HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb twee sites bij deze provider en ik ben zeer tevreden.
De servers zijn snel en ik ondervind nooit downtime of storingen.
En ook de wat goedkopere abonnementen zijn voorzien van een zeer volledig pakket aan mogelijkheden zodat je vrijwel alles met je website kunt doen.
Het online-beheersysteem is erg eenvoudig en overzichtelijk, of het nu om e-mailboxen gaat of om database-beheer.
Communicatie met deze provider is ook bijzonder goed. Makkelijk bereikbaar, en je krijgt snel en professioneel antwoord/hulp.

24 december 2014 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ideaal hosting en hele fijne service. Kortom super tevreden !!

22 december 2014 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Al meer dan 5 jaar vaste partner voor alle hosting en domein zaken.
De medewerkers van Sohosted zijn behulpzaam wat betreft advies en support. Ik zou iedereen Sohosted willen aanraden.

19 december 2014 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Deskundig antwoord op vragen, én snel.

Stelt zich pro-actief op:
- waarschuwing bij ruimtetekort op websites
- signaleert hackers en adviseert oplossing
- blijft correct t.o.v. (on)redelijke klant

Innovatief, gaat verantwoord mee met de tijd.

16 december 2014 19:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

geweldige provider met buitengewoon goede helpdesk - niet duur

11 december 2014 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Snelle responstijd en - belangrijker - zinvolle complete respons waarmee ik zelf de problemen die ik door kennisgebrek tegenkom, kan oplossen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iets niet werkte.

2 december 2014 12:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Voor mijn website http://www.vakantiehuisbijkrugerpark.nl
(Vakantiehuis Mhofu) kan ik alleen maar zeggen over Sohosted:
Snel, professioneel, behulpzaam en vriendelijke partij om mee samen te werken! Zeer sporadisch dat de site even offline is geweest.

27 november 2014 22:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Alleen maar goede ervaringen met hun geweldige support!

27 november 2014 21:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb een uitstekende ervaring met Sohosted. Vooral omdat het niet duur is. Wat ik voor mijn pakket betaal, moet ik bij anderen per maand betalen. In mijn geval een uitkomst. Juist omdat ik niet zoveel te besteden heb!

26 november 2014 23:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben zeer tevreden ove SoHosted!

25 november 2014 18:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima ondersteuning, weinig blabla / directe aktie. Vragen worden snel beantwoord, hosting verloopt soepel: installatie diverse software gaat vlot en eenvoudig. Site is continue in de lucht geweest.

17 november 2014 09:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Mijn ervaring is zeker positief te noemen. Ik heb reeds een aantal keren technische problemen gehad waar ik zelf niet uit geraakte en kreeg steeds een correcte en zeer behulpzame support ook al lag het probleem steeds bij dingen die ik zelf om zeep geholpen had. Mijn site is altijd te bereiken en zelfs bij overschrijding van mijn limieten krijg ik ruim de tijd om dit probleem op te lossen maw ik ben een zeer tevreden klant.

14 november 2014 20:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ze zijn niet de goedkoopste, maar dat is dan ook het enige nadeel. Als ik een keer wat wil vragen over functionaliteiten, wordt er snel en deskundig gereageerd, maar verder heb ik support nooit nodig want downtime lijken ze niet te kennen: ik ben nu 10 jaar klant en kan me niet meer herinneren wanneer de diensten niet beschikbaar waren.

10 november 2014 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben een gelukkige klant van SoHosted sinds mei ’14. Al jaren had ik een andere host. Daarom kan ik nu goed beordelen van de service van SoHosted. Veel opties, scherp prijs. En voor mij wat belangrijkste is, als ik een vraag heb binnen no time krijg ik een response met een goede tip.

4 november 2014 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer goed. De medewerkers van SoHosted zijn heel klantgericht.

4 november 2014 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0