HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Heb enkele websites overgezet en ben over het algemeen hartstikke tevreden. Het enige tijdens het overzetten was dat sohosted geen gebruik maakt van htaccess maar van een ini bestand. Daarmee hadden zij mij prima mee geholpen. Ook hebben zij een website van mij beschermd tegen hack aanvallen. Ben tot op heden hartstikke tevreden.

30 september 2014 16:26
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Als ik iets ervaren heb wat belangrijk is bij een hostingprovider, dan is het de support.
Daar heb ik, helaas, negatieve ervaringen mee gehad in het verleden. Bij SoHosted is dat echter prima, zelfs meer dan prima voor elkaar.

Ze helpen altijd. Ongeacht je vraag. Dat doen ze vriendelijk, snel en vakkundig.

Kortom: het is echt prettig samenwerken met SoHosted.

28 september 2014 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Mijn website werkt prima! Geen storingen. Perfecte Host!

26 september 2014 09:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Kort maar krachtig!! In één woord "Klasse" zowel de kwaliteit van de diensten als ook de service is prima te noemen.

Snelle antwoorden en oplossingen van uitstekende gekwalificeerde mensen van Sohosted.

Vraag me af hoe dat kan voor die prijs.
Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!!!

24 september 2014 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Not only SOHOSTED prices are favourable, they have also extremely friendly and professional technical department, always answered all my issues when I needed them.

18 september 2014 15:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Top hosting, denken goed met je mee.Nederlandse helpdesk. Top uptime!

18 september 2014 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede en snelle service, ben uitstekend geholpen bij de overstap. Tot nu toe geen slechte ervaringen.

16 september 2014 15:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Op aanraden van een familielid ben ik in 2013 overgestapt naar SoHosted en daar heb ik geen moment spijt van gehad!

De service is snel, persoonlijk en vriendelijk. Wijzigingen doorgeven of (technische) vragen zijn vaak binnen een dag geregeld of beantwoord.

HELM-control zoals het dashboard heet, is overzichtelijk en laagdrempelig. Ik wist er snel de weg en kon veel dingen makkelijk zelf regelen.

Ik ben supertevreden met SoHosted en kan niet anders dan ze op alle onderdelen een 10 geven.

15 september 2014 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik breng al mijn websites onder bij Sohosted. De ervaringen met dit hostingbedrijf kan ik alleen maar omschrijven als "geweldig"! De prijs/kwaliteitverhouding van het gebodene is zonder meer goed en de medewerkers van Sohosted staan je met al je vragen altijd snel en goed te woord. De technische ondersteuning wordt snel en correct uitgevoerd: zelfs `s avonds en in het weekend! In één woord: TOP!!

15 september 2014 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

SoHosted is een zeer flexibel hostingbedrijf! Naast de zeer betaalbare prijzen (voor .net hosting) helpen ze je ook ongelooflijk snel verder als je hen iets vraagt. Ik ben zeker te spreken over hun service, behulpzaamheid en correctheid.

15 september 2014 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Tot nu toe geen problemen ervaren.

12 september 2014 08:07
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Kan niet anders dan een 10 geven. Ben al meer dan 5 jaar klant met meerdere sites. Ik raad ze bij iedereen aan. Helpdesk geeft altijd snelle en inhoudelijk goede reactie. Ze helpen zelfs met scripts en ook met problemen in Wordpress.
Ik vind service heel belangrijk en dat is bij Sohosted uitstekend.
Laatst een VPS besteld en ook daarmee heel goed geholpen.

10 september 2014 15:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Scherpe prijzen en uitstekende service door de behulpzame, telefonische helpdesk!

4 september 2014 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Uitstekende uptime, goede service en zeer vlotte en behulpzame helpdesk

4 september 2014 09:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer behulpzame provider. Snelle reactie en oplossing op vragen en/of problemen.
Bijv. snelle verhuizing naar nieuwe server met up-to-date .NET versie. In de 5+ jaar dat ik klant ben nog geen down-time van mijn sites of mail meegemaakt. Ik ben erg tevreden over Sohosted.

3 september 2014 09:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0