HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Betrouwbaar, prijsvriendelijk,snel en goede technische support. In de afgelopen 3 jaar enkel 1 technisch probleem gehad die binnen een uur was opgelost.

29 september 2015 13:10
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Door de vriendelijkheid en behulpzaamheid al ruim twee jaar een hele tevreden klant!

29 september 2015 11:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

fantastische service, technisch up-to-date en allerbelangrijkst en van doorslaggevende betekenis: in het zeldzame geval, als het echt nodig is kun je iemand met verstand van zaken aan de telefoon krijgen.

28 september 2015 13:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Inderdaad, van mij krijgen ze overal 10 sterren voor. Naast de lage prijs, ook gewoon de beste kwaliteit. Makkelijke gebruikersinterface en je kunt altijd om hulp vragen.

Ik heb nog nooit problemen gehad met SoHosted. Mijn website is nog nooit offline geweest en de snelheid van de website is super!

Zelfs wanneer mijn website een foutmelding gaf omdat ik zelf ergens een fout had zitten in mijn script, losten hun dit voor mij op, en dat binnen 10 minuten! (was trouwens op een vrijdag avond rond 11 uur..) Dit is nou precies de service waar SoHosted voor staat!

Voor de mensen die toch eigenwijs verder gaan zoeken naar een goede/goedkopere hoster, bespaar je de moeite... je komt toch wel uit bij SoHosted ;)

26 september 2015 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima verhouding prijs/kwaliteit. Goede support, persoonlijk en binnen 24 uur antwoord. Top!

25 september 2015 11:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Na wat zoekwerk kwam ik bij SoHosted terecht. Prima prijzen en dito diensten! Enig aandachtspunt dat ik kan verzinnen is wellicht een installatieservice voor bijvoorbeeld wordpress, dat was even uitvogelen voordat ik door had hoe ik Dat op de server kreeg. Maar als het eenmaal draait, draait het!

18 september 2015 15:41
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Werkt snel. Zeer vriendelijke en uitgebreide ondersteuning.

9 september 2015 21:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben echt super tevreden. Ze helpen met echt met alles. Je krijgt veel voor je prijs. Ik ben super dankbaar. Een aanrader voor iedereen

9 september 2015 10:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Alles snel geregeld en goed bereikbaar bij vragen.

8 september 2015 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede, snelle klantenservice en prima webhosting

8 september 2015 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goed pakket tegen scherpe prijs, plus vlotte en duidelijke service. Een club waar ik op kan vertrouwen. Heb Sohosted meerdere keren aan andere klanten aanbevolen.

7 september 2015 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Geen probleem!

1 september 2015 09:13
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Super service, snel contact, hulpvaardig en meedenkend.

Helemaal tevreden!

31 augustus 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

heel tevreden met deze hosting.

30 augustus 2015 19:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Nog nooit problemen meegemaakt, en toen ik dacht ze wel te hebben (langzaam reagerende website, terwijl andere sites wel goed reageerden) ben ik dezelfde dag nog vooraan de migratie queue gezet die gestart was.
En daarna weer zoals daarvoor een snel reagerende website, netjes geregeld, zoals ik vele jaren gewend ben!

26 augustus 2015 10:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0