dat er nooit storing is, althans altijd online!

4 augustus 2018 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer tevreden, misschien wel meer dan dat. Sinds kort klant van sLaunch ben overgestapt van andere provider waarbij er continu wat was en niet mogelijk was. Bij slaunch was dat niet het geval en kont alles gewoon draaien, verhuizing gedaan ondersteuning gekregen en alles draait als een zonnetje!! Ben erg tevreden en raad iedereen aan hier te hosten!

4 augustus 2018 22:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Super! Heb meerdere pakketten draaien, sinds begin 2016 en nog nooit storing gehad. Service super, helpen direct als je een vraag stelt, ook per WhatsApp direct reactie.

27 juli 2018 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Opzeggen = ellende. Je kunt je wordpress site niet meer benaderen.

23 juli 2018 16:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

SUPER! Meer kan ik er niet over zeggen. WordPress hosting besteld, netjes alle gegevens ontvangen en ik kon aan de slag. Wat daarnaast erg fijn is, is dat de php.ini zelf aangepast kan worden.

17 juni 2018 09:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Klantvriendelijk, snelle service en betrouwbaar! Daar kan ik sLaunch direct bij plaatsen! Een aantal weken geleden WordPress hosting afgenomen. WordPress stond direct klaar ik kon meteen aan de slag. Inmiddels meerdere klanten ondergebracht bij sLaunch en hoor alleen positieve reacties van mijn klanten, werk graag samen met sLaunch.

28 maart 2018 11:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Super service! Contact gehad via de WhatsApp klantenservice en wat zijn deze medewerker behulpzaam! Domeinnaam verhuisd naar slaunch omdat mijn andere provider (strato) totaal niet reageert of hulp biedt, en dat voor een bedrijf dat ook nog veel reclame maakt op tv grrrrrr!

Bij slaunch heb ik mijn domeinnaam ondergebracht, ik kon binnen een paar minuten inloggen op een eigen omgeving, mijn eigen dns instellingen juist zetten zodat mijn mail ook weer direct werkte! Via Whatsapp nam ik contact op, de medewerker regelde alles direct en daarna kreeg ik pas een factuur. Natuurlijk ook meteen betaald, want ben zelf snel geholpen. Zo hoort het! Hier kan strato wat van leren! Als je een goede provider zoekt, adviseer ik slaunch.

20 oktober 2017 14:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Super service, vorige week pakket besteld en binnen no-time stond er een omgeving waarbij WordPress al klaar stond en ik direct aan de slag kon. Gister losse domeinnamen besteld en slaunch netjes alles gekoppeld in het control panel waar ik nu alles zelf kan beheren. Kom over van andere provider waar ik veel last had dat de website uitviel bij vele bezoekers, problemen hier niet gehad website draait ook veel stabieler en lijkt wel of deze veel sneller laad. Ben erg in mijn nopjes en zou iedereen slaunch aanraden.

25 april 2017 08:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Super service! Pas overgestapt van een andere hostingpartij naar slaunch. Mede door de goede ervaringen van andere klanten. Fijnste is dat ze email en whatsapp ook buiten kantooruren vaak direct beantwoorden ook in het weekend. Veel vragen heb ik gelukkig niet want alles draait als een trein. Ben nu een twee maanden klant en nog geen enkele uitval gehad. Dat was voorheen wel anders bij strato. Bij sLaunch werken ze niet met aanbiedingsprijzen maar standaard tarieven zo weet je als klant wat je betaald. Bij vele zijn het lokkertjes en de jaren erna vragen ze toren hoge bedragen zonder enige service. Dat is bij slaunch gelukkig niet het geval. Martijn die mij heeft geholpen super bedankt voor je snelle en super service! Top!

7 maart 2017 08:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Super, super! Vanmiddag vele domeinnamen besteld voor onze zaak die allemaal moeten linken naar onze website of pagina's binnen onze website. Bij sLaunch zit doorsturing website gratis inbegrepen (wat overigens bij andere NIET het geval is en later aanvullend voor factureren!) bij sLaunch in ieders geval niet!

Direct na onze bestelling ontvingen we (op een zondag) een mail van sLaunch, dat we waarschijnlijk een typefout in diverse domeinnamen hadden gemaakt, en of we dit wilde controleren. En het klopte! We hebben de juiste namen doorgegeven en na 2 uur draaide alles al! Helemaal top! Nu kunnen we maandag meteen onze winkel in orde gaan maken.

We lazen over de goede service van sLaunch vandaar dat we hier geregistreerd hebben, en dat klopt! Zelfs als de klant een fout maakt, op een zondag mailen ze netjes en maken daarna alles direct in orde. Een dikke 10 van ons!

20 november 2016 20:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Geweldig, meer kan ik er niet over zeggen. Wij hadden diverse domeinnamen draaien bij verschillende hostingpartijen. We zijn vaak op de goedkoopste afgegaan, maar na een paar jaar blijkt dat al niet meer te kloppen omdat je dan een welkomstkorting krijgt die later zeker dubbel terug betaald wordt. Wat ons opviel was dat tevens domeinnamen regelmatig niet te bereiken waren. En voor iedere aanpassing ontvingen we soms een forse factuur.

We hebben contact gelegd met sLaunch, Martijn reageerde direct op onze email met aanvullende informatie. Gaf netjes aan dat sLaunch niet de goedkoopste is maar zeker ook niet de duurste en wat wij konden verwachten. Email en website worden doorgestuurd en zelf kunnen wij netjes aangeven om DNS aan te laten passen en hier worden geen extra kosten voor berekend wat bij andere partijen wel het geval is. Wij zijn heel blij dat we tegen sLaunch zijn aangelopen en weten zeker dat we nog heel lang klant zullen blijven! Inmiddels gaan we naast onze domeinnamen ook de hosting van ons bedrijf verhuizen. Als iets fout gaat laten we ons horen, maar als het goed gaat ook zeker. Klasse sLaunch!

12 oktober 2016 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0