HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 539 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Na mijn overstap naar SoHosted ben ik super super tevreden, ik was bang dat omdat de prijs zo laag is de klantenservice en support slecht zouden zijn. Het tegengestelde is waar, SoHosted is telefonisch super goed bereikbaar, en er is alle tijd en ruimte om je op weg te helpen. Met de service van SoHosted kan iemand met weinig ervaring zo aan de slag!
Dank jullie wel!

1 mei 2014 15:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Service top! Vriendelijk! En altijd bereid om mee te denken.

29 april 2014 10:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Duidelijke site. Alles werkte heel vlot en goed. Tot nu toe geen enkel probleem of storing. ik ben zeer tevreden, ook over de prijs.

28 april 2014 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Altijd bereikbaar! Goede service. Beleefd.
lossen snel problemen op, als ze er zijn. Zijn bereid om een stapje verder te gaan.

24 april 2014 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Super makkelijk en goed verzorgt allemaal. Geen omkijken naar.

24 april 2014 11:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima contact met medewerkers van SoHosted. Altijd vriendelijk en vlot in het beantwoorden van vragen.

23 april 2014 10:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Al meerdere sites en diensten bij afgenomen. Iedere keer weer verbaast over de goede en snelle service.

Aanrader 10/10!

18 april 2014 16:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

zeer tevreden

17 april 2014 08:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Altijd binnen 1 tot enkele uren antwoord op support vragen, en gratis telefonisch support.

Goede uptime, echter wel zo nu en dan downtime aar dat is het nadeel va shared hosting. Ik ben al bijna 10 jaar klant, en volgende maand worden de pakketen aangepast, ik hoop vergroot ;) Helm is op dit moment het beste controle paneel dat ik heb meegemaakt, veel webhosters meegemaakt.

16 april 2014 21:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Zeer goed

14 april 2014 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb als atelier elke dag meer als 500 bezoekers en daar ben ik heel blij mee.
SoHosted is een betrouwbaar bedrijf voor mij al meer dan 5 jaar.

13 april 2014 13:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Snelle levering en reactie op vragen (opvallend goede service!), prima prijs, producten van goed kwaliteit.

13 april 2014 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Prima

12 april 2014 11:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben zeer tevreden met de hulp en bereikbaarheid van SoHosted. Het is voor het eerst dat ik een domeinnaam en hostingpakket heb aangeschaft en heb dus best wat hulp nodig gehad. De mensen van SoHosted zijn vriendelijk en kunnen de zaken rustig en duidelijk uitleggen. En dat voor deze prijs!!!

10 april 2014 11:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Super hosting met alles erop en eraan en zonder beperkingen! SoHosted weet hoe een webhosting hoort te zijn!!!

9 april 2014 21:12
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0