HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

erg goede support, zeer tevreden. snelle service. nooit onderuit.

30 oktober 2014 11:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Al jaren heb ik mijn hosting via Sohosted.
En altijd zeer tevreden.
Ook de service is 100% goed.
Makkelijk te bereiken en zeer goede en gemotiveerde medewerkers aan de lijn.
Nooit geen last van storingen.Echt een aanrader.

23 oktober 2014 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Sinds jaren ben ik als webontwikkelar actief en heb daardoor ruime ervaring met meerdere providers. Sinds dit voorjaar werk ik naar volle tevredenheid met SoHosted als partner. SoHosted onderscheidt zich van het kaf doordat bij hen service blijkbaar echt voorop staat. Telefonisch worden we altijd snel en correct te woord gestaan. Ook de communicatie via e-mail werkt zeer prettig. Alle mensen van SoHosted hebben goede kennis van zaken.
Op dit moment zijn we bezig om al onze klanten te migreren naar een Managed VPS van SoHosted. En ook van reeds gemigreerde klanten krijgen wij positieve reacties terug. Zij ervaren een snellere mailbox, prettige webmail omgeving en meer functionaliteit.
Ik kan SoHosted van harte aanbevelen!

23 oktober 2014 10:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Uitstekende service, denken met je mee.

Didicated service voor een shared prijs, wat wil je nog meer.

22 oktober 2014 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima webhost, zeer tevreden, al jaren klant.

20 oktober 2014 10:34
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Sinds 5 jaar hebben wij met diverse domeinen een goede ervaring met SoHosted.

19 oktober 2014 10:14
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben zeer tevreden over de service van sohosted. Ze hebben een klantgerichtheid waar ik erg tevreden over ben. Vragen of problemen werden zelfs in het weekend opgepakt. En ook tevreden over de coulance bi een enkele dataoverschreiding op een van mijn sites. Omdat die voor een jaarlijks evenement is is hij op dat moment wat drukker bezocht. Omdat de rest vh jaar er bijna geen datagebruik is werkte Sohosted zeer positief mee. Dat heb ik helaas bij een ander bedrijf negatief mee moeten maken. Nee voor mij geen andere meer.

19 oktober 2014 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben enorm blij met Sohosted als webhosting provider.
Als ik soms ergens niet uit kom of ik wil iets extra maar weet niet hoe, dan bel ik op en krijg ik advies of hulp.
Ik word dan in ieder geval met m'n neus de goede kant op gestuurd.

Ik heb 4 pakketten, 2 medium en 2 small

18 oktober 2014 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben enorm blij met Sohosted als webhosting provider.
Als ik soms ergens niet uit kom of ik wil iets extra maar weet niet hoe, dan bel ik op en krijg ik advies of hulp.
Ik word dan in ieder geval met m'n neus de goede kant op gestuurd.

Ik heb 4 pakketten, 2 medium en 2 small

18 oktober 2014 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Alleen maar goede ervaringen met Sohosted! Ik raad het iedereen in mijn netwerk ook aan. Wat voor mij voorop staat is de vriendelijke en goede service.

16 oktober 2014 10:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sinds ik bij Sohosted zit ligt mijn site er nooit meer uit. Geen storingen. Bij vragen kriig je altijd heel snel antwoord. Supertevreden.

12 oktober 2014 11:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Alles verloopt soepel, nooit storingen oid. In het mailprogramma mogen wat mij betreft wat aanpassingen gedaan worden

6 oktober 2014 11:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Mijn ervaring met SoHosted is 4 sterren waard! Bij het opstarten van mijn website heb ik 2 keer contact gehad met de klantenservice, ben vriendelijk en snel geholpen zodat ik weer verder kon.

2 oktober 2014 10:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ze doen wat ze moeten doen op een vriendelijke manier.

1 oktober 2014 10:26
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer goede webhost

30 september 2014 19:33
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0