HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben vorig jaar begonnen met het opbouwen van een familie wesite. Na wat speurwerk op internet viel de keus voor webhosting op SoHosted. Een goede ondersteuning voor een redelijke prijs. Na ruim een jaar ben ik nog steeds zeer tevreden

9 februari 2016 20:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Heel fijne webhost. Een helpdesk die je een stap voor is (proactief) want voordat je je zin afhebt, hebben ze je als het ware al geholpen. Uitstekende bereikbaarheid per telefoon.

8 februari 2016 14:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben overgestapt van Webreus naar SoHosted, omdat ik de mogelijkheid wilde hebben voor telefonisch support.
Support heb ik uitgebreid gekregen! Zowel via de telefoon als via de mail. De support is snel en zeer behulpzaam.
Ik ben zeer tevreden over kwaliteit van de host, niks op aan te merken. De prijs is hoger dan bij Webreus, maar daar was amper sprake van support. Prima prijsverhouding! Ik raad SoHosted aan iedereen aan!

4 februari 2016 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Fijne hoster, ik heb verschillende websites hier gehost en ben een tevreden klant. Ze hebben ook een zeer goede klantendienst, ze reageren snel, zijn vriendelijk en professioneel.

1 februari 2016 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben nu al bijna 6 jaar klant van ze en nooit problemen mee gehad. Wanneer ik een vraag heb, wordt ik snel en accuraat geholpen. Er werken er mensen met verstand van zake.

Soms als ik op zondagavond een mail stuur, krijg ik nog binnen een kwartier antwoord. Ze zijn dan niet eens open. Duidelijk dat er mensen werken met passie voor hun baan.

Top!

29 januari 2016 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Dit is wat je verwacht van een provider, verstand van zake, snelle ondersteuning en voor minder ervaren webmasters en starters goede informatie en ondersteuning. ik had nog een website bij een andere provider welke ik na mijn ervaringen met Sohosted in december 2015 heb overgezet. Hiermee had ik ook geen ervaring maar met het overstap document en 1 telefoontje was het snel voor elkaar. Dan mag een provider ook iets duurder zijn toch!

25 januari 2016 09:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Uitstekende service

25 januari 2016 08:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Tijdens de periode dat we klant zijn, nog geen slechte beoordelingen met de webhosting ervaren. Doe zo verder.

23 januari 2016 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

denken goed met je mee en altijd bereid te helpen! top dank!

18 januari 2016 11:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Gewoon prima, opstarttraject is duidelijk, helder en ineens/snel in orde.
Bij vragen direct deskundig antwoord.
Geen overladen informatie en reclame, maar wel to the point mailing, hele goede prijs/prestatieverhouding en aanbevelenswaardig!

16 januari 2016 12:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Zeer goede ervaring met Sohosted, van een kleine speler uitgegroeid tot een middelgrote speler op webhostingsgebied. Support is adequate en snel.
Ik heb nu 4 websites met hosting en domein bij Sohosted en ben dik tevreden.

13 januari 2016 20:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Het bedrijf heeft niet alleen simpelweg een goede uptime, maar wat mij het meest aanspreekt is de snelle en oprecht vriendelijke communicatie. Ook de ontwikkelingen om het geheel te verbeteren en daar dan de klanten direct bij te betrekken middels testpanels, vind ik een plus.
Wat ook bij mijn keus heeft meegespeeld is de onbeperkte mail ruimte. Bij online raadplegen dient dat wel via hun webmail adres te gebeuren en niet direct via het eigen domein. Dat is cosmetisch gezien jammer, maar het voordeel van de ruimte weegt zwaarder. Bij het mailen via mailclients merk je hier overigens ook verder niets van.
Alles is naar mijn idee in goede handen bij bij So Hosted!

9 januari 2016 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Wij zijn als energie coöperatie zeer tevreden met Sohosted, doen wat er gedaan moet worden zonder verdere poespas er om heen. Prijs is zeker niet te hoog, je krijgt echt waar voor je geld.

7 januari 2016 19:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Wij maken gebruik van de diensten voor een website van een internationaal project waarbij support in het Engels van belang is. We zijn zeer tevreden over support en nakomen van afspraken.

4 januari 2016 08:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Bij vragen help de helpdesk via chatsessie meteen en adequaat

3 januari 2016 14:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0