HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Het team van Sohosted staat altijd voor je klaar en is ontzettend behulpzaam. Service is top, niets is te veel en de reacietijd is altijd supersnel!

2 april 2015 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Gewoon betrouwbaar en niet duur

30 maart 2015 16:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Een webhoster zonder opsmuk, snelle services en laagdrempelig contact. Niets meer te wensen. Bezig een tweede site te bouwen ook via Sohosted, waarom elders wanneer je deze prima ervaring hebt.

29 maart 2015 15:10
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

so far so good, geen problemen ever......toen ik mijn website niet online kreeg was ik compleet verrast door de aandacht en de hulp die ik kreeg. een bedrijf,iemand die de dingen voor elkaar krijgt met rust en geduld.......want ik ben een absoluut dummy met deze materie dus thumps up.......top

23 maart 2015 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Altijd een snelle en deskundige reactie.
Als er iets misgaat bieden zij altijd de helpende hand.

12 maart 2015 12:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben onlangs overgestapt met veel tevredenheid. Ik ben een stuk goedkoper uit en SoHosted heeft een persoonlijke werkwijze. Een aanrader dus.

10 maart 2015 11:18
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Er was een probleem ontstaan met mijn website, dus een mail gestuurd naar Sohosted of ze hier wat aan konden doen. Nou dat was echte service kreeg direct telefoon van Sohosted. En ja Sohosted heeft alles keurig opgelost. Super service !

9 maart 2015 16:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

De helpdesk is zeer behulpzaam.

9 maart 2015 09:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Webhosting is als je bloedsomloop: als alles goed gaat merk je er niets van. Ik merk er niets van. Alles loopt naar wens en ik betaal aanzienlijk minder dan bij mijn vorige webhosting.
(In het begin heb ik een paar keer gebeld omdat ik een vraag had, dat contact verliep naar wens.)

9 maart 2015 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Sohosted sluit perfect aan bij ons bedrijf.
betrouwbaar; niet gecompliceerd en vooral gunstig geprijsd.

gewoon doen wat je beloofd, daarin kan je tegenwoordig al uniek zijn

7 maart 2015 15:14
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Nooit enig probleem gehad met mijn website. Toen er een foute melding was geweest over een overschrijving van mijn dataverkeer, was dit binnen korte tijd prima opgelost.
Ik benz eer tevreden over de kwaliteit, zeker in relatie tot de prijs.

4 maart 2015 09:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Soft- & hardware zijn altijd up to date. Sohosted is telefonisch bereikbaar en handelt technische vragen van mijn kant vlot af.

1 maart 2015 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede ervaringen mee. Meerdere van mijn klanten laat ik een hosting afsluiten bij sohosted. Goed te bereiken en veel mogelijkheden. Helemaal top!

1 maart 2015 13:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben nu een paar jaar klant en maak wel eens een foutje. Iedere keer krijg ik support naar tevredenheid. Zelfs wel eens meer. Soms heb ik de fout zelf veroorzaakt en lossen zij mijn probleem op. Altijd snel en zij blijven vriendelijk. Je hoeft ook geen expert te zijn om uit te kunnen leggen wat er mis gaat.

23 februari 2015 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Klantgericht, altijd in de lucht!

22 februari 2015 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0