HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Prima

12 april 2014 11:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben zeer tevreden met de hulp en bereikbaarheid van SoHosted. Het is voor het eerst dat ik een domeinnaam en hostingpakket heb aangeschaft en heb dus best wat hulp nodig gehad. De mensen van SoHosted zijn vriendelijk en kunnen de zaken rustig en duidelijk uitleggen. En dat voor deze prijs!!!

10 april 2014 11:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Super hosting met alles erop en eraan en zonder beperkingen! SoHosted weet hoe een webhosting hoort te zijn!!!

9 april 2014 21:12
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Wij zijn tevereden met dinsten van SoHosted.
Een zeer gebruiksvrindelijke site.

M.V.G. Gsmreparatieshop.nl

9 april 2014 15:37
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer tevreden over dienstverlening, met name ook de helpdesk.
Directe bereikbaar, correcte bejegening, problemen snel opgelost. Ga zo door.

7 april 2014 11:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

al jaren geleden heb ik mij aangesloten bij Sohosted

en nog nooit spijt gehad
even de site uploaden en hij is actief

mocht het even niet lekker lopen dan bel ik even en we komen er nog altijd samen uit

ik vind het een heerlijke en eerlijke onderneming bij Sohosted

en daardoor niet te duur

ga zo door allemaal en ik ben nog jaren jullie klant

Edgar

5 april 2014 14:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Een provider die goed werkt. Eventueel probleem snel en netjes op lost.zeer tevreden

5 april 2014 11:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Sohosted is zonder omweg zeer goed: niet duur, goede kwaliteit, weinig storing .... en bovenal super kwa dienstverlening: je krijgt snel een relevant antwoord op vragen!

3 april 2014 09:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Zeer goed

28 maart 2014 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Kernbegrippen die van toepassing zijn op Sohosted: Snel, Flexibel, Korte lijnen, Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima club en een aanrader!

25 maart 2014 11:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sinds eind september 2013 klant. Alleen maar positieve ervaring met zowel accountbeheer, uptime en laadsnelheid website alsook met e-mailverkeer. Zeer voordelig en bij vragen snel en correct antwoord per e-mail.

24 maart 2014 22:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

werkt probleemloos

13 maart 2014 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Al jaren gebruik ik de diensten van SoHosted zonder enige problemen. Ook al zijn het standaardpakketten, het voelt aan alsof het op mijn maat gemaakt is.

11 maart 2014 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben al jaren trouwe klant bij Sohosted.com, kende ze uit mijn Counter Strike periode. Nette prijzen, makkelijke management tools, etc.

Ik gebruik mn webspace voor Wordpress, ze denken goed met je mee ivm optimale performance (stats, sql upgraden, etc).

Heb maar een enkele keer beroep hoeven te doen op hun service en dat is me prima bevallen (backup terugzetten na per ongeluk iets verwijderd te hebben). Backup werd echt binnen no time teruggezet, top!

11 maart 2014 10:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Snelle service, pakket voldoet aan de verwachtingen en als je de helpdesk nodig hebt wordt je prima geholpen.

10 maart 2014 16:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0