HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima en snelle service, nooit problemen dat de site niet in de lucht is, etc. etc.

27 december 2013 12:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede service, vragen/problemen worden direct beantwoord c.q. opgelost.

27 december 2013 09:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede helpdesk die snel een reactie heeft (via twitter binnen soms zelfs binnen 15 minuten). Goede prijs en service maar ook niet onbelangrijk; uptime van de servers. Als iemand vraagt of ik een goede webhoster weet raad ik SoHosted dus ook graag aan.

16 december 2013 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

SoHosted is zeker een aanrader!

13 december 2013 14:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

SoHosted levert service zoals service hoort te zijn; direct iemand aan de lijn die je probleem begrijpt en niet stopt totdat het opgelost is. Zéér tevreden. Niet de goedkoopste in Nederland maar ik betaal graag iets meer voor deze service.

11 december 2013 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

prima. Het loopt allemaal soepel en als er iets is, helpen ze je goed en snel

8 december 2013 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Vanaf juni ben ik pas klant bij Sohosted en elke keer weer word ik zeer goed en vriendelijk en geduldig geholpen en wordt er advies gegeven waar ik daadwerkelijk mee geholpen ben.

8 december 2013 11:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Soepel functionerende hostingprovider.
Na eenmalige aanmelding van het domein eigenlijk nooit meer behoefte gehad aan support. Alles draait soepel en de hulpmiddelen zijn ruim voldoende om verder zelf alles af te handelen.

7 december 2013 19:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Al jaren tevreden klant bij Sohosted. Ook zij ontwikkelen zich en dat is erg prettig. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

3 december 2013 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goeie ervaring.

26 november 2013 18:37
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Vooral belangrijk vind ik de persoonlijke benadering en de behulpzame mensen.

25 november 2013 08:22
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik word geholpen met dingen waar ik -volgens mij- contractueel niet eens recht op zou hebben zoals het installeren van mijn wordpress website waar ik zelf niet uitkwam. En ook nog eens snel en vriendelijk en dat tegen deze prijs. Kan niet beter

21 november 2013 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

nooit problemen, goed contact met vragen, goede prijs/kwaliteitsverhouding, een aanrader!

21 november 2013 07:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Extreem snelle service mbt aansluiting
Snelle service wanneer er vragen/problemen zijn
Instelhulp bij eerste website
Nooit problemen gehad mbt techniek

Kortom: snel en betrouwbaar

18 november 2013 16:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Bijna nooit downtime. Support is geweldig. Zodra je een vraag stuurt, wordt die ook meteen beantwoord (binnen een uur tot twee).

13 november 2013 20:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0