HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Prima! Wil nooit meer iets anders.

28 augustus 2014 09:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Betrouwbare hoster. Bij technische problemen of vragen snel reactie en meestal direct een oplossing. Al zes jaar zijn wij tevreden klant.

24 augustus 2014 22:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Mijn ervaringen met Sohosted zijn zeer positief. Je wordt snel en zeer vriendelijk en persoonlijk geholpen bij vragen en het zoeken naar oplossingen. Een aanrader!

22 augustus 2014 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Geen downtime die ik gemerkt heb. Goede prijs. Goede support die snel reageert op vragen / veranderingen. En gewoon in het Nederlands, wat altijd handig is.

20 augustus 2014 17:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Handig beheersysteem en als er vragen zijn wordt ik altijd snel geholpen

19 augustus 2014 11:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

goedkope basic hosting

5 augustus 2014 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ben enkele maanden geleden naar SoHosted overgestapt wegens grote ontevredenheid met mijn vorige webhoster.
Vanaf het begin ben ik uiterst tevreden met SoHosted. De snelheid van mijn webpagina's is perfect, het is stabiel en de enige keer dat ik ondersteuning nodig had, werd er binnen een uur gereageerd op mijn e-mail en werd ik uitstekend geholpen.

5 augustus 2014 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Een ongelooflijke opsteker voor deze hosting provider is de ongekende snelheid van de servicedienst. Email, telefoon of zelfs sociale media, binnen een méér dan aanvaardbare tijd wordt je geholpen. Niet enkel met technische problemen, maar ook vaak met programmeerfoutjes die in sites als wordpress heel vaak terugkomen.

29 juli 2014 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Alleen maar positieve ervaringen gehad.
Helpdesk is super.
Ze helpen je overal mee.

17 juli 2014 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Heel betrouwbare host met uitstekende service. Reeds verschillende malen beroep gedaan op de helpdesk en steeds zeer snel en goed geholpen geweest. En dat alles aan een zeer scherpe prijs.

9 juli 2014 09:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Zowel bij de migratie van mijn site als bij wijzigingen naderhand, werd ik snel en adequaat geholpen. Vragen worden goed en snel beantwoord.

8 juli 2014 09:13
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Prima, nog nooit een klacht gehad!

5 juli 2014 10:25
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima hosting. een enkele keer lukt het niet om verbinding te maken. Prijs kwaliteit is goed.

28 juni 2014 10:03
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Heel erg tevreden

27 juni 2014 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Met name de support die geleverd wordt door SoHosted vind ik top. Gewoon de telefoon pakken en je vraag stellen: je wordt vriendelijk te woord gestaan en ter zake kundig verder geholpen.

23 juni 2014 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0