HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik moest hals over kop en met spoed een website verhuizen en SoHosted heeft mij daar supergoed bij geholpen. Al mijn vragen werden snel, goed en volledig beantwoord en er werd zelfs meegedacht en werk voor me uit handen genomen. Binnen no-time was het allemaal perfect geregeld.
Mijn andere websites ga ik ook naar hen verhuizen!

28 december 2015 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede ervaringen met uitstekende service. Niet de goedkoopste, maar wel kwalitatief zeer goed.

22 december 2015 15:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Correcte prijs en goede (d.w.z. ter zake kundige) support. Vooral dat laatste is deze dagen zeldzaam ! Technisch zijn er nog productverbeteringen mogelijk.

22 december 2015 15:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Erg stabiel, nooit problemen gehad dat de site onbereikbaar is.
Staan je deskundig te woord als je vragen hebt.

Top!

22 december 2015 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima prijs kwaliteit verhouding.
Geen gezeur met zogenaamd voordeliger aanbiedingen.
Heldere communicatie als er iets wijzigt.
Ondersteuning: snel en professioneel

15 december 2015 13:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

No-nonsense hostpartij met een uitstekende klantenservice. Als je belt krijg je nog gewoon een mens aan de lijn die je problemen oplost. +1

13 december 2015 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Draait zoals het hoort, in de drie jaar slechts 1x een storing gehad die niet langer duurde dan 5 min. Ooit door fout van mijn klant enorme traffic op mijn vps. Sohosted heeft dit meteen opgelost door mijn server te upgraden. Kortom erg blij mee en doen wat ze beloven!

10 december 2015 09:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede en snelle hosting en super support!

9 december 2015 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima bedrijf, alles online afgehandeld, via email werd ik op de hoogte gehouden van de status.

7 december 2015 18:40
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

SoHosted is een uitstekende Hostingspartij, die voldoende keuze mogelijkheden biedt uitgevoerd in overzichtelijke pakketten. De service is zeer accuraat en er zijn voldoende relevante instructies beschikbaar op de supportafdeling. Kwaliteit van webpagina’s en emailverkeer is tot op heden zeer stabiel.

7 december 2015 17:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Perfecte snelle aanmelding om een domeinnaam te krijgen en vaak al direct klaar om je bestanden te uploaden na het aanmelden! Ik gebruik 5 websites bij SoHosted en ik zal daar blijven!

6 december 2015 22:01
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik kan er kort over zijn: super! Ik breng al onze klanten onder bij Sohosted. En mocht er een keer iets zijn, dan word ik altijd snel en goed geholpen.

2 december 2015 09:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Super hosting bedrijf!

1 december 2015 17:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer klant- en gebruiksvriendelijk. ik ben erg tevreden

30 november 2015 10:38
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Simpel gezegd gewoon zoals het hoort! En top klanten service!

23 november 2015 14:37
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0