HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik gebruik SoHosted enige maanden en dat bevalt me eigenlijk prima. Ik heb een wat kleiner pakket en dat is ruim voldoende voor mijn website. Geen storingen of outages. Zou het iedereen aanbevelen.

19 november 2015 09:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Volgens mij doet de provider wat ie moet doen. Prima.

18 november 2015 09:53
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Goede en snelle hosting voor een goede prijs en super snelle support die vaak net een stapje meer zet dan je hebt gevraagd!

16 november 2015 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

zeer professionele service

16 november 2015 13:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Hoog gebruiksgemak en zeer betrouwbaar.

14 november 2015 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima!

13 november 2015 15:14
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Al meer dan 3 jaar bij sohosted, en maar 3 storingen met kleine kinder gehad. Steeds bij kleine problemen goed en snel geholpen. Nu ook via chat en dat vind ik een top pluspunt!

12 november 2015 11:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Snel antwoord op vragen.

12 november 2015 09:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Heerlijk bedrijf. Prima hosting en geweldige ondersteuning!

6 november 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Ben zo onwijs tevreden over de service van Sohosted. Ik had best wat lastige vragen en die hebben ze snel en met alle vriendelijkheid beantwoord. Als ik iets niet zelf kon, en dat was best veel :-), hielpen ze mij zonder mij het gevoel te geven dat ik een domme doos ben. Heel prettig. Kortom: snel, vriendelijk en met vakmanschap.

2 november 2015 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Het enige minpunt dat ik had is een week of 2 geleden verholpen (het niet ondersteunen van htaccess bestanden). Daardoor is dit verreweg de beste webhost die ik in tijden gezienn heb!

Als je me zou vragen wat het beste is aan sohosted dan zou ik zeggen de support. Altijd snel en duidelijk antwoord!

1 november 2015 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Over gestapt van mamut naar sohosted wat een verschil, alles loopt gewoon als een trein en als er problemen zijn 1 telefoontje en word geregeld. Nooit storingen of onbereikbaar dus van ons een dikke 10!

29 oktober 2015 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben al jaren zeer tevreden klant. Niets is te veel voor Sohosted, ze helpen je altijd!
Ze hebben verstand van zaken en durven ook te zeggen dat ze het even niet weten.. snel genoeg daarna zorgen ze dat ze het weten en helpen ze je alsnog en als vanouds.
Deze servicegerichtheid doet zich overigens voor op alle afdelingen.

Veel providers kunnen hier echt iets van leren !!

28 oktober 2015 09:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima hosting. Niks te klagen. alles werkt naar behoren.
De eerste stappen werden duidelijk uitgelegd.
Geen klachten dus.

27 oktober 2015 13:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Wij bouwen veel websites voor onze klanten en hosten alles bij Sohosted. Daar waar andere hostingbedrijven het altijd laten afweten werkt Sohosted super! Snel, full acces, overzichtelijk beheer en super service! Je kan ze altijd bellen en het probleem wordt gelijk opgelost!
Beste hoster van NL!

26 oktober 2015 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0