HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Betrouwbaar en betaalbaar. Goede service en snelle responstijd. Beste keuze wat mij betreft.

18 april 2016 01:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Gemakkelijke webinterface om een domeinnaam door te sturen. SoHosted is één van de weinige in NL die de nieuwe domeinnamen (zoals www.luc.am ) voor een behapbare prijs kan aanbieden.

Nog geen problemen gehad, en dus niet met support in contact hoeven komen. Geweldig dus.

10 april 2016 12:15
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Voor een mooie prijs heb je prima kwaliteit en vlotte support. Ik ben heel tevreden.

9 april 2016 13:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

super goede en snelle service, ook bij problemen en vragen

8 april 2016 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Helder en nuchter, zonder overbodige verkooppraatjes. Mensen met verstand achter de knoppen en behulpzaam wanneer je als digibeet even de weg kwijt bent. Goede telefonische bereikbaarheid en support. Fryslan Boppe.

5 april 2016 10:18
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima kwaliteit. Als je een vraag hebt zijn de medewerkers goed bereikbaar en behulpzaam

4 april 2016 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Had wat problemen met de installatie van WP .1 Mailtje naar SoHosted en ik werd direct geholpen zodat ik meteen weer verder kon

4 april 2016 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Voor de eerste keer een domeinnaam + hosting afgenomen via deze partij. Omdat mijn reguliere partij geen .frl had.
Eerste indruk is erg goed, website en beheerpanel zijn erg overzichtelijk en de informatie voorziening is goed.

Volgende domeinnaam gaat hier zeker ook vastgelegd worden!

30 maart 2016 10:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ken ze niet anders als snel en (gebruiks)vriendelijk.

29 maart 2016 09:29
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Positief. Snelle afhandeling van vragen.

28 maart 2016 10:18
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Steeds behulpzaam en werken alles snel af.
Heel content van deze webhosting provider en hun dienstverlening. Communicatie loopt vlot ook bij bijvoorbeeld technische problemen.
Tevreden klant uit België (Antwerpen)

23 maart 2016 09:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Na jaren bij Transip klant te zijn geweest, voelde ik me daar bij verschillende voorvallen steeds minder klant..., laat staan koning.

Op zoek gegaan naar een nieuwe hosting provider welke in ieder geval telefonisch bereikbaar (en niet alleen de verkoopafdeling) was indien er een probleem. Daarnaast was voor mij prijs/kwaliteit een belangrijke voorwaarde.
Nu enkele keren contact gezocht met Sohosted ivm vragen. Elke keer snel en deskundig te woord gestaan en over de kwaliteit en prijs ben ik ook dik tevreden. Kortom kan deze partij aan eenieder aanbevelen.

22 maart 2016 19:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Met wat voor vraag ik ook kom, er komt altijd een antwoord waar ik mee verder kan. Dat is nog eens service!

21 maart 2016 11:00
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima hosting provider. Overstap indertijd goed geregeld en probleemloos tot op heden. Goede prijs kwaliteit. Tot op heden geen negatieve ervaring gehad bij deze host.

19 maart 2016 09:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Het hele proces van aanvraag tot oplevering is compleet geautomatiseerd. Deze is helder duidelijk en snel. De communicatie per mail verliep ook correct. Inmiddels weer met een jaar verlengd, dit proces is ook prima ingericht. Tot nu is het niet nodig geweest persoonlijk contact op te nemen, maar verwacht dat dit correct verloopt. Kortom fijne hosting met mogelijkheden.

18 maart 2016 10:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0