HostingWijzer

sLaunch hosting reviews vergelijken

Er zijn 48 ervaringen achtergelaten door klanten van sLaunch. De gemiddelde, algemene beoordeling die sLaunch heeft gekregen is 9,8.

0 10
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Zeer, zeer tevreden. Gister avond informatie gevraagd en direct per mail antwoordt gekregen. Hoefde niet lang na te denken want een bedrijf dat in de avond uren zijn klanten te woord staat heeft deze op de eerste plaats. Nog dezelfde avond was mijn hosting pakket klaar, gereed voor gebruik. WordPress was al geinstalleerd en ik kon direct aan de slag. Dat noem ik nog eens service!! Pakket heb ik via de website geregistreerd en betaald, daarna was het binnen een uur actief en kon ik beginnen met bouwen. Erg tevreden, super service en zeer snelle afhandeling. Reageren altijd snel en direct op mail.

28 september 2016 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Super service! Had een bestelling gedaan bij sLaunch en binnen een mum van tijd had ik alle gegevens, kon ik inloggen op mijn pakket, draaide mijn mail en stond mijn WordPress installatie klaar. Later een keer contact opgenomen omdat ik ergens tegenaan liep, was zaterdag avond en toch kreeg ik binnen 5 minuten een reactie, probleem was opgelost.

Daarnaast heb ik diverse domeinnamen geregistreerd, deze ook allemaal zonder extra kosten doorgelinkt van zowel website als het email adres. Bij vele vragen ze hier extra kosten voor maar bij sLaunch niet. Erg tevreden erover en raad iedereen aan om klant te worden.

8 juli 2016 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Overgestapt van MijnDomein naar sLaunch. Bij sLaunch wordt je ook direct per mail buiten kantooruren geholpen, zetten een WordPress installatie klaar en je betaald minder. Daarnaast draait alles nu ongeveer 4 maanden en hebben we nog geen storing gehad gelukkig. sLaunch is zeer zeer stabiel!

29 juni 2016 13:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Overgestapt van mijndomein naar slaunch. Bij mijndomein erg vaak storing en website niet bereikbaar. Bij slaunch is de service super en daarnaast de afgelopen weken is mijn website niet down geweest wat bij mijndomein regelmatig voorkwam. Ben helemaal trots dat mijn website nu weer volledig bereikbaar is via slaunch!

2 mei 2016 14:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Super service, vanochtend een hosting pakket besteld met domeinnaam en vermelding op WordPress klaar te zetten. Na 2 uur ontving ik een bericht dat mijn WordPress installatie klaar stond en ik direct een de slag kon. Reageren snel op mail zelfs op mijn whatsapp bericht. Bij mijn andere website bij een andere partij duurt het 24 uur voordat men iets heeft geregeld, deze ga ik ook direct overhuizen naar slaunch.

28 april 2016 15:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM500

Top bedrijf! Super service! Vandaag problemen met mijn website bij strato. Ben gaan zoeken naar een andere provider en kwam slaunch tegen. Heb een mail gestuurd en kreeg binnen 10 minuten antwoord en dat op de avond van koningsnacht! Heb direct alles verhuist en slaunch heeft meteen een wordpress klaar gezet. Heb ik mooi wat te doen de komende dagen, en een voordeel ben gewoon weer bereikbaar geen storing!

26 april 2016 22:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Vorige week overgestapt naar sLaunch en super service! Hiervoor zat ik bij Strato en wat een bagger zooi was dat, nooit bereikbaar en geen reactie op mail. Bij slaunch hebben ze alle wat ik zocht, een website die gewoon online is en service. Zelfs na opening reageren ze op mail voor vragen. Via het systeem erg makkelijk om mailadressen aan te maken, te wijzigen en door te sturen. Daarnaast hadden ze alles na een paar uur klaar staan, zodat ik zelf direct aan de slag kon en geen enkele installatie hoefde uit te voeren! Mocht je twijfelen of niet tevreden zijn over je huidige provider dan adviseer ik sLaunch!!

17 april 2016 10:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Gister een hostingpakket besteld rond 20:00 uur, na nog geen 1,5 uur ontving ik inloggegevens voor mijn hostingpakket, was mijn domeinnaam actief en stond een WordPress installatie klaar. Dat noem ik nou service!! Zelfs toen ik een bedank mailtje stuurde ontving ik antwoord! Fijn als mensen naast hun werk dezelfde hobby hebben en netjes de klanten per mail na werktijd te woord staan! TOP!

13 april 2016 16:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Snelle afwikkeling, gister avond domeinnaam geregistreerd en vanochtend alles al online. Kan mooi mails ontvangen op mijn eigen adres via het info adres en de url is in mijn bezig. Super!

2 april 2016 09:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Goede service, domeinnaam erg snel gereserveerd en ook direct doorgezet. Voor ik het wist was ik te bereiken via de domeinnaam. Heel erg fijn de gratis diensten, bij vele betaal je om je domeinnaam door te zetten, bij slaunch niet en doen ze gewoon voor je. Dat vind ik super!

30 maart 2016 09:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Super service! Na een hoop gezeur van Strato eindelijk overgestapt naar sLaunch, vaak offline, nooit bereikbaar en zelfs de verkeerde verhuiscode doorgeven. sLaunch heeft met super geholpen bij de overstap alle complimenten voor hen! Meteen mail gratis doorgestuurd en alles juist ingesteld!

29 maart 2016 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Zeer positief, vragen worden (ook nu met pasen) snel beantwoord per email. Vanochtend een domeinnaam besteld, nu al actief doorgelinkt naar een pagina binnen onze website!

28 maart 2016 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM500

Wij zijn een eigen webdesign bedrijf in omgeving Den Bosch. Sinds vorig jaar zijn wij overgestapt naar sLaunch met al onze websites en hier hebben we geen spijt van! Ze bieden eerste klas kwaliteit, ALTIJD ONLINE!, en goede service. Inmiddels hebben we ook onze losse domeinnaam verhuisd. Waarom? Je betaald voor een domeinnaam bedrag x en je weet wat je er voor krijgt, geen achteraf kosten, doorlus kosten, kosten voor dns aanpassing etc. We ontvangen zelfs van onze klanten positieve berichten dat website sneller is, en er geen storingen meer zijn. HELEMAAL TOP!

25 maart 2016 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch PM250

Al jaren een pakket draaien bij sLaunch, een Shared pakket om precies te zijn. Nooit server uitval, nooit gezeur. En mocht ik zelf iets fout hebben gedaan, even een mailtje en ze lossen het direct op. Ook als je savonds of in het weekend een mail stuurt. Ben erg tevreden en geef het advies aan vrienden om hier je hosting onder te brengen. Je betaald het juiste bedrag voor super kwaliteit, super service en je wordt als klant gezien.

25 maart 2016 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
sLaunch

sLaunch review door

Ervaring met hostingpakket:
sLaunch anders

Diverse hosting en domeinnamen draaien. Erg fijn dat er direct een WordPress installatie wordt klaar gezet. Altijd online nooit gezeur en er wordt direct op een mail gereageerd. Als een klant van mij een aktie wil met een domeinnaam heeft sLaunch dat binnen een paar uur geregeld, domeinnaam doorgelinkt en dns aangepast zonder extra kosten o.i.d.

Klasse provider erg content ermee, beveel deze zeker aan!!

15 maart 2016 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0