HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

GEvers Web-Projects ontwerpt en realiseert websites voor bedrijven en particulieren. De websites worden gehost bij Sohosted tot volle tevredenheid. Bij Technische problemen of technische vragen wordt je heel snel, met kwaliteits oplossingen, vriendelijk geholpen

17 maart 2016 10:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Makkelijk en snel een domein reserveren. Ik was getipt door iemand om het via SoHosted te doen, alleen bleek later dat de prijzen waren veranderd: een mailadres aanmaken en koppelen aan het domein kost ineens geld.... Heb geen ervaring met support (dat is vast een goed teken!). maar moest een rating aangeven.

16 maart 2016 13:53
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Top provider. Snelle en vakkundige hulp bij overstap en voor de rest enkel positieve ervaringen

15 maart 2016 14:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Fijn

10 maart 2016 18:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima provider. Bij vragen/problemen neem ik telefonisch contact op en word ik direct geholpen.

10 maart 2016 14:43
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede ervaring, de hulp bij het uploaden en het maken van een website is eerste klas en kan bijna niet beter,
Daarbij zijn ze snel en goedkoop,
Wat wil een mens nog meer.
Bedankt Sohosted.

10 maart 2016 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Ik heb hele goede ervaringen met Sohosted! De support staat direct voor je klaar. Ook de technische invulling wordt door Sohosted uitgevoerd als bijvoorbeeld mijn eigen kennis daar niet toe reikt. Binnen 24 uur heb je bericht en zijn bijna alle calamiteiten opgelost!

7 maart 2016 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Support weet ik eigenlijk niet of die goed is, want die heb ik nog nooit nodig gehad. Alles werkt altijd naar behoren. Heel belangrijk, vind ik dat.

3 maart 2016 14:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik heb erg goede ervaring met support, ik ben nogal eens geswitched met url-aders en daarbij hebben zij mij altijd goed geholpen. Zeer tevreden!

2 maart 2016 09:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben nu 1 jaar bij Sohosted met verschillende accounts. Ik had dit veel eerder moeten doen. Mijn complimenten voor jullie werkwijze, ondersteuning, begrip en hulp.

1 maart 2016 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima ervaring, ik ben geen pro met hosting maar je wordt hier goed onderweg geholpen!

28 februari 2016 09:27
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben erg tevreden met SoHosted. Twee maanden heb ik te kampen gehad met zogenoemde 'aanvallen' uit verschillende landen. Ik ben meteen naar de klantenservice gegaan en SoHosted heeft alles voor me opgelost en superhandige tips gegeven over hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen. In één woord is de support van SoHosted geweldig!

21 februari 2016 20:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

fijne partij om mee samen te werken, telefonisch altijd direct te bereiken en pakken snel dingen op

18 februari 2016 11:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Werkt goed en snel met fijne en vriendelijke support.

17 februari 2016 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

SoHosted biedt voor een redelijke prijs een goed product en prima service. De helpdesk is erg alert en snel als er een probleem is helpen ze mij deskundig. Ik geef dan ook graag aan anderen mijn mening en ervaringen met SoHosted door.

14 februari 2016 23:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0