HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Snelle respons, nooit crashes, goede interface.

18 juni 2014 09:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Mijn ervaring is enorm positief. Ik heb nu al meerdere mailen contact gezocht met SoHosted over het instellen van nieuwe mailadressen, nieuwe koppeling met een website/alias e.d. en vandaag ook weer over DNS-servers voor instellen van Office 365. De support is zo super snel. Telefonisch geen ellenlange wachtrijen en ook per mail kreeg ik direct antwoord en directe support.
Echter super kwaliteit en goede support!!!!

3 juni 2014 20:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Bijzonder goed en beveel Sohosted ook bij anderen aan

3 juni 2014 20:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Klantenservice altijd gemakkelijk bereikbaar.
Zeer vriendelijke medewerkers.
Je krijgt altijd antwoord op je vraag/probleem en ze bieden je een oplossing.
ik ben echt heel tevreden

1 juni 2014 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer tevreden. Snel online, website helder en toegankelijk. Scherpe prijs en toch goed bereikbare helpdesk, behulpzaam en deskundig.

27 mei 2014 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

gewoon duidelijk, snel, prima!

27 mei 2014 09:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Een nuchter Fries bedrijf. Goede snelheid voor alle type websites. Uitstekende service en behulpzaam tot 's avonds laat. Niet voor niets breng ik alle websites hier onder. Helemaal top!

26 mei 2014 09:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Niet de goedkoopste, wel de beste. Met name in ondersteuning van klanten.

22 mei 2014 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Sohosted is een zeer goede partij om je website onder te brengen. Vriendelijk personeel, altijd behulpzaam en scherpe prijzen. Ik heb bij meerdere partijen diverse websites onder gebracht, maar ik haal al mijn websites over naar sohosted en raad sohosted ook aan bij al mijn nieuwe klanten.

22 mei 2014 09:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Hoge bedrijfszekerheid. Nog nooit een probleem ondervonden. Aangenaam is de hoge reactiesnelheid van de website, ook bij een hoog aantal bezoekers.
Zeer tevreden.

21 mei 2014 13:43
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Sohosted. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn website sinds die gehosted wordt door Sohosted.
Jeanne

21 mei 2014 10:10
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Als het op service en klant vriendelijkheid gaat, dan kiest U voor SOHOSTED Als het om duidelijkheid van domeinnamen gaat, dan kiest U voor SOHOSTED Als het om duidelijkheid in kosten / facturen gaat, dan kiest U voor SOHOSTED Als het gaat om snelle online aanwezigheid gaat, dan kiest U voor SOHOSTED

20 mei 2014 21:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Super provider. Eindelijk een provider die wel snel wordpress sites kan draaien. Nog nooit meegemaakt. Altijd komen ze met een smoes dat het aan de site ligt zelfs al is het de meest simpele wp site. Maar bij sohosted draaien ALLE sites die ik daar toevoeg (veel indirect op naam klant) gewoon snel. En dat voor zeker een betaalbare prijs. Ik snap daarom niet dat iemand de prijs lager gewaardeerd heeft. Als je (spot)goedkoop wilt ga je naar een prijsvechter maar dan heb je dus wel een bagger provider. Bij sohosted is alles geregeld en heb je een compleet pakket voor een goede prijs.

15 mei 2014 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

betaalbaar en nooit geen problemen.
ze zijn altijd behulpzaam.
altijd binnen 1 dag bericht terug als je iets wil weten.
ben al jaren bij sohosted zeer tevreden.

14 mei 2014 15:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Fantastische service voor een hele schappelijke prijs !

12 mei 2014 09:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0