HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sohosted heeft de snelste en beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt! Keer op keer goed en vakkundig geholpen! Super!

8 maart 2014 21:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Alle sterren gevuld. Geeft aan dat ik zeer tevreden ben oven deze provider.

8 maart 2014 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

- goede hosting en prijs, mail soms down
- support is snel, kwaliteit service kan beter

7 maart 2014 09:08
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Sohosted staat altijd, dus ook in de avonduren, voor je klaar en helpt je direct uit de brand met al je vragen en problemen wat betreft je website en e-mailverkeer. Ik ben buitengewoon tevreden met hun support en vind de hosting bijzonder gebruiksvriendelijk en uitgebreid tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding.

6 maart 2014 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede prijs/kwaliteit verhouding
goede service
snel oplossen van problemen

27 februari 2014 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede ervaring, vooraal met support. Problemen worden snel opgelost. Snelheid van de server laat soms wat te wensen over, vooral als het druk is, maar is over het algemeen goed.

23 februari 2014 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

goed

22 februari 2014 13:01
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb nog nooit problemen gehad met deze host, nog niet 1 keer offline geweest. Nette en duidelijke online handleiding hoe je je e-mail en website moet opmaken en instellen. Ik merk niets van het bedrijf, dit wil zeggen, alles loopt net zo normaal als water uit de kraan komt en als je de schakelaar van het licht bediend, dat het gewoon doet.

19 februari 2014 19:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sohosted is klantvriendelijk, professioneel, reageert onmiddelijk en denkt mee met haar klanten. Een absolute aanrader voor particulieren en ondernemers, al is het alleen al om de support die wordt geleverd.

19 februari 2014 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede ervaring, geen problemen, lage prijs, correcte service

18 februari 2014 09:44
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

uitstekende service

17 februari 2014 11:35
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

kundig, betrouwbaar en behulpzaam

13 februari 2014 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Inmiddels al een paar websites ondergebracht bij SoHosted en ik ben zeer te spreken over de bereikbaarheid, performance en de service van SoHosted. Bij het verhuizen van een domeinen zijn (technische)vragen snel beantwoord. Wanneer dit zo blijft zullen hier nog wel meer websites gehost worden.

13 februari 2014 09:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Heb er inmiddels al 2 websites gehost en het bevalt mij perfect. Als je ze mailt met een vraag krijg je de volgende dag vaak al een antwoord. Dus voor de mensen die over sohosed twijfelen: gewoon doen, je krijgt er geen spijt van.

12 februari 2014 22:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Escellent service! Thank you!

12 februari 2014 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0