HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Heel goeie support en gemakkelijk in gebruik. Een correcte prijs en zelf te beheren zonder extra kosten

26 augustus 2015 09:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Met Stressplein.eu hebben we hele goede ervaringen met Sohosted. hoge uptime, prima dienst en een perfect support. Ze zijn zeker niet te beroerd om soms ook wat extra's te doen ok al hoort dit strikt genomen niet bij de dienst die je afneemt. Aanrader!

20 augustus 2015 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Na zeer veel zeer slechte ervaringen ben ik nu blij een hosting provider gevonden te hebben met net de goede mix tussen kosten, service en performance! Al zeer snel had ik mijn (10) domeinen verhuist met de goede hulp van SoHosted. Nu heb ik er geen omkijken meer aan.

16 augustus 2015 14:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

vlot en correct!

13 augustus 2015 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Bijna direct hulp bij problemen. Wordt vriendelijk ter woord gestaan en geholpen. Nergens ooit problemen mee gehad.

10 augustus 2015 11:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben al 12 jaar klant met meerdere websites bij Sohosted en kan hen bij iedereen aanbevelen (doe ik dan ook). Zeer betrouwbaar, staan altijd klaar om je te helpen, niet alleen met aanwijzingen maar ook met daadwerkelijke aanpassingen. En dat alles tegen een concurrerende prijs. Ik zie me zelf niet snel van provider wisselen...

6 augustus 2015 13:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Snel geregeld, duidelijk wat je moet/wilt en niet duur

6 augustus 2015 11:20
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede, snelle service en deskundige hulpverlening.

29 juli 2015 21:56
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben heel erg te spreken over de snelheid waarop dingen worden opgelost. En ik zeg ook OPGELOST! Het is niet zozeer dat je een mail ontvangt met de mededeling dat je mail in behandeling is genomen, nee, je krijgt direct antwoord met het de oplossing daarin. Ook is de oplossing dan ook al voor me gedaan en dat is als niet computer deskundige erg fijn!
Ik heb dit niet eerder meegemaakt en dan heb ik het niet alleen over de internetproviders maar elektronische diensten in het algemeen! Chapeau
Mirjam Diepenbrock

29 juli 2015 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben al een paar jaar een erg tevreden klant bij Sohosted. Je krijgt waar voor je geld omdat de hosting (en de VPS die ik er heb) erg stabiel is. En de support is echt super goed.

29 juli 2015 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Supersnelle en goede support.

28 juli 2015 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Nu al 2 jaar klant bij SoHosted en waarschijnlijk blijft dat ook nog velen jaren.
Geweldig hoe ze mij altijd snel en vriendelijk helpen als ik een probleem heb met mijn website (www.rensderksen.nl.
Sinds kort ook begonnen met een webshop te maken bij SoHosted (www.toshop.nl) werkt goed en heel snel.

Groeten Van Rens Derksen

23 juli 2015 14:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Een voorbeeld voor anderen hoe een hosting en zijn support zou moeten zijn.

Super support en de installatie van diverse platformen werd prima verzorgd!

21 juli 2015 10:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Topbedrijf, makkelijk en praktisch! Goede service en betrouwbaar.

10 juli 2015 10:38
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Keurige en overzichtelijk website. Degelijk en makkelijk zoals het moet zijn! Top!

8 juli 2015 21:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0