HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Eigenlijk hebben we nooit problemen. Als we vragen hebben dan is er goede service. Factuurinformatie wordt goed en tijdig gedeeld.

23 oktober 2015 09:42
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

De service van Sohosted is uitmuntend. Al sinds ik klant ben (ergens in de jaren 90) wordt ik altijd snel en goed geholpen bij problemen. Ik krijg werkelijk het idee dat ik de enige ben die om hulp vraagt zoveel tijd nemen ze voor je. Echt super.

22 oktober 2015 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Erg goede hosting voor een lage instapprijs. Persoonlijke en snelle service via o.a. e-mail en handig dashboard. De hosting is met name goedkoop, domeinen zijn elders soms goedkoper, maar als geheel zou ik SoHosted bij iedereen aan kunnen bevelen vanwege de goede totaalprijs en goede support.

22 oktober 2015 10:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Mijn vragen worden snel, binnen een paar uur al beantwoord en het probleem is al zover opgelost dat ik meteen verder kan met mijn site.

19 oktober 2015 09:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Al twee jaar een zeer tevreden klant bij SoHosted. Ik heb verschillende hosters geprobeerd, maar bij SoHosted staan ze simpelweg altijd voor me klaar. Vragen worden spoedig beantwoord en waar mogelijk wordt er meteen meegedacht in oplossingen. Een menselijk bedrijf, dat graag de puntjes op de i zet voor hun klanten.

18 oktober 2015 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

prima dienstverlening en bij een vraag of probleem wordt je heel persoonlijk geholpen!

17 oktober 2015 11:06
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Heel tevreden over deze webhosting. Alles makkelijk en snel, superservice voor een goede prijs geregeld!

16 oktober 2015 11:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Bij mijn vorige provider waren er regelmatig technische problemen, mails kwamen met vertraging binnen en helpdesk as moeilijk - niet per telefoon - bereikbaar.
Bij Sohosted vanaf eerste dag een heel fijn contact met helpdesk - telefonisch en per mail. Tot nu toe nog geen problemen ondervonden. Met andere woorden, ik ben erg tevreden.

14 oktober 2015 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ben sinds een paar maanden klant, overgestapt van diverse hosters, maar geen kunnen tippen aan SoHosted. De snelheid, de support, de service alles klopt.

Ze staan 24/7 klaar, zelfs als je problemen heb met een website op plugin gebied van Wordpress bijv. ze staan je nog bij en helpen je.

Zeer aan te raden en zeer tevreden!

14 oktober 2015 09:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben bij veel hostingproviders geweest, maar de support die SoHosted levert is echt goed. Ze zijn proactief en meedenkend, ze zijn misschien niet de goedkoopste en hun control panel werkt ook niet op en top, maar de support maakt het goed!

13 oktober 2015 10:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede en vriendelijke service. Goed bereikbaar ook.

12 oktober 2015 15:54
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Super, zoals ze bij Sohosted altijd klaar staan voor je als je kleine of grote vragen hebt. Wij zijn zelf digibeten maar ze weten het goed uit te leggen zodat we al onze sites en URL's kunnen managen.

12 oktober 2015 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Gewoon prima! Ik zit hier al jaren en heb eigenlijk nooit problemen gehad, mijn site altijd online en als ik een vraag had werd die steeds snel en goed opgelost.

10 oktober 2015 14:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik zit al een paar jaar bij SoHosted en dit bevalt mij uitstekend. Ik wilde zelf mijn website maken met wordpress maar kreeg dit niet geinstalleed. Iemand van Sohosted heeft dit toen voor mij gedaan! Dit scheelde mij super veel werk en dit hoorde toen der tijd nog niet eens bij hun diensten. Dus was dus echt service! Ik heb ervaren dat ze altijd net iets verder met je meedenken dan dat je verwacht. Bij een eerdere hosting vervaarde ik het tegenovergestelde. In elk geval: ik raad sohosted zeker aan! Betrouwbaar, professioneel en toegankelijk.

1 oktober 2015 09:16
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Geen specifieke support nodig geweest tot nog toe.

29 september 2015 15:45
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0