HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Wat ik als prettig heb ervaren is het directe en snelle contact als er vragen zijn is Sohosted snel en goed bereikbaar. Enthousiast team en persoonlijk contact met klanten vind ik prettig en goed geregeld

17 februari 2015 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

snelle en professionele begeleiding

15 februari 2015 12:51
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede service met snelle responses op e-mails. Prijs-kwaliteitverhouding is, evenals de kwaliteit, in mijn ogen prima. Ik neem er inmiddels 2 hostingpakketten met in totaal 3 domeinnamen af, en ben zeer tevreden over SoHosted!

12 februari 2015 13:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Eerst voor mijn website alleen HTML en CSS gebruikt. Dat werkte gewoon goed. Sinds kort ook PHP erbij gebruikt en ook dat werkt goed.

10 februari 2015 11:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ruime keuze aan pakketten, goede prijs kwaliteit verhouding en zeer overzichtelijk

9 februari 2015 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Fantastische service en ondersteuning

30 januari 2015 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik maak sinds 2001 af en toe een website, als een soort veredelde hobby... In eerste instantie altijd statische websites, later ben ik met Joomla gaan werken. In al die jaren heb ik met verschillende hostingproviders te maken gehad, en Sohosted is met verre afstand de allerbeste provider die ik ben tegengekomen. Hulpvragen worden vrijwel altijd dezelfde dag, zelfs wel eens in het weekend, beantwoord, op een zeer vriendelijke, persoonlijke manier.
Waar andere providers je dagen laten wachten op een standaardantwoord waar je niets mee opschiet, zijn ze bij Sohosted bereid om met je mee te denken en enige moeite te doen.
Kortom, niets dan lof voor deze fantastische hostingprovider!

28 januari 2015 18:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben zeer tevreden over Sohosted. Heb er voor mezelf en verschillende klanten zo'n 15-20 domeinen en ben na ruim 2 jaar nog zeer tevreden, de hosting is erg stabiel en de klantenservice is echt super goed!

25 januari 2015 20:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Snellevservice via helpdesk. Snelle en correcte antwoorden.
in ruim 5 jaar nog geen enkele keer down door server.

24 januari 2015 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Uitstekende snelle service, ook in het weekend.

13 januari 2015 09:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

vlotte vriendelijke reactie op vragen, ook 's avonds (gebruikers) probleempjes opgelost. niet te duur, nooit storing gehad, probleemloze hosting.

13 januari 2015 09:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer tevreden over SoHosted. Ik werk met Microsoft ASP.NET MVC en dat gaat allemaal probleemloos. Ik heb ook nog geen down-time meegemaakt.

8 januari 2015 07:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Over Sohosted kan ik alleen maar positieve dingen zeggen:
Ze zijn betrouwbaar, bieden kwaliteit en goede service.
Ben al 3 jaar klant van Sohosted en nog steeds super tevreden.

7 januari 2015 12:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Uitstekende service, telefoon altijd opgenomen en problemen hebben een goede opvolging. Simpel, duidelijk en eerlijk!

26 december 2014 11:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima hoster met echte mensen aan de helpdesk die met je meedenken en bereid zijn een stapje extra te doen. Top!

24 december 2014 10:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0