HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima dienst, snelle en vriendelijke support.

2 juni 2015 10:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Bemande, Nederlands talige helpdesk. Heel goed. Zou het iedereen aasnbevelen

23 mei 2015 09:43
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

prima organisatie

20 mei 2015 15:32
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

goed super geen klachten

15 mei 2015 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Altijd goed contact met de mensen van Sohosted, goede service en je hoeft nooit lang te wachten. Zeker een aanrader!

14 mei 2015 11:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Degelijke verhouding prijs/kwaliteit, en bovenal een erg klantvriendelijke helpdesk.

8 mei 2015 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Overzichtelijk, duidelijke service

8 mei 2015 13:04
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

We hadden een storing in onze outlook en wel in het mail
verkeer. na eerst zelf naar het probleem gezocht maar bleek
niet zo eenvoudig om dit op te lossen.We hebben dan ook
de hulp ingeroepen van "onze"Provider,en binnen no time
was de juiste oplossing aanwezig en deze in uitvoering ge-
bracht.werkt weer allemaal prima.Ik geef deze firma meer
dan 5 sterren. Marinus Huizinga.Delfzijl.

7 mei 2015 12:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Over het algemeen prima. Het ervaringsniveau van de medewerkers kan nog wel eens verschillen. En dan duurt het lang(er) voor je tot een oplossing komt.

3 mei 2015 15:29
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede en deskundige service. Duidelijke werkwijze

1 mei 2015 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Diverse websites gehad bij sohosted, altijd goed geholpen, alles werkte altijd goed. Ook bij een aanval werd ik adequaat geholpen, recent een nieuw paket bij hun besteld. Ik heb ook bij andere hosters dingen gehad, sohosted was duidelijk de beste daarom weer bij hen. goede prijs-prestatie verhouding.

17 april 2015 09:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Iemand had geprobeerd mijn website te hacken, SoHosted heeft er gelijk, zonder dat ik het in de gaten had, een extra beveiliging op gezet en mij direct gewaarschuwd. Perfect.

11 april 2015 16:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Alweer bijna 7 jaar geleden maakte ik een begin met mijn blog. De domeinnaam die ik koos was mediavrijheid.nl maar ook vrijheidvanmedia.nl en vrijheidvanpers.nl werden geregistreerd. Op aanraden van de gerenomeerde bloggers van dat moment koos ik Pivot, een uitgebreid maar ondoorzichtig pakket.

Na enkele jaren verwaterde mijn fanatisme en het blog werd minder en minder gebruikt. Uiteindelijk was het slechts een bilboard van slechte oostblok-reclame waarvan ik maar niet vanaf leek te komen.

Op enig moment stopte ik zelfs en een aantal berichten verhuisde met de RSS-service naar Hyves. De domeinen heb ik echter altijd gehouden.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in oktober 2011 pakte ik het idee op er nieuw leven in te blazen. Na wat rondneuzen bleek al snel dat Wordpress de nieuwe methode was. Nadat ik er even over nagedacht had om er speciaal een (virtuele) server voor te installeren besloot ik, op aanraden van vrienden en familie, eens naar SoHosted te kijken.

Na een kijkje op hun site had ik sterk het gevoel "te mooi om waar te zijn". Voor dat geld? Onmogelijk! Omdat ik vertrouwen heb in mijn broers en een aantal vrienden ben ik toch van start gegaan. Domein verhuist, fluitje van een cent. Binnen enkele minuten geregeld, on-line. Site aanmaken was nog simpeler. Perfecte omschrijving hoe Wordpres te activeren. Toch liep ik even vast: een bestandje leek niet op de server te staan en de zeer duidelijke procedure van de helpdesk liep vast.

Op de site van SoHosted hoefde ik niet lang te zoeken naar een telefoonnummer; dat heb ik wel eens anders gezien. Ik werd vriendelijk maar vooral vakkundig te woord gestaan. Het bleek dat ik zelf even de Wordpress-bestanden op de server had moeten zetten. Dom, dom, dom. Maar ... een aardige stem aan de andere kant bood me aan om dat even voor me te doen. "Graag" was mijn directe respons.

Binnen enkele seconden ging ik verder met de handleiding die SoHosted had beschreven. Al met al binnen een uur nadat ik de beslissing had genomen met deze club in zee te gaan prijkte er een blog op mijn site. Ook de interface van SoHosted is prima. Vrijwel alles zelf regelen in een zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

Hoewel ik niet van reclame hou op mijn blog toch een woord van waardering voor http://www.SoHosted.com .

http://www.mediavrijheid.nl/index.php/2011/11/01/back-online/

7 april 2015 14:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Gewoon zoals een bedrijf hoort te zijn. Goede service en support. Prijs en kwaliteit is in verhouding. In deze branche iets duurder, maar zeker beter dan de doorsnee hosting-leverancier.

4 april 2015 14:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

De klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam. Als ik tegen een probleem aanloop helpen ze me erg snel en goed. Ik ben zeer tevreden of hun diensten en service.

3 april 2015 18:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0