HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik heb een zeer goed ervaring met de support van SoHosted. Mijn domeinnaam werd meteen op de juiste server overgezet, nadat ik mijn website bij een andere hosting provider had ondergebracht. SoHosted laat je dus vrij in je keuze waar je je website onderbrengt en ondersteunt je hierbij. Heel fijn!

8 juli 2015 21:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Prima hosting met goede prijs/kwaliteit verhouding.

4 juli 2015 10:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Alleen maar goede ervaring mee.
Krijg op tijd bericht wanneer je je pakket moet aanpassen.
Snel en eenvoudig geregeld

3 juli 2015 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Downtime is minimaal.
Geen klachten

22 juni 2015 16:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Je wordt zelfs gebeld wanneer er iets afwijkends gebeurt!
TOP!!!

20 juni 2015 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede prijs/kwaliteit.

19 juni 2015 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Zeer fijne hosting. Altijd snel en accuraat. Ook met een storing (die zeldzaam voorkomt) meteen geholpen.
Goede klantenservice!

18 juni 2015 20:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Uitsluitend goede ervaring; zeer snelle en professionele respons van helpdesk, keurige financiële afhandeling. Ik ben nu twee jaar bij Sohosted met twee accounts, en kan ze aanraden.

18 juni 2015 16:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Bijzonder vriendelijke en adequate ondersteuning. Prijs-kwaliteitverhouding prima. Goede bereikbaarheid. Weinig tot geen problemen.

18 juni 2015 09:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede service, goede prijs. Alles werkt zoals het hoort. Top!

17 juni 2015 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Al jaren klant bij deze maatschappij! Altijd snelle en correcte service. Zelfs op tijdstippen wanneer je het niet verwacht.

15 juni 2015 10:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer goede ervaringen, snelle service zowel per mail als per telefoon. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

11 juni 2015 16:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Buitengewoon efficiënt, zeer betrouwbaar. Geen poespas, geen poeha, gewoon een deskundig product.

9 juni 2015 09:13
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Laat ik voorop stellen dat ik helemaal geen korting hoef of een ipad. De reden waarom ik reageer is omdat de dienstverlening erg klantgericht is.Elke keer als ik bel als startende websitebouwer wordt ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Het produkt is goedkoop, dat is waar maar de dienstverlening is echt heel goed. En daar gaat het uiteindelijk om. Je kunt nog zo'n goed produkt hebben maar als je geen goede ondersteuners hier bij heb dan gaat het nog niet goed.

5 juni 2015 09:49
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

eenvoudig weg: snelle helpdesk, zelden storingen, zeer tolerant beleid bij data-overschrijding, goedkoop en noway duurkoop, hoef geen andere provider

4 juni 2015 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0