HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 541 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Klant bij Sohosted sinds 2008. Was altijd tevreden. Ik heb dezelfde ervaring als Tristam. Tijdens de migratie kon ik heel lang niet bij de databases. Doodeng, ik weet niet eens of er transacties verloren zijn gegaan.
Vanwege de ongevraagde migratie worden de prijzen flink omhoog gegooid. In mijn geval een verdubbeling van de kosten. Ik ga nu maar overstappen naar een andere provider.

3 maart 2021 09:27
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
2,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben sinds kort zéér ontevreden over de dienstverlening van Sohosted. Voorheen een prima partij maar door een zéér slecht verlopen migratie en de compleet onbekwame afhandeling hiervan, zowel in technische zin als in klantvriendelijkheid is dit meteen een ondermaatse partij geworden.

Zowel zakelijk als privé raad ik iedereen af om hier een hosting bij af te nemen.
Door een onvrijwillige migratie is mijn website meerdere dagen offline komen te staan, database onbereikbaar geworden, mail werkte niet meer, werk verloren gegaan omdat er een oude kopie van een database stond.

Daarnaast is er door een Sohosted-tool in mijn broncodes gerommeld zónder dat ik hierover geïnformeerd ben!!!

Absoluut geen partij waar ik een positief advies over zou afgeven.

16 februari 2021 17:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Wat voor ons een groot probleem was is door de SoHosted Klantenservice snel en adequaat opgelost.
we hadden al goede ervaringen maar dit bevestigde het weer. Ga zo door.

25 juni 2020 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Door een stom foutje de poten onder m’n eigen stoel vandaan gehaald en mijzelf buiten gesloten van VPS. Geen nood, SoHosted was zoals altijd eenvoudig met een telefoontje aanwezig en behulpzaam. Het schip werd binnen No-Time weer voor mij vlot getrokken. Geweldige provider met een geweldige staf. Bedankt Marco.

25 juni 2020 09:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik gebruik al jaren SoHosted en ik raad het ook aan aan mijn klanten. De prijs/kwaliteit verhouding is top en als je vragen hebt staat de support altijd voor je klaar.

22 juni 2020 13:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Heel goed en snel geholpen door de servicedesk.

18 juni 2020 18:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted ManagedVPS - Medium

Mijn ervaring is dat ze snel reageren, persoonlijk zijn. Elke dag hun best doen alles op en top draaiende te houden.

18 juni 2020 12:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Prima service.
Deskundige mensen
Correcte behandeling

18 maart 2020 15:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Het werkt allemaal prina bij sohosted, maar de ondersteuning voor ssl is slecht. Er is geen ondersteuning voor Let's Encrypt waardoor je gedwongen bent naast het hosting pakket een duur certificaat aan te schaffen. Als je een klein pakket hebt (3,95/mnd) komt daar 7 euro per maand bij voor een certificaat met wildcart ondersteuning. Duur!

30 december 2018 18:50
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
3,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeeeeeeer tevreden over de snelle hulp!!!
Ik ben een zeer tevreden klant!!

27 december 2018 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Al jaren klant bij sohosted en altijd naar meer dan volle tevredenheid. Alleen de laatste paar maanden gaat het niet goed. Helpdesk niet te bereiken, geen of erg late reactie op mail, extra dingen bij moeten kopen en nu ook site welke meerdere keren per dag plat gaat. Volgens sohosted komt dat omdat ik beter een eigen server kan nemen ipv shared server. Waarom moet dat Ineens? Lijkt mij dat het probleem toch echt niet daar vandaan komt? Helaas.. Sohosted was erg goed, nu helaas niet meer. :(

1 oktober 2018 21:29
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Vreemd, vroeger uitstekende ervaringen met Sohosted...deden meer dan hun best om mijn klanten te helpen maar sinds een paar maanden niet meer goed. Telefonisch NIET te bereiken. Via chat zeer moeizaam hulp aangevraagd. Het lijkt wel alsof ze de mail niet goed lezen, ik moet mijn probleem 5 keer uitleggen. Vreemd en jammer. Wat gaat er mis Sohosted?

15 juni 2018 10:02
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Vroeger goed, met de dag slechter.

Alles holt achteruit en steeds krijgt iets anders weer de schuld.
Dan ziekte, dan personeel, dan een communicatiefout, dan te druk. Zelfs de AVG kreeg de schuld, terwijl dit al 2 jaar bekend is...

Wel steeds alle prijzen verhogen, maar daar merk je niks van in de kwaliteit.

Overal zetten ze telefonisch bereikbaar te zijn, maar stug niet opnemen en een bandje afspelen met 'we zijn druk'.

Op het hoogtepunt hadden we hier 150+ domeinnamen (hosting/vps) inmiddels maar aan het afbouwen en verhuizen.

Spijtig, terwijl we juist zo blij waren met een degelijke hostingpartij die het begreep ondanks dat de prijs hoger was. Maar daar wilde je gewoon voor betalen. Zo goed waren ze.

13 juni 2018 11:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Wanneer heb je de mensen van je hosting echt nodig? Als er iets mis gaat of als er een storing optreedt. Nou gebeurt dat weinig, maar toen het een keer zo was, had ik in een mum van tijd reactie en niet slechts oppervlakkig. En toen ik HTTPS wilde op mijn website, dacht men goed mee. Prettige partij om zaken mee te doen!

6 december 2017 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Weer een top service van Sohosted! Ga zo door

6 december 2017 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">