HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Voilà, de 9/10 voor "algemeen" is toch verdiend: binnen het uur na publicatie van de review (en kritiek) nam de klantendienst van Sohosted contact op om het probleem recht te zetten. Alleen zonde dat het via de administratie zoveel moeilijker verlopen is.

11 februari 2014 16:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Tot voor kort kon ik niets dan goede ervaringen voorleggen met Sohosted: vlotte administratieve afhandeling, snelle online support, veel faciliteiten voor weinig geld ... Alleen het opzeggen van een (nutteloos geworden) domein is niet vanzelfsprekend: 11 maanden voor vervaldatum opzeggen, volstaat niet als dat niet via het juiste formulier gebeurt. Zonde. Dat betekent een pak sterren verlies ...

11 februari 2014 15:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima hoster, nooit problemen gehad!

11 februari 2014 09:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Professionele en zeer klantvriendelijke helpdesk. Zelfs bij een probleem wat niet door hen is veroorzaakt (maar door een onhandige fout van mijzelf) helpen ze je uit de brand! Top!

10 februari 2014 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Gwoon deskundige, toegankelijke hulpvaardige lui!

10 februari 2014 10:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Woensdag aangemeld bij SoHosted gezien de goede beoordelingen op HostingWijzer. Ik kan me er alleen maar bij aansluiten. De verhuizing van mijn domeinen waren binnen enkele uren een feit. Websites heb ik zonder veel problemen kunnen plaatsen. Over de problemen waar ik tegenaan liep, heb ik een mailtje gestuurd aan SoHosted. Binnen een uur werd er gereageerd. Niet, zoals bij de vorige provider met een melding: "Dat valt niet binnen onze verantwoordelijkheid", maar met een daadwerkelijke oplossing. Binnen twee uur na mijn e-mail waren mijn webpagina's weer volledig online.

7 februari 2014 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

top privider; doen wat ze zeggen; denken mee.

5 februari 2014 09:16
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer lage prijs voor ASP.NET hosting

4 februari 2014 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik host graag bij sohosted, qua prijs goed in de markt, snel en vele mogelijkheden. Overzichtelijk betalen. Ook bij problemen of hulp (wat bijna nooit voorkomt)wordt men goed geholpen en geadviseerd. Top!

31 januari 2014 09:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Aanmelden verliep voorspoedig en tot nu toe geen roblemen gehad.

26 januari 2014 13:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede telefonisch support. Geen 0900 nummer, maar een behulpzame medewerker (geen robot) aan de andere kant. Online email site prima.

12 januari 2014 11:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Snel, professioneel, behulpzaam, goedkoop.
Niets dan lof voor deze hoster. Altijd bereid om te helpen, goede tools om je website te beheren, en een stabiele omgeving.

8 januari 2014 09:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede helpdesk en goedkoop. Zakenkundig en klantvriendelijk.

6 januari 2014 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Tja, als ik een slechte ervaring zou hebben dan zou ik het hier ook neerzetten... Geen problemen met de hosting van mijn website of mail.
Snelle en vakkundige service door mensen die er verstand van hebben!

4 januari 2014 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

zeer goede service en als er wat is waar ik zelf niet uitkom zijn ze altijd bereid om te helpen top service super te vreden
ook geen reden om uit te kijken naar wat anders

29 december 2013 10:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0